KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Antialkoholista vagyok, csak egy meglehetősen agresszív kölyökpezsgőt ittam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Antialkoholista vagyok, csak egy meglehetősen agresszív kölyökpezsgőt ittam. Végre más is aki antialkoholista Almás volt mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hű, kemény buli volt. 5ig tartott, 4 órát aludtam. Asszem a mai NFL meccsek alatt ki leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Végre más is aki antialkoholista Almás volt mi? Elméletileg málnás volt, gyakorlatilag az ízének köze nem volt hozzá. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hű, kemény buli volt. 5ig tartott, 4 órát aludtam. Asszem a mai NFL meccsek alatt ki leszek. Nocsak, te is szereted? Elméletileg málnás volt, gyakorlatilag az ízének köze nem volt hozzá. >.< Na ja, ez így szokott lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt Mi bezárnánk az ebeinket csak sajna nincs olyan hely a ház táján ahol jól ellehetnének. Antialkoholista vagyok, csak egy meglehetősen agresszív kölyökpezsgőt ittam. Végre más is aki antialkoholista Szerintem már én is az vagyok. Legutóbb kábé másfél éve iszogattam pár pohár alkoholos itókát. Azóta viszont semmi olyasmi nem csúszott le a torkomon. Nem mondhatnám hogy hiányzik. Azt nem tudom még hogy innék-e ha kínálnák. Valószínűneg nem kérnék. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Szerintem már én is az vagyok. Legutóbb kábé másfél éve iszogattam pár pohár alkoholos itókát. Azóta viszont semmi olyasmi nem csúszott le a torkomon. Nem mondhatnám hogy hiányzik. Azt nem tudom még hogy innék-e ha kínálnák. Valószínűneg nem kérnék. Kezdek megnyudni hogy más is így van ahogy én Mondjuk én alapból nem is ihatok alkoholt gyomrom miatt (mondhatnám hogy papírom van róla hogy nem ihatok ) meg magát az alkoholt is utálom, szagát se bírom egyszerűen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Kezdek megnyudni hogy más is így van ahogy én Mondjuk én alapból nem is ihatok alkoholt gyomrom miatt (mondhatnám hogy papírom van róla hogy nem ihatok ) meg magát az alkoholt is utálom, szagát se bírom egyszerűen. Ne lányoskodj már öregem. Úgy leszel mint Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Ne lányoskodj már öregem. Úgy leszel mint Donát. Miért lenne ez lányoskodás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Miért lenne ez lányoskodás? Be fogsz rúgni, nyugi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Be fogsz rúgni, nyugi. Dehogy fogok Na jó egyszer lehet de nem áll nagyon szándékomba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Dehogy fogok Na jó egyszer lehet de nem áll nagyon szándékomba Nem kerülheted el a sorosodat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem kerülheted el a sorosodat. Ahogy a Skorpiókirály mondta: A sorsomat én irányítom! Szóval nem olyan biztos az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Kezdek megnyudni hogy más is így van ahogy én Mondjuk én alapból nem is ihatok alkoholt gyomrom miatt (mondhatnám hogy papírom van róla hogy nem ihatok ) meg magát az alkoholt is utálom, szagát se bírom egyszerűen. A szagát meg az ízét én is utálom, de ezeket nem is azért szokták inni. Csodálkoznék, ha valaki finomnak találna egy vodkát vagy egy whiskeyt (natúrban)... de szerintem egy évben egyszer bőven belefér, hogy az ember elengedje magát ezen a téren. Persze különbözőek vagyunk, nem mindenkinek kell ahhoz feltétlenül alkohol, hogy teljesen feloldódjon és jól érezze magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. A szagát meg az ízét én is utálom, de ezeket nem is azért szokták inni. Csodálkoznék, ha valaki finomnak találna egy vodkát vagy egy whiskeyt (natúrban)... de szerintem egy évben egyszer bőven belefér, hogy az ember elengedje magát ezen a téren. Persze különbözőek vagyunk, nem mindenkinek kell ahhoz feltétlenül alkohol, hogy teljesen feloldódjon és jól érezze magát. Na igen, nekem nem kell az alkohol hozzá, de környezetemben nehezen értik meg hogy hogyan is lehetséges ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Kezdek megnyudni hogy más is így van ahogy én Mondjuk én alapból nem is ihatok alkoholt gyomrom miatt (mondhatnám hogy papírom van róla hogy nem ihatok ) meg magát az alkoholt is utálom, szagát se bírom egyszerűen. Úgy 12 éves koromig nekem is volt gond a gyomrommal. Elég sűrűn jártunk dokikhoz mert sok volt a gyomorsavam. Később úgy döntöttem nem viszem túlzásba az alkoholizálást nehogy mégis betegyenek a piák a gyomromnak. Nem egyszer éreztem már piázgatás után hogy marni kezdtek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Úgy 12 éves koromig nekem is volt gond a gyomrommal. Elég sűrűn jártunk dokikhoz mert sok volt a gyomorsavam. Később úgy döntöttem nem viszem túlzásba az alkoholizálást nehogy mégis betegyenek a piák a gyomromnak. Nem egyszer éreztem már piázgatás után hogy marni kezdtek. Hát nekem speckó egy pohár tejtől is kitud úgy készülni hogy szó szerint hányingerem van, most is azzal küzdök... