Yoda József Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Ez a játék kb. Galaxy of Heroes szint (értsd: sz*r pay to win mobiljáték, de arra jó hogy elüsd az időt ha nincs mit csinálni) annak sincs topikja nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Nincs. Pedig ment róla diskurzus. Nem vagyok otthon a játékokban, szóval nem tudom melyik mit tud. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Steam akciók május 4. alkalmából: https://store.steampowered.com/sale/starwarsday2024 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. A Legends-es videojáték topicban kedden megosztottam a trailert, azért gondoltam ott, mivel a trailer alapján nem valószínű, hogy lesz olyan épkézláb története, ami csak egy kicsit is belepasszolna a kánonba. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 17. Hozzászólás ideje: Május 17. A pletykák szerint egy Star Wars tematikájú Total War játék van készülőben: https://www.eurogamer.net/total-war-star-wars-reportedly-in-development-at-creative-assembly 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Tesztünk a Star Wars: Huntersről. https://rebo.hu/2024/06/07/star-wars-hunters-teszt/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. Srácok, az Otulaw-nak van saját topikja, használjátok már!!!!!!! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Az EA megerősítette hivatalosan is, hogy a harmadik Jedi játék egyben az utolsó is lesz Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: November 27. Hozzászólás ideje: November 27. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: https://rebo.hu/2024/11/27/hivatalos-pc-re-is-jon-a-star-wars-hunters/ 2025 januárjától indul korai hozzáféréssel PC-n. Akik eddig mobilon vagy Nintendón nyomták, azok is átvihetik a progresst PC-re. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: November 29. Hozzászólás ideje: November 29. (szerkesztve) Dec. 5-12 között ingyen behúzható lesz a LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga az Epic Gamesről Szerkesztve: November 29. - Darth Cupsy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. Tales from the Galaxy's Edge: Enhanced Edition Hát ez aztán egy nagybetűs SW élmény volt! Így év végére beszereztem egy virtuális szemüveget a PS5-ösömhöz (ha jól rémlik erről a kütyüről Dzséjt is írt pár dícsérő szót.... vagy csak öregszem és rosszul emlékszem? ) Bevallom az egyik legnagyobb érv a szemüveg mellett az volt, hogy végre kijátszhatom a "Tales..."-t. Bár előre tudtam, hogy a Youtube-os videók nem is karcolhatják azt a látványvilágot, amit majd akkor nyújt a játék amikor felteszem a VR sityakot, de még így is teljesen döbbenetes volt belemerülni a játékba. Mintha tényleg ott lennél az űrhajón vagy a bárban, esetleg egy ellenséges bázison. Az elején jó idő elment azzal, hogy csak egy gong droidot vizslattam. De igazán ott tettem le az állam, amikor Seezelslak a csehó tulajdonos besétált a képbe. Minden túlzás nélkül: semmihez nem fogható élmény szemtől szemben állni az idegen lényekkel! Nem mellesleg Seezelslak az első megjelenésekor épp egy porgot hajkurászott A sztori az ep.8 és az ep.9 között játszódik. A bártulaj egyszer meg is jegyzi, hogy neki van egy elmélete és szerinte Palpatine életben van A fő helyszín a Batuu, ahol eleinte főleg kalózokkal akasztjuk össze a bajszunkat, aztán meg a a fináléban az Első Renddel. De közben néha hallunk messzi korokról szóló történeteket, amiket szintén átélhetünk. Van két rész is, ahol a High Republic idejébe ugrunk és egy kezdő jedit irányithatunk (még a Nihil neve is elhangzik). Már ezek is szenzációsak, de az egyik kedvencem, amikor egy IG fejvadász droid bőrébe bújhatunk és Nar Shaddaan rendezhetünk egy irtást. Marha jó, hogy ebben a szekcióban kész terminátorok vagyunk. A rodiai őr mikor meglát minket, a puszta jelenlétünktől betojik és elmenekül Ahogy a fenti promó képből is látszik még Hondo Ohnaka is megjelenik. Döbbenet úgy látni őt mintha tényleg ott állna előtted és neked magyarázna. A végén az Első Rend egyik központjába is eljutunk, ahol átnevelik a rabokat. Kilenc óra volt végigjátszani, úgy hogy még maradtak kisebb mellék-feladatok, amiket nem teljesítettem. Más videójátékhoz nem tudom hasonítani. Annyira más. Viszont SW rajongóként ez egy óriási gyöngyszem. A másik VR játékhoz a Vader Immortal-hoz mérve: az is jó volt, de rengeteget fejlődött a technika azóta. Ez mondhatni fényévekkel jobb lett. Pláne, hogy a szenzációs prezentáláson túl itt a sztori és a világépítés is jobb. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. 2024. 12. 09. - 20:08, Bomarr írta: ha jól rémlik erről a kütyüről Dzséjt is írt pár dícsérő szót.... vagy csak öregszem és rosszul emlékszem? Nem öregszel, csak nemesetsz, és jól emlékszel, írtam róla pár hónapja a Horizon VR játékkal kapcsolatban. Ezen leírás után viszont ezt is felteszem a listára, amit kipróbálok, ha sikerül beszereznem egy PSVR 2.0-t. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.