Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Itt se esik, de ez várható is volt a térképeket elnézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Pécsen nagyon komoly a hóesés, és nagyon komolytalan a hóeltakarítás. Ha hétfőig így marad, szerintem a kollégák többsége felfedezi magának a távmunkát Jaja kertiben alig bírok lépni mert nem nagyon takarítják az utakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Ma elmentünk osztállyal székesfehérvári börtönbe afféle tanulmányi kirándulásra. Százados úr másfél órán át mesélt a börtönéletről, a hierarchiáról, mi történik azokkal akik frissen kerülnek be. Durva dolgokat mesélt, említette a csicskáztatást is, meg hogy egyéb szolgáltatásokra is használják az újakat. Mesélte a szökéseket, pl. 90-es években egyik gyerekről nem tudták, hogy artista. Lementek az udvarra, mögötte páran bunyózni kezdtek, őrök velük foglalkoztak, addig a gyerek felmászott a villámhárítón, át a tetőre, majd onnan átugrott egy fára, de pont letört alatta az ág és eltört a lába. Ennyin múlott csak neki. Megbeszéltük a halálbüntetést is, pro-kontra, meg elmondta a saját véleményét is. Rabok hétköznapjai is téma volt, pl. ha tv-znek akk kevesebb a bunyó Meg a könyvtárban mindig a könyvlapokból csinálnak maguknak cigit. Utánna kimentünk, volt ott egy rabszállító busz, beszálláskor az őrnek felmutattam buszbérletem, de csak röhögött . Voltak telefonfülkék is ahonnan kifele tudnak telefonálni, a Connecting People-t muszáj volt elsütni, egyik rab még integetett is az ablakból. Megnéztük cellákat is, a többfőseket is, meg a magánzárkát is, be is mehettünk, hihetetlen hogy milyen kevés helyük van nekik. Egyik osztálytársam bent volt még a cellában amikor az őr bezárta az ajtót, fél perc múlva tűnt fel hogy nincs sehol a gyerek. Szegényt bezárták Ez az egész tartott 2 és fél órát, de marha érdekes volt, sok dolgot megtudtam a börtönbeli dolgokról, főleg hogy a Százados úr őszintén beszélt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Ma dolgoztam idén utoljára. Baromira örülök neki, majd 3 hétig itthon leszek. Könyvolvasás, filmnézés, játék, mindezt jó meleg szobában, néha persze leugrok bevásárolni. Pár kollégával voltunk is ma forralt borozni a Katicában. Még mindig nagyon jó ez a téli italuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Irígyellek, Frenkie. Nekem is maradt még pár napom, de alig tudom majd kivenni, annyi a munkám. Csak túlórázással fog menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Off Csütörtökig tudok adni Ncore meghívót! Akinek kell egy, írjon emailt! (Csak olyanok, akik vissza is töltenek, mert előírás, hogy amit letöltesz, azt 48 órán keresztül tedd is elérhetővé. Inaktivitás esetén törölnek, tehát ha csak a TCW-t akarod letölteni és semmi mást, vagy csak havonta egyszer töltenél, akkor kímélj! On Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Ma dolgoztam idén utoljára. Baromira örülök neki, majd 3 hétig itthon leszek. Könyvolvasás, filmnézés, játék, mindezt jó meleg szobában, néha persze leugrok bevásárolni. Pár kollégával voltunk is ma forralt borozni a Katicában. Még mindig nagyon jó ez a téli italuk. Nagyon nagyon irigyellek. Nekem még nyolc szolgálatom van hátra idén, ebből kettő 24 és 26. Jó kis karácsony lesz, tök egyedül egy 21.-ével bezárt nyomdában... Majd írásba fojtom a bánatom, az elmúlt napok eseményei úgyis ellehetetlenítették a regény terebélyesedését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. De jó nektek, nekem ebben az időszakban indul be legjobban a meló, még hétvégén is 7-7ig húzom a cerkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Az azért hozzátenném hogy nyáron viszont nem megyek szabira. Ilyenkorra szoktam tartogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Ma dolgoztam idén utoljára. Baromira örülök neki, majd 3 hétig itthon leszek. Könyvolvasás, filmnézés, játék, mindezt jó meleg szobában, néha persze leugrok bevásárolni. Pár kollégával voltunk is ma forralt borozni a Katicában. Még mindig nagyon jó ez a téli italuk. Jó neked! Jobb most decemberben, mint majd nekünk januárban a szokásos kötelező. Egyébként sem szeretem ezeket a hosszú téli szabikat, mert kimenni sehova nem lehet, utazni sem anyagi okokból, a nyári pihenés pedig emiatt alapból elcs*szett