kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Tök jó ez a lehetőség, remélem valaki betolja a 3000 -et. Hidd el Ody, én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Én most pénzt nem tudtam adományozni, viszont megosztottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Én most pénzt nem tudtam adományozni, viszont megosztottam. Köszi szépen az nagyon jó, mellesleg nem ismerősöket szeretnék ezzel "lehúzni", inkább rámegyek valahogy az amcsikra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hajrá kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Nekem nincs külföldi ismerősöm John Rambo-n kívül de szurkolok neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Akkor biztos örömmel hallod kudar, hogy sok külföldi ismerősöm van, köztük jó néhány amerikai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. (szerkesztve) Akkor biztos örömmel hallod kudar, hogy sok külföldi ismerősöm van, köztük jó néhány amerikai. Magamba már pezsgőt robbantottam! Frenkie: hát rávehetnéd, hogy kicsit járjon az érdekemben. Norbi köszi! Szerkesztve: 2012. Július 24. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Van pár török ismerősöm, igazi képregény-fanok (már-már az őrület határán szeretnek mindent, ami nyugati ), szólok nekik, hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Van pár török ismerősöm, igazi képregény-fanok (már-már az őrület határán szeretnek mindent, ami nyugati ), szólok nekik, hátha. Akkor nyugodtan hazudj nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Újabb érdekes emberi megnyilvánulások a TDKR kapcsán. Csak fél füllel hallottam a híradóban volt szó róla: - Egy csávó a vetítés alatt kezdett randalírozni a moziban. - Egy másik a film megtekintése után azt hajtogatta, hogy megöli a főnökét és elhajtott (rendőrök állították meg) - Egy harmadik pedig a moziteremben kezdte azt üvöltözni, hogy mindenkit megöl. Mi a fene folyik itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Rákapott a sajtó a "mozitermes hírekre", mert a gyilkosságok tükrében ezek most érdekesnek és könnyen eladhatónak tünnek. Egyébként a szokásos. Milliók járnak mozikba. Nem mindenki üli végig csendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Azért ez már szánalmas, hogy a végén még azért fogunk emlékezni a TDKR-re, mert ennyi balhé volt körülötte. Egy másik filmnél sem tudnak ennyi sz*rt kavarni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Azért ez már szánalmas, hogy a végén még azért fogunk emlékezni a TDKR-re, mert ennyi balhé volt körülötte. Egy másik filmnél sem tudnak ennyi sz*rt kavarni? Nyugi az itt felsoroltakra már jövő héten se fog senki emlékezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Christian Bale azért kedves hogy bement a kórházba a sérültekhez, na meg kiderült hogy 4 srác azért halt meg mert barátnőjükre vetették magukat és ők kapták a golyókat. Közülük kettő haditengerész volt. Tisztelet nekik bár már nem mennek vele semmire... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Tisztelet nekik bár már nem mennek vele semmire... Emlékezni fognak rájuk, és ez a legszebb, amit egy ilyen ember kaphat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Christian Bale azért kedves hogy bement a kórházba a sérültekhez, na meg kiderült hogy 4 srác azért halt meg mert barátnőjükre vetették magukat és ők kapták a golyókat. Közülük kettő haditengerész volt. Tisztelet nekik bár már nem mennek vele semmire... Így tudtam meg hogy Bale-nek felesége van(ő is vele tartott a kórházba). Ez azért volt számomra érdekes mert Bale-t nem tudom elképzelni családapaként, azt hittem a magánéletben egyedűl él. Amúgy tényleg szép dolog volt tőle. A srácoktól is hogy ráugrottak a csajaikra, de hát egy amerikai katonától ezt is várjuk el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Emlékezni fognak rájuk, és ez a legszebb, amit egy ilyen ember kaphat. Persze csak ők ezt már nem tudják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Vasárnap: a vezérigazgató váratlan beesik, mondván, össze kell szednie néhány papírt. Furcsának találtam, de nem szokatlannak. Hétfő: hajnali ötkor a vezérigazgató megérkezik. Megelőzve a munkásokat. Erre már rá kellett kérdeznem. A válasz: megy fel a tulajdonossal Pestre. Ez nem volt se furcsa, se szokatlan. Fél hatkor el is mentek. Kedd: értesülök a hírről, miszerint a Veszprémi Nyomda Zrt.