Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem is. Nálam ezzel lekörözte az Imperialt és a Venatort. A tökéletes hadigépezet.

Ami még ennél a kiadványnál kellemesen meglepett, hogy milyen aprólékosan ki van dolgozva a Quadjumper. Pedig az Első Rend hósiklójával ellentétben annak aztán nem volt több jelenete annál, mint amit a filmben láttunk.

Hozzászólás ideje:

Végre! :rock: Már régóta vártam egy Ahsoka centrikus regényre. Főleg, hogy a Rebels-beli feltűnése számos kérdést vetett fel vele kapcsolatban. Mihez kezdett a Jedi Rend elhagyását követően? Hogyan vészelte át a 66-os parancsot, a Jedik és a Köztársaság bukását? Miként lett belőle a Lázadó-összekötő Fulcrum? Az ígéretek szerint, a regényből mindezekre fény derül, aminek kifejezetten örülnék. Ráadásul a "platform" is tökéletes erre, hiszen egy regénynél jobban semmi más nem tud mélyebb betekintést nyerni a karakter gondolataiba, lelki világába. Bízom benne, hogy a regény kiaknázza az Ahsokában rejlő további potenciálokat, ha már a Rebelsnek nem igazán sikerült ezt megtenni.

Remélem, valami ütősebb borító lesz a végső verzión, mert ez inkább emlékeztet egy jól sikerült concept artra, mint regényborítóra.

Hozzászólás ideje:

Ennek én is szintúgy nagyon örülök. Amivel ez a regény foglalkozni készül, az egyben az egyik legnagyobb történeti lyuk is a mostani felállásban.

Hozzászólás ideje:

Az Ébredő erő-t már csak 13.-ára jegyzi a Szukits.. Nem 5.-e volt? :cry:

Csúszott, előfordul az ilyen. Nem volt olyan nagy csúszás, a Disney előírását így is teljesítik.

Hozzászólás ideje:

Csúszott, előfordul az ilyen. Nem volt olyan nagy csúszás, a Disney előírását így is teljesítik.

Igen, csak remélemnem csúszik már tovább. Kiváncsi vagyok rá. Főleg a különbségekre.

Hozzászólás ideje:

Gondoltam szólok, hogy a napokban

"POSTAPONTRA KÉZBESÍTVE" INGYEN SZÁLLÍT A SZUKITS!

Én berendeltem Az Ébredő Erő keménytáblás változatát! :cool:

Hozzászólás ideje:

Köszi Tesó. Már meg is rendeltem.

Hozzászólás ideje:

Kiolvastam Tarkin.t jó kis könyv igy már kerekedik Tarkin története s hogy pont miert valasztotta Sidius öt ki :) még több ilyet

Hozzászólás ideje:

Köszi a hírt! Nekem az utóbbi 5 könyv együtt érkezik majd, emiatt amúgy is szállítási-költségmentes lesz, de nagyon jó tudni ezekről az akciókról, sose lehet tudni.

Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek! Gondoltam, hogy nem leszek egyedül, aki begyűjti első körben.

Remélem lesz pár körmondat Snoke-ról vagy Luke-ról. Várom a pici extra tartalmakat! ;)

Hozzászólás ideje:

FIGYELEM: a Szukits vasárnapig tartja fennt a posta pontra történő ingyenes szállítással egybekapcsolt rendelésfelvételt. Hajrá, hajrá

Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek! Gondoltam, hogy nem leszek egyedül, aki begyűjti első körben.

Remélem lesz pár körmondat Snoke-ról vagy Luke-ról. Várom a pici extra tartalmakat! ;)

Állítólag nem sok minden lesz, ami plusz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.