ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. (szerkesztve) Ha tényleg ennyire jó a Sötét tanítvány, az lesz a következő canon olvasmányom. Csak végezzek már az Ébredő erővel. Én is úgy tervezem...csak végezzek már az Új hajnallal. :DD Thrawnt meg iszonyatosan várom! Szerkesztve: 2016. Július 27. - ZoliZoltán Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. A borítós Thrawn teljes változata. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Én is úgy tervezem...csak végezzek már az Új hajnallal. :DD Ennyire rossz az Új hajnal? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Csak az elején vagyok...nem sok miden volt benne. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Már a vége felé nekem tetszik kellemes olvasmány Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerintem nagyon jó könyv lett az Új hajnal, bár Miller korábbi írásai egy hangyányit jobban tetszettek, de ez a regény is jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Thrawn milyen fajba tartozik? Maradt duros? Mert nem úgy néz ki... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Soha nem volt ő duros. A faja chiss (csak EU-ban bukkant fel annak idején). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Igen így már ok, kösz. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Folyamatosan bővülő idővonal a Del Rey-es kánon művekről Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ezt én is most néztem. Akkor a filmek regény változatai is kánon ezek szerint? Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ezt én is most néztem. Akkor a filmek regény változatai is kánon ezek szerint? Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Valójában az EP4 regényváltozatát Alan Dean Foster írta, csak Lucas nevével adták ki. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Folyamatosan bővülő idővonal a Del Rey-es kánon művekről Köszi a linket ez egy nagyon hasznos kis oldal! Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Valójában az EP4 regényváltozatát Alan Dean Foster írta, csak Lucas nevével adták ki. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen. Nem lennének se jobbak, se rosszabbak, ha kánon könyvek lennének. Nem a kánon a lényeg, hanem a tetszési index. Egyébként érdekes, hogy ott láttam őket a listán. Bőven van mindegyik könyvben eltérés, illetve Legendák elem is. Azt hiszem a Del Rey-nél többször is mondták, korábban, hogy a regényváltozatok kánonnak számítanak, kivéve azon elemeket, melyek ellentmondásban vannak. A Lucasfilmes álláspont viszont tudtommal az, hogy a korábbi regényváltozatok is a Legendák kategóriába tartoznak. Szóval kész káosz az egész. Ebből is látszik, hogy a hétköznapi olvasónak nem érdemes ezen rágódnia. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit. Nem tudok róla, hogy jobba felügyelte volna, mint bármelyiket. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. (szerkesztve) Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett? Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom) Szerkesztve: 2016. Augusztus 19. - Nabopolasszar Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Most olvasom, eddig nagyon kiemelkedő. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. A kánon regények közül az egyik legjobb. Csak ajánlani tudom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Én is most olvasom, eddig tetszik. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett? Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom) Szerintem nagyon jó könyv Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. A Sötét tanítványról jut eszembe: szerintem érdemes lenne a könyv saját részlegében feltüntetni a magyar címet is, ahogy a többi regénynél. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Lehet, hogy én vagyok fáradt, de én most magát a topikot sem találom... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. A The Clone Wars Legacy szekcióban van. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Jaj, tényleg. Köszi. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Utóhatás 2 és a Bloodline előrendelhető a Szukitson Várható megjelenések: Bloodline - november 15., Utóhatás 2- október 30. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Köszi szépen a hírt, mennek is a rendelésbe Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Nálam is, igy már megrendelem velük együtt az Ébredés előtt regényt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. (szerkesztve) Az adósságról mit érdemes tudni? Kiváló! Meg is rendeltem a Bloodlinet, az Adósság maradt a kirakatban. Szerkesztve: 2016. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Az adósságról mit érdemes tudni? A külföldi vélemények alapján jobban sikerült, mint az első része(nagyon nem szerették azt). Nekem az elsővel se volt bajom. Ebben lesz Han, Chewie és Leia is ha jól tudom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.