-t felvásárolta a konkurens Váci Nyomda. Hétfőn mindkét nyomda tulaja bent volt, megköttetett az üzlet. Szerda: otthon vagyok, de előző napról tudtam, hogy a vezérigazgató összetrombitálja az embereket és közli az ítéletet. Csütörtök: az ítélet még engem is letaglózott: a Váci Nyomda tulajai szeptembertől átveszik a vezetést. Attól kezdve a munkákat felmondják, a nyomdagépek szétszerelése és értékesítése megkezdődik. A dolgozókat fokozatosan elküldik. Őrszemélyzet továbbra is marad, hogy őrizze a végül teljesen kiürítésre kerülő épületet, de korántsem biztos, hogy a jelenlegi őrszemélyzet (sőt, én biztos vagyok benne, hogy nem, elvégre minek fizessenek ugyanannyit nekünk egy üres épület felügyeléséért, mint egy működő üzemért, pláne, hogy van itt cég, ami alá kínálhat). Így ér véget a Veszprémi Nyomda Zrt. huszonegy éves története (persze az épületnek, mint nyomdának már több, mint száz éves múltja van, csak azalatt volt pár neve). Kilencvenegy ember lesz munkanélküli (minket őröket nem számolom). Mázli, hogy az elmúlt egy év alatt szert tettem némi ismeretségre és a hírem sem rossz a szakmában, így már most van biztos melólehetőségem. De azért sajnálom, már lassan egy éve itt vagyok, beilleszkedtem a helyiek közé, kár, hogy így lett vége. Mert akkor sem maradok, ha mi őrök történetesen nem leszünk szélnek eresztve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Elég sajnálatos dolog, de lényeg hogy neked lesz munkád továbbra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Sajnos ilyen az élet. Ellenben arra jó volt, hogy ismertséget és rutint szerezz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szomorú Legalább a nyomdás ismerősök közt van olyan, aki az irományaid kiadásához is tudna segíteni? Mínusz egy régi nyomda. Kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szomorú történet 2012 Magyarországából... már megszokott, mondhatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Legalább a nyomdás ismerősök közt van olyan, aki az irományaid kiadásához is tudna segíteni? Itt nyomdászok dolgoznak, nem kiadók... A könyvek kiadása a kiadókon múlik. Az meg már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Itt nyomdászok dolgoznak, nem kiadók... A könyvek kiadása a kiadókon múlik. Az meg már van. Lehet hogy ez már felmerült korábban a fórumon (ez esetben bocsi), de melyik kiadóról van szó? Persze ha nem titok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Szomorúan olvasom a veszprémi nyomda bezárását... de valójbna sakjnos tényleg ez a világ van hazánkban. S erről eszembe jut saját érintettségem is. Szombathelyen vasárnap zárt be a város talán legismertebb vendéglője.: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Dzséjt, sajnálom, hogy a munkahelyed ide jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Lehet hogy ez már felmerült korábban a fórumon (ez esetben bocsi), de melyik kiadóról van szó? Persze ha nem titok. Még nem volt róla szó, mert még én sem tudtam, végül kinél landol a következő Mysterious Universe kötet. De jelenleg a Tuan kiadó a birtokosa a kiadás jogának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Na, vasárnapig nem leszek, megyek a Balaton partra, minden napra lesz valami program, találkozom régi ismerősökkel, évfolyamtársakkal. Az elmúlt napokban meg megkerestem a pénzt, amit majd most elkölthetek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Szégyen... "Szeretnék ezúton gratulálni a közterület felügyelő szervek bátor katonájának és a segítségére siető "Elit Force"-nak a ma délutáni bravúros akcióhoz. A Kálvin téren egy idősebb hölgy sétáltatta harci kutyáit (foxi és egy valami noném-pincsi) szájkosár nélkül. Ezt a magasan kvalifikált közterületes meglátta és gyorsan meg is akarta büntetni. Az idős hölgy ezt rossz néven vette és elutasította. Ekkor kért erősítést a TEK-től. A bátor harcosok (3fő) kiérkeztek és megbilincselték a nőt aki jajgatott, hogy ő nem bűnöző és mit csinálnak vele? A jól kigyakorolt bilincselési-technikát sikerült 3 embernek alig tíz perc alatt végrehajtani egy nem ellenkező emberen, a közterületes hathatós és elégedett már-már gunyoros pillantásainak segédletével. Majd mikor ez sikerült a falhoz szorították a két vérszomjas ebbel együtt. Na ők tényleg halálra voltak rémülve! Ekkor további 2 rendőrautó érkezett enne 5 újabb kollegával aki biztosították a terepet, hisz biztosan vannak álcázott társai is a nőnek. Summázva: egy közel nyugdíjas nő és 13kg kutya megfékezéséhez kellett 2 hatóság, 2 rendőrautó, 3 kommandós, 5 rendőr és az elmaradhatatlan szarkavaró közterületes. Végiggondolva ha egy ilyen esethez már ennyi embert tudnak mozgósítani nyilván nincs más bűncselekmény a városban. Mindenki megnyugodhat Debrecenből eltűnt a bűn... De kíváncsi lennék ez az érezhetően nagy port kavaró akció vajon mennyibe került az adófizetőknek..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 27. Ezért lehet Amerikában mindenkinek fegyvere, ott a nő már a felszólítás után lőhetett volna... nálunk meg marad a SÜN! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.