Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Ezt a csávót azért be kéne ám zárni. Egy ilyen miatt halt meg egy vétlen motoros a Mecsekben. Természetesen ha ő nekirohan a falnak egyedűl 300-al azzal semmi gond. Profi a fickó, ez mondjuk látszik is. Más már az első kanyarban kampeca lenne. Persze ettől még nem kellene az utakon ámokfutnia. Egyébként itt vannak a korai évei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Már hogy érted, hogy megjátszott? Ebbe semmi megjátszás nincs. Szopatja a rendőröket. Amúgy a rendőr sose fog menni neked a forgalomban 336 -al. Azért a rendőrök se olyan analfabéták mint amennyire mutatják magukat; üldözéshez valszeg nem egy kocsit fognak egy száguldó motoros után küldeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Jócskán utólag is boldog születésnapot, Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. (szerkesztve) Azért a rendőrök se olyan analfabéták mint amennyire mutatják magukat; üldözéshez valszeg nem egy kocsit fognak egy száguldó motoros után küldeni. Igen. Ghostrider haverjai elloptak egy rendőr autót, hogy megtévesszenek. Mit érnek el ha kiküldenek 5 kocsit? Ide nem mennyiségi hanem sebességi fölény kellett volna. Azt meg ne is firtassuk, hogy egy gyorsan hajtó motorosra majd kiküldik az összes Stockholmban járőröző egységet nem? Nyugodj meg oldie, ez valódi. Egész kis kultusz lengi körül a csávót, bár már abbahagyta. Egész jó DVD -i jöttek ki anno. Szerkesztve: 2011. Július 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Csak azt nem értem, hogy a videó végén akkor meg minek szenteskedik a készítő azzal, hogy ezt senki se utánozza. Az Egész jó DVD-t meg kissé túlzó megnevezésnek találom amikor valaki mások életét veszélyezteti. A marhulások beleférnek mint a másik videón mutatott, de ezen túlmenően még donorlistára se küldeném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Csak azt nem értem, hogy a videó végén akkor meg minek szenteskedik a készítő azzal, hogy ezt senki se utánozza. Írják, hogy profi motoros a srác, de ez tényleg látszik is. Ezért ne utánozza pl. egy amatőr. Néhol látszik, hogy csak pár centi kell a jó manőverhez. Egyébként írtam lentebb is, hogy még ebben az esetben se éljenzem a fickót, mert életveszélyes másokra amit csinál(t). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Sajna a net tele van hasonlókkal. Jobb lenne ha mind inkább fake lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Na most én jövök a facebugos szavazási kampányolással. Az AXN engem is meginvitált egy kis blogmérkőzésre, amiben a sorozatfüggőség témájában kellett valami kis cikket írni. Ez megtörtént, ők pedig kitették a saját facebug oldalukra, ahol lehet rá szavazni. Aki tud, az légyszi, adjon le egy voksot rám. Minden szavazó vendégem egy sörre/borra/pálinkára/málna szörpre a következő találkozón. http://www.facebook.com/AXN.Magyarorszag?sk=app_240605215952037 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szavaztam Elolvastam a cikket is, nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Kedves Dzséjt barátom. Ment az abszolút megérdemelt szavazat tőlem is a cikkre és a blogra! Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tőlem csak menne, mert szavazáshoz le kéne kapcsolnom a biztonságos módot a pofakönyvön. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Kedves Dzséjt barátom. Ment az abszolút megérdemelt szavazat tőlem is a cikkre és a blogra! Hajrá! Köszi Tőlem csak menne, mert szavazáshoz le kéne kapcsolnom a biztonságos módot a pofakönyvön. :S Nem köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Én is szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Tőlem is ment egy szavazat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szavaztam én is. Elolvasni majd holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Én is szavaztam. Tőlem is ment egy szavazat. Szavaztam én is. Elolvasni majd holnap. Köszi nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. ((Az nem látszik valahol hogy melyik Facebook-felhasználó szavazott?)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. De jó, akkor megmarad az inkognitóm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Én is szavaztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Kösszentyű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Negyedjére nekem is sikerült szavazni. Előző három alkalommal valamiért nem engedte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Sebaj, a negyedik a ráadás. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Dzséjt, téged kiisznak a vagyonodból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Dzséjt, téged kiisznak a vagyonodból. Annyi baj legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. A szavazás innen teljesen önzetlenül ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. A 21. században élünk. A net már alap mint a wc-papír. Ha nincs otthon(ami érdekes mert már fillérekért van), akkor rengeteg netkávézó is van. Ez a jövő. Szerintem 30 év múlva bolt sem lesz. Néha úgy gondolom, hogy azért ez a jövő, mert mi magunk tesszük azzá, önbeteljesítő a folyamat. Persze nem annyira, mint az infláció Ha nem használnák ennyire, akkor nem is tartana ott, ahol. Pont attól nélkülözhetetlen, mert azt gondoljuk róla. Mondjuk a 30 év múlva bolt se lesz dolgot nem gondolom így Ennyire ne kényelmesedjünk már el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Néha úgy gondolom, hogy azért ez a jövő, mert mi magunk tesszük azzá, önbeteljesítő a folyamat. Persze nem annyira, mint az infláció Ha nem használnák ennyire, akkor nem is tartana ott, ahol. Pont attól nélkülözhetetlen, mert azt gondoljuk róla. Mondjuk a 30 év múlva bolt se lesz dolgot nem gondolom így Ennyire ne kényelmesedjünk már el. Az Usaban már nincs cd-bolt. Apple-store-ból veszik a zenéket. Ami pedig ott van az begyűrűzik ide. Egy kollégám sógora is mindent már neten vesz. Amerikából rendel Lego-t, merrt olcsóbb így is. Van aki számítógép-alkatrészeket rendel online. Nincs ezzel semmi baj. A tinik már úgy használják mintha a cipőjüket fűznék be. Sőt az xpresszen is szoktam, rendelni. Nagyon kényelmes, odamész és átveszed. Persze Usában ki is hozzák, ott nem számít a postaköltség ha van egyáltalán. Azt nem mondom hogy nélkülözhetetlen de ma már olyan alap mint hogy az embernek van otthon villanyáram. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. (szerkesztve) Az Usaban már nincs cd-bolt. Apple-store-ból veszik a zenéket. Ami pedig ott van az begyűrűzik ide. Egy kollégám sógora is mindent már neten vesz. Amerikából rendel Lego-t, merrt olcsóbb így is. Van aki számítógép-alkatrészeket rendel online. Nincs ezzel semmi baj. A tinik már úgy használják mintha a cipőjüket fűznék be. Sőt az xpresszen is szoktam, rendelni. Nagyon kényelmes, odamész és átveszed. Persze Usában ki is hozzák, ott nem számít a postaköltség ha van egyáltalán. Azt nem mondom hogy nélkülözhetetlen de ma már olyan alap mint hogy az embernek van otthon villanyáram. Az online vásárlással semmi gond nincs. Ahhoz nem kell 80 megabites net... ahhoz az én fostaliga és instabil 4 megabitesem is bőven elég (és rendelek is online bőven dolgokat), de egy Full HD cucc problémamentes streamelése instabil 4 megabites ADSL-en képtelenség lenne. (És bizony itt nem lesz fejlesztés belátható időn belül.... T-Com.. én így 'NEM' szeretlek!) Szerkesztve: 2011. Július 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.