ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. (szerkesztve) Ha tényleg ennyire jó a Sötét tanítvány, az lesz a következő canon olvasmányom. Csak végezzek már az Ébredő erővel. Én is úgy tervezem...csak végezzek már az Új hajnallal. :DD Thrawnt meg iszonyatosan várom! Szerkesztve: 2016. Július 27. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 27. A borítós Thrawn teljes változata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Én is úgy tervezem...csak végezzek már az Új hajnallal. :DD Ennyire rossz az Új hajnal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Csak az elején vagyok...nem sok miden volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Már a vége felé nekem tetszik kellemes olvasmány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerintem nagyon jó könyv lett az Új hajnal, bár Miller korábbi írásai egy hangyányit jobban tetszettek, de ez a regény is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Thrawn milyen fajba tartozik? Maradt duros? Mert nem úgy néz ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Soha nem volt ő duros. A faja chiss (csak EU-ban bukkant fel annak idején). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Igen így már ok, kösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Folyamatosan bővülő idővonal a Del Rey-es kánon művekről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ezt én is most néztem. Akkor a filmek regény változatai is kánon ezek szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Ezt én is most néztem. Akkor a filmek regény változatai is kánon ezek szerint? Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Valójában az EP4 regényváltozatát Alan Dean Foster írta, csak Lucas nevével adták ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Folyamatosan bővülő idővonal a Del Rey-es kánon művekről Köszi a linket ez egy nagyon hasznos kis oldal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Valójában az EP4 regényváltozatát Alan Dean Foster írta, csak Lucas nevével adták ki. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen. Nem lennének se jobbak, se rosszabbak, ha kánon könyvek lennének. Nem a kánon a lényeg, hanem a tetszési index. Egyébként érdekes, hogy ott láttam őket a listán. Bőven van mindegyik könyvben eltérés, illetve Legendák elem is. Azt hiszem a Del Rey-nél többször is mondták, korábban, hogy a regényváltozatok kánonnak számítanak, kivéve azon elemeket, melyek ellentmondásban vannak. A Lucasfilmes álláspont viszont tudtommal az, hogy a korábbi regényváltozatok is a Legendák kategóriába tartoznak. Szóval kész káosz az egész. Ebből is látszik, hogy a hétköznapi olvasónak nem érdemes ezen rágódnia. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit. Nem tudok róla, hogy jobba felügyelte volna, mint bármelyiket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. (szerkesztve) Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett? Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom) Szerkesztve: 2016. Augusztus 19. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Most olvasom, eddig nagyon kiemelkedő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. A kánon regények közül az egyik legjobb. Csak ajánlani tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Én is most olvasom, eddig tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett? Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom) Szerintem nagyon jó könyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. A Sötét tanítványról jut eszembe: szerintem érdemes lenne a könyv saját részlegében feltüntetni a magyar címet is, ahogy a többi regénynél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Lehet, hogy én vagyok fáradt, de én most magát a topikot sem találom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. A The Clone Wars Legacy szekcióban van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Jaj, tényleg. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Utóhatás 2 és a Bloodline előrendelhető a Szukitson Várható megjelenések: Bloodline - november 15., Utóhatás 2- október 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Köszi szépen a hírt, mennek is a rendelésbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Nálam is, igy már megrendelem velük együtt az Ébredés előtt regényt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. (szerkesztve) Az adósságról mit érdemes tudni? Kiváló! Meg is rendeltem a Bloodlinet, az Adósság maradt a kirakatban. Szerkesztve: 2016. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Az adósságról mit érdemes tudni? A külföldi vélemények alapján jobban sikerült, mint az első része(nagyon nem szerették azt). Nekem az elsővel se volt bajom. Ebben lesz Han, Chewie és Leia is ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.