Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Sokat azért ne várj tőle, állítólag nem lett valami nagy szám (még én se olvastam, csak porosodik a polcon) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nem lett olyan rossz, mint mondják. Nálam egy elég kellemes olvasmány volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nálam még az Új hajnal meg az Alkony század is itt figyelnek. Tarkint már kinéztem....meg a 7. filmregényét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Újból felröppent a hír, miszerint a Catalyst mellett lesz még egy vastagabb Young Adult regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Fantasztikus keresztmetszetek: Meseszép kiadvány. A Finalizer képében azt hiszem új kedvencem van a csatahajók között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Nekem is. Nálam ezzel lekörözte az Imperialt és a Venatort. A tökéletes hadigépezet. Ami még ennél a kiadványnál kellemesen meglepett, hogy milyen aprólékosan ki van dolgozva a Quadjumper. Pedig az Első Rend hósiklójával ellentétben annak aztán nem volt több jelenete annál, mint amit a filmben láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. (szerkesztve) Érkezik az Ahsoka könyv ami a TCW utáni történteket meséli el. Szerkesztve: 2016. Március 31. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Ennek a bejelentésnek nagyon örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Végre! Már régóta vártam egy Ahsoka centrikus regényre. Főleg, hogy a Rebels-beli feltűnése számos kérdést vetett fel vele kapcsolatban. Mihez kezdett a Jedi Rend elhagyását követően? Hogyan vészelte át a 66-os parancsot, a Jedik és a Köztársaság bukását? Miként lett belőle a Lázadó-összekötő Fulcrum? Az ígéretek szerint, a regényből mindezekre fény derül, aminek kifejezetten örülnék. Ráadásul a "platform" is tökéletes erre, hiszen egy regénynél jobban semmi más nem tud mélyebb betekintést nyerni a karakter gondolataiba, lelki világába. Bízom benne, hogy a regény kiaknázza az Ahsokában rejlő további potenciálokat, ha már a Rebelsnek nem igazán sikerült ezt megtenni. Remélem, valami ütősebb borító lesz a végső verzión, mert ez inkább emlékeztet egy jól sikerült concept artra, mint regényborítóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Ennek én is szintúgy nagyon örülök. Amivel ez a regény foglalkozni készül, az egyben az egyik legnagyobb történeti lyuk is a mostani felállásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Na, erre azt hiszem, én is benevezek. Hiánypótló alkotás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Legalab egy trilogiat megérne kiadni Ahsoka -bol:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Ilyen témát már én is szívesen olvastam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Az Ébredő erő-t már csak 13.-ára jegyzi a Szukits.. Nem 5.-e volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Az Ébredő erő-t már csak 13.-ára jegyzi a Szukits.. Nem 5.-e volt? Csúszott, előfordul az ilyen. Nem volt olyan nagy csúszás, a Disney előírását így is teljesítik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Csúszott, előfordul az ilyen. Nem volt olyan nagy csúszás, a Disney előírását így is teljesítik. Igen, csak remélemnem csúszik már tovább. Kiváncsi vagyok rá. Főleg a különbségekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Gondoltam szólok, hogy a napokban "POSTAPONTRA KÉZBESÍTVE" INGYEN SZÁLLÍT A SZUKITS! Én berendeltem Az Ébredő Erő keménytáblás változatát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Gondoltam szólok, hogy a napokban "POSTAPONTRA KÉZBESÍTVE" INGYEN SZÁLLÍT A SZUKITS! Én berendeltem Az Ébredő Erő keménytáblás változatát! Köszi Tesó. Már meg is rendeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Kiolvastam Tarkin.t jó kis könyv igy már kerekedik Tarkin története s hogy pont miert valasztotta Sidius öt ki még több ilyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. A Tarkint már én is várom, James elég sokat átvitt a korábbi könyvekből is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Gondoltam szólok, hogy a napokban "POSTAPONTRA KÉZBESÍTVE" INGYEN SZÁLLÍT A SZUKITS! Én berendeltem Az Ébredő Erő keménytáblás változatát! Köszi a hírt! Nekem az utóbbi 5 könyv együtt érkezik majd, emiatt amúgy is szállítási-költségmentes lesz, de nagyon jó tudni ezekről az akciókról, sose lehet tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Holnap végre megjelenik! Erősen gondolkodom rajta,hogy Tarkinnal karöltve megrendelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szívesen mindenkinek! Gondoltam, hogy nem leszek egyedül, aki begyűjti első körben. Remélem lesz pár körmondat Snoke-ról vagy Luke-ról. Várom a pici extra tartalmakat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Aftermath: Life debt plusz infók és szinopszis: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.984 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Köszi az értesítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Aftermath: Life debt plusz infók és szinopszis: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.984 Kiváncsi leszek rá, nekem az első rész is tetszett a negativ véleményekkel ellentétben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Aftermath: Life debt plusz infók és szinopszis: Köszi, végül is az első rész alapján nem írom le teljesen a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. FIGYELEM: a Szukits vasárnapig tartja fennt a posta pontra történő ingyenes szállítással egybekapcsolt rendelésfelvételt. Hajrá, hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Szívesen mindenkinek! Gondoltam, hogy nem leszek egyedül, aki begyűjti első körben. Remélem lesz pár körmondat Snoke-ról vagy Luke-ról. Várom a pici extra tartalmakat! Állítólag nem sok minden lesz, ami plusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.