Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 16. Hozzászólás ideje: 2023. Október 16. Néha-néha játszok vele, de azért nem túl intenzíven. El fogom valamikor érni at 50. szintet, de nem biztos, hogy a közeljövőben. 1 Válasz
Galen Malek89 Hozzászólás ideje: 2023. Október 16. Hozzászólás ideje: 2023. Október 16. EMlékszem guild questben a rancorosban a Biggs-Wedge páros pusztító volt:D Én is 3-4-5 éve játszottam utoljára, de lehet több is. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 31. Hozzászólás ideje: 2023. Október 31. @Bence1997 most indult egy közös Hoth birodalmi irtás lehetőség, ha gondolod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 6. Hozzászólás ideje: 2023. December 6. Kelleran Beq csatlakozott a Galaxy of Heroes hőseihez. https://www.starwars.com/news/kelleran-beq-galaxy-of-heroes?cmp=smc|12001775788 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 16. Hozzászólás ideje: Február 16. (szerkesztve) A Respawn (a Jedi széria mellett) állítólag egy Mandalorian FPS-t fejleszt (nincs konkrétan Din Djarinról szó, mint főszereplő) https://insider-gaming.com/star-wars-mandalorian-game/ Szerkesztve: Február 16. - Yoda József 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 16. Hozzászólás ideje: Február 16. Ez érdekesnek hangzik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 16. Hozzászólás ideje: Február 16. Engem csak az zavar, hogy már megint a birodalmi érába készül... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 16. Hozzászólás ideje: Február 16. Igen, jöhetne már a Régi Köztársaság. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 16. Hozzászólás ideje: Február 16. Revan, ezt engedd el. Addig amíg nem lesz film a korszakban más sem várható. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Mert konkrétan kijelentették, hogy a Régi Köztársaságnak csak és kizárólag filmen kell indulnia? Hol van ez a nyilatkozat. És nem engedem el, mert ezt a korszakot várom a legjobban. Ez van az első helyen, minden eddig bejelentett projekthez képest. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Egyszerűen azért mert akkora volumenű korszak, és annyira nagy az éra hogy erre évekig lehet építeni a star wars filmes/sorozatos jövőjét, hogy sokkal jobban megéri filmben elkezdeni mint könyvben/képregényben/videójátékban. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. "Várjuk ki a végét." Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. 31 perccel korábban, Iqvi írta: Egyszerűen azért mert akkora volumenű korszak, és annyira nagy az éra hogy erre évekig lehet építeni a star wars filmes/sorozatos jövőjét, hogy sokkal jobban megéri filmben elkezdeni mint könyvben/képregényben/videójátékban. Pedig elvileg még készül a Kotor remake, és egyelőre nincs terítéken old republic film Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. 20 perccel korábban, Yoda József írta: és egyelőre nincs terítéken old republic film A logója viszont már megvan, elvileg tehát valami lesz abból a korszakból. Érdekes lenne, ha ezt az érát egy videójátékkal indítanák. Ez nem olyan, mint a HR ami szűz új ötlet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Igen, ugyebár a logó kint volt a Celebration-ön. És mások is megjegyezték, hogy nem dísznek rakták ki, vagy még csak nem is azért, mert ki kellett tölteni az idővonalon a helyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Viszont a legendákban ez már egy létező korszak. Én @Iqvi-vel értek egyet, szerintem nem egy videójátékkal fognak indítani, hanem valami nagyobb volumenű dologgal. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Szerintem sincs kőbe vésve, hogy egy új korszakot mozifilm fog megnyitni. A Köztársaság fénykora a legkézenfekvőbb példa. Persze adott tartalom mozifilmként jut el a legszélesebb közönséghez, de ettől még nem látom akadályát annak, hogy egy videójáték, vagy animációs sorozat által mutatkozzon be az adott éra, amit aztán követhetnek filmek. Azt én se díjazom, hogy ennyire képtelenek elszakadni a Skywalker Saga (azon belül is a Birodalom) korszakától játékok terén. Az utóbbi évek termése (Jedi: Fallen Order; Jedi: Survivor; Battlefront II; Squadrons) elég jól lefesti. De érkezik a szintén birodalmi érában játszódó Outlaws, plusz akkor a jelek szerint a mandalori játék. Én valamennyit élveztem a fentebbiek közül, de szívesebben látnék más korszakokat. Ezért is várós az Eclipse vagy a KotOR remake (ha elkészül). 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Pedig elvileg még készül a Kotor remake De az egy Legends tartalom felújítása, nyílván több ráfordítás, de valahol ugyanaz a kategória, mint hogy bizonyos Legends könyveket is újra kiadtak. Szerkesztve: Február 17. - Darth Cupsy Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. 4 perccel korábban, Darth Cupsy írta: De az egy Legends tartalom felújítása, nyílván több ráfordítás, de valahol ugyanaz a kategória, mint hogy bizonyos Legends könyveket is újra kiadtak. Tudtommal a kánonba a készül a remake, tehát nemcsak a régi játék felújítása. De ha rosszul tudom, elnézést Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. 27 perccel korábban, Yoda József írta: Tudtommal a kánonba a készül a remake, tehát nemcsak a régi játék felújítása. De ha rosszul tudom, elnézést Igen? Én meg erről nem hallottam, hogy kánonnak készül, de lehet én tévedek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Ez nekem is új, bár én nem vagyok otthon ebben a témakörben. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Hátha @Dzséjt majd többet tud Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Dzséjt a fórum Orbán Viktora. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Az ismerősöm, aki az átvezető animációkon dolgozik, erről semmit sem tud, velük ilyesmit nem osztottak meg. De mondjuk, mivel jelenleg ennek a remake-nek a megítélése nem pozitív, és még erősen kérdéses, milyen lesz a minőség, lehet erre egyelőre nem alapoznak egy új korszakot. Blama lenne, ha egy sz*r játék vezetné be a kánonba az Old Republic érát. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Dzséjt a fórum Orbán Viktora. 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Dzséjt a fórum Orbán Viktora. "Log: Dzséjt nevü Admin státusza megváltozott" 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. (szerkesztve) A Mandós FPS-nek annyi, könnyen jött, könnyen ment. A Jedi 3 fejlesztése folyik tovább https://www.ign.com/articles/respawns-star-wars-fps-is-canceled-but-work-on-next-jedi-game-black-panther-and-iron-man-will-continue Szerkesztve: Február 28. - Yoda József 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 29. Hozzászólás ideje: Február 29. Ha a Jedi 3-at törölték volna, az megütött volna. Egy hivatalosan be sem jelentett játék miatt nem fáj a szívem. 2 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Április 4. Hozzászólás ideje: Április 4. Ha esetleg valaki számítógépen is akart Galaxy of Heroest játszani, akkor hamarosan itt a lehetőség. https://rebo.hu/2024/04/04/uj-eszkozre-erkezik-a-star-wars-galaxy-of-heroes-jatek/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Volt már ennek topik? https://www.starwars.com/news/star-wars-hunters-interview?cmp=smc|13320172945 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.