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hát nekem speckó egy pohár tejtől is kitud úgy készülni hogy szó szerint hányingerem van, most is azzal küzdök... Bizony elég kellemetlen egy helyzet. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Bizony elég kellemetlen egy helyzet. Jobbulást! Hát reflux nem épp kellemes dolog. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Egyáltalán mi abban a jó, ha valaki berúg? Egy-két épkézláb érvre tényleg kíváncsi lennék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Egyáltalán mi abban a jó, ha valaki berúg? Egy-két épkézláb érvre tényleg kíváncsi lennék... Nekem erre azt szokták mondani: Há' mer' be kell, meg hogy jól érezd magad. De nem épp nyomós érv Szerkesztve: 2012. Január 1. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Egyáltalán mi abban a jó, ha valaki berúg? Egy-két épkézláb érvre tényleg kíváncsi lennék... Rúgjál be és megtudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Rúgjál be és megtudod. Nem akarok vitatkozni mert ugye nincs tapasztalatom ebben de abban hogy másnaposan sz*rul vagy nem tudom mi a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Egyáltalán mi abban a jó, ha valaki berúg? Egy-két épkézláb érvre tényleg kíváncsi lennék... Hidd el, ha rossz dolog lenne ez az alkohol fogyasztás, nem maradt volna fenn évezredekéig. Tipikusan olyan dolog ez, hogy leírni nem tudod az élményt csak átélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem akarok vitatkozni mert ugye nincs tapasztalatom ebben de abban hogy másnaposan sz*rul vagy nem tudom mi a jó. Nem állat módjára kell inni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Antialkoholista vagyok, csak egy meglehetősen agresszív kölyökpezsgőt ittam. Lehet, hogy abban több a káros anyag, színezék meg miegymás, mint némely alkoholos italokban. Egyébként nincs az alkohollal semmi baj, csak nem kell nagyon keverni, és tudni kell a mértéket. A berúgás meg biztos jó lehet akkor, amikor megtörténik, viszont keményen megadja az ember az árát másnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hogy fordítanátok le angolra hogy fergeteges? (és nem a HIMYM-os "legendary"-ra gondolok) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Egyáltalán mi abban a jó, ha valaki berúg? Egy-két épkézláb érvre tényleg kíváncsi lennék... Én is csak ismételni tudom a többieket: át kell élni. Szerintem jó érzés (persze nem az, amikor már semmit nem tudsz magadról és a hányásodban fetrengsz - ezért is számít, hogy mindenki a saját határain belül maradjon) és akármilyen hihetetlen, még sosem voltam másnapos, így nálam ez a tényező nem játszik. Hogy egy példát mondjak, tegnap, szilveszterkor haverom első berúgása történt (pedig fele annyit sem ivott, mint én). Egyfolytában röhögött és azt ecsetelte, hogy milyen jó érzés és mennyire jól érzi magát. De ahogy mondtam, ahhoz, hogy valakinek jó kedve legyen, nem kell feltétlenül a pia. Viszont az is igaz, hogy soha nem éri el ugyanazt a hatást, mint ittasan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem is a berúgás része aggaszt különösebben. Mondjuk én ragaszkodom az önkontrollomhoz. Nem is voltam még soha berúgva, de nem tudom mi lehet benne a jó. Inkább az a rossz, amikor Facebookon meg mindenütt azt lehet olvasni, hogy a korombeliek heti rendszerességgel s*ggrészegre isszák magukat, mintha nem is lenne más szórakozásuk és annyira büszkék erre, hogy öröm olvasni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem akarok vitatkozni mert ugye nincs tapasztalatom ebben de abban hogy másnaposan sz*rul vagy nem tudom mi a jó. Csak az a gond, hogy ez a két dolog nincs feltétlen kapcsolatban. Ha tudod hol a határ, elkerülheted - természetesen csak ha akarod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.