Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha tényleg ennyire jó a Sötét tanítvány, az lesz a következő canon olvasmányom. Csak végezzek már az Ébredő erővel. :D

Én is úgy tervezem...csak végezzek már az Új hajnallal. :DD

Thrawnt meg iszonyatosan várom!

Szerkesztve: - ZoliZoltán

Hozzászólás ideje:

Ezt én is most néztem. Akkor a filmek regény változatai is kánon ezek szerint?

Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen.

Hozzászólás ideje:

Valójában az EP4 regényváltozatát Alan Dean Foster írta, csak Lucas nevével adták ki.

Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit.

Hozzászólás ideje:

Ezt jó lenne végre tudni, beleértve a képregényadaptációkat. Én nagyon örülnék, ha kánonok lennének, a RotS regényt imádom, ahogy az is fontos lenne, hogy a George Lucas nevével fémjelzett első sw regény is kánon legyen.

Nem lennének se jobbak, se rosszabbak, ha kánon könyvek lennének. Nem a kánon a lényeg, hanem a tetszési index.

Egyébként érdekes, hogy ott láttam őket a listán. Bőven van mindegyik könyvben eltérés, illetve Legendák elem is. Azt hiszem a Del Rey-nél többször is mondták, korábban, hogy a regényváltozatok kánonnak számítanak, kivéve azon elemeket, melyek ellentmondásban vannak. A Lucasfilmes álláspont viszont tudtommal az, hogy a korábbi regényváltozatok is a Legendák kategóriába tartoznak. Szóval kész káosz az egész. Ebből is látszik, hogy a hétköznapi olvasónak nem érdemes ezen rágódnia.

Azzal tökéletesen tisztában vagyok, de akkor is fontosnak tartanám. Szerintem azért azt a könyvet jobban felügyelte Lucas, mint a többit.

Nem tudok róla, hogy jobba felügyelte volna, mint bármelyiket.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett?

Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Valaki olvasta már a Sötét tanítványt? Ha igen, milyen lett?

Azért itt kérdezem, mert nem akarok a könyv topicjában spoilerbe belefutni (bár a legnagyobbat már úgyis tudom)

Szerintem nagyon jó könyv

Hozzászólás ideje:

Az adósságról mit érdemes tudni?

A külföldi vélemények alapján jobban sikerült, mint az első része(nagyon nem szerették azt). Nekem az elsővel se volt bajom. Ebben lesz Han, Chewie és Leia is ha jól tudom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.