évek óta. Egyszerűen nem tudom ilyenkor kipihenni magam, kellene a normális nyári feltöltődés, napfény, stb. Még ha csak otthon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Nekem is beindult most a meló. Emellett elvileg ma letettem az utolsó vizsgám is, úgyhogy az egyetemből már "csak" az államvizsga maradt. Persze a hivatalos megerősítésre - kvázi a jegyre - még várnom kell a vizsgával kapcsolatban is. A kettő együtt iszonyú időigényes, nem csoda, hogy alig tudtam feljönni a fórumra is az elmúlt hetekben sajnos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. A kettő együtt iszonyú időigényes, nem csoda, hogy alig tudtam feljönni a fórumra is az elmúlt hetekben sajnos... Ez észrevehető volt. Reméljük azért a jövőben majd konszolidálódik a helyzeted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Válogatás nélkül ölt az iskolai ámokfutó Nem provokálás végett teszem be, de megdöbbentő, hogy mik történnek ebben a világban, főleg így Karácsony közeledtével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Válogatás nélkül ölt az iskolai ámokfutó Nem provokálás végett teszem be, de megdöbbentő, hogy mik történnek ebben a világban, főleg így Karácsony közeledtével. Az USA-ban ez minden napos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Sajnos igen, de ez abnormális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Sötét és gonosz világban élünk. Túl sok az agresszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Már csak 6 nap és mind meghalunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. addigis hol talalok star wars 3D poharat na hat hol a Saturnban 2,5 euroert nagyon tutik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Már csak 6 nap és mind meghalunk Láthatóan nem hisznek az emberek ebben, különben senki nem dolgozna, hanem ész nélkül élvezné az életet. addigis hol talalok star wars 3D poharat na hat hol a Saturnban 2,5 euroert nagyon tutik Nekem még a Burger King-es készlet van meg, amit a gyerekmenühöz adtak 2005-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. A kettő együtt iszonyú időigényes, nem csoda, hogy alig tudtam feljönni a fórumra is az elmúlt hetekben sajnos... Suli+munka? Igen, sajnos tényleg nagyon időigényes. Van most nálunk egy tanuló, aki nappalin kezdte, de közben elkezdett dolgozni is, és gyakorlatilag a levelezős órákra jár be a nappalisok helyett. A szóbeli vizsgák amúgy is közösek a nappalisokkal (egy rakat szóbelink van idén), így nem túl nagy probléma. Vannak elég érdekes munka+suli kombinációk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Mount Everest egy igen nagy felbontású képen. Valami elképesztő méretei vannak, elég ha alul középen kinagyítjuk az alaptábort, amihez ugye állítólag így is 5 km-t kell mászni https://s3.amazonaws.com/Gigapans/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Nagyon szép kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Az már biztos. Nincs rajta sehol egy emberke, hogy lehessen viszonyítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. (szerkesztve) Nagyítsd ki az alaptábort, csak úgy nyüzsügnek ott az emberek (sok kis sárga sátor között egy csoport épp készülődik) De pl ezt is ki lehet szúrni ám http://i47.tinypic.com/1jnf39.jpg Szerkesztve: 2012. December 16. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. (szerkesztve) Fantasztikus ez a kép... jó ideje nézem már! Marha jó végigpásztázni a tábort. Hatalmas! Szerkesztve: 2012. December 16. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. hat igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. De pl ezt is ki lehet szúrni ám http://i47.tinypic.com/1jnf39.jpg AZ igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. (szerkesztve) kudar, az a havasi jeti akar lenni amúgy Szerkesztve: 2012. December 16. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Nagyítsd ki az alaptábort, csak úgy nyüzsügnek ott az emberek (sok kis sárga sátor között egy csoport épp készülődik) De pl ezt is ki lehet szúrni ám http://i47.tinypic.com/1jnf39.jpg Szerintem te szívacc...az enyémen tuti nincs rajta. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Én is keresgéltem, de jól van te se látod akkor Valaki ügyesen trükközött, egy fórumból emeltem ki a képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.