Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez a játék kb. Galaxy of Heroes szint (értsd: sz*r pay to win mobiljáték, de arra jó hogy elüsd az időt ha nincs mit csinálni) annak sincs topikja nem? :D

Hozzászólás ideje:

A Legends-es videojáték topicban kedden megosztottam a trailert, azért gondoltam ott, mivel a trailer alapján nem valószínű, hogy lesz olyan épkézláb története, ami csak egy kicsit is belepasszolna a kánonba.

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Dec. 5-12 között ingyen behúzható lesz a LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga az Epic Gamesről

Szerkesztve: - Darth Cupsy

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tales from the Galaxy's Edge: Enhanced Edition

VFrPasU.jpeg

Hát ez aztán egy nagybetűs SW élmény volt! Így év végére beszereztem egy virtuális szemüveget a PS5-ösömhöz (ha jól rémlik erről a kütyüről Dzséjt is írt pár dícsérő szót.... vagy csak öregszem és rosszul emlékszem? :D)

Bevallom az egyik legnagyobb érv a szemüveg mellett az volt, hogy végre kijátszhatom a "Tales..."-t. Bár előre tudtam, hogy a Youtube-os videók nem is karcolhatják azt a látványvilágot, amit majd akkor nyújt a játék amikor felteszem a VR sityakot, de még így is teljesen döbbenetes volt belemerülni a játékba. Mintha tényleg ott lennél az űrhajón vagy a bárban, esetleg egy ellenséges bázison. Az elején jó idő elment azzal, hogy csak egy gong droidot vizslattam. De igazán ott tettem le az állam, amikor Seezelslak a csehó tulajdonos besétált a képbe. Minden túlzás nélkül: semmihez nem fogható élmény szemtől szemben állni az idegen lényekkel! Nem mellesleg Seezelslak az első megjelenésekor épp egy porgot hajkurászott :D 

A sztori az ep.8 és az ep.9 között játszódik. A bártulaj egyszer meg is jegyzi, hogy neki van egy elmélete és szerinte Palpatine életben van :) A fő helyszín a Batuu, ahol eleinte főleg kalózokkal akasztjuk össze a bajszunkat, aztán meg a a fináléban az Első Renddel. De közben néha hallunk messzi korokról szóló történeteket, amiket szintén átélhetünk. Van két rész is, ahol a High Republic idejébe ugrunk és egy kezdő jedit irányithatunk (még a Nihil neve is elhangzik). Már ezek is szenzációsak, de az egyik kedvencem, amikor egy IG fejvadász droid bőrébe bújhatunk és Nar Shaddaan rendezhetünk egy irtást. Marha jó, hogy ebben a szekcióban kész terminátorok vagyunk. A rodiai őr mikor meglát minket, a puszta jelenlétünktől betojik és elmenekül :D 

Ahogy a fenti promó képből is látszik még Hondo Ohnaka is megjelenik. Döbbenet úgy látni őt mintha tényleg ott állna előtted és neked magyarázna. A végén az Első Rend egyik központjába is eljutunk, ahol átnevelik a rabokat. 

Kilenc óra volt végigjátszani, úgy hogy még maradtak kisebb mellék-feladatok, amiket nem teljesítettem. Más videójátékhoz nem tudom hasonítani. Annyira más. Viszont SW rajongóként ez egy óriási gyöngyszem. A másik VR játékhoz a Vader Immortal-hoz mérve: az is jó volt, de rengeteget fejlődött a technika azóta. Ez mondhatni fényévekkel jobb lett. Pláne, hogy a szenzációs prezentáláson túl itt a sztori és a világépítés is jobb.

Hozzászólás ideje:
2024. 12. 09. - 20:08, Bomarr írta:

ha jól rémlik erről a kütyüről Dzséjt is írt pár dícsérő szót.... vagy csak öregszem és rosszul emlékszem? :D

Nem öregszel, csak nemesetsz, és jól emlékszel, írtam róla pár hónapja a Horizon VR játékkal kapcsolatban. :) 

Ezen leírás után viszont ezt is felteszem a listára, amit kipróbálok, ha sikerül beszereznem egy PSVR 2.0-t.

• 4 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ez nem jó hír. A kínai NetEase nemrég lekapcsolta a villanyt a sikeresnek bizonyult Marvel Rivals fejlesztőstúdiójának amerikai és kanadai ágánál. És bár a cég ezzel ellentétesen nyilatkozott, iparági források szerint nem állnak meg itt, lényegében felszámolják minden Kínán kívüli érdekeltségüket. Az áldozatok listáján lehet a Quantic Dream is, ami olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Detroit: Become Human és a BEYOND: Two Souls, illetve, ami a mi szempontunkból igazán fontos, dolgozik egy HR érában játszódó Star Wars videójátékon is, az Eclipse-en.

Sajnos a cég egy ideje már nyűglődik, az Eclipse körül sincs minden rendben, a stúdió körül voltak balhék mostanában, és hát na, beszédes, hogy a Detroit óta semmit sem villantottak.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Október 1.-jével, kicsit több mint egy évvel a megjelenés után, lekapcsolják a Hunters szervereit, megszűnik a támogatás, a játék onnantól (Uprising módra) nem lesz játszható. 

Addig még érkezik egy 5., záróévad, új hőssel.

A bezárás érinti a belengetett PC-s verziót is. A stúdió egy külön Q+A során nyilatkozta ezt:

“[...] this decision impacts all platforms including PC which will no longer launch.”

Magyarán a közönségtesztig eljutott játék nem fog megjelenni PC-re.

Messenger_creation_B96E6441-858A-4AFE-B309-1B657F29E364.jpeg

Szerkesztve: - kdani20

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az első kiszivárgott képek a Bitreactor Star Wars játékáról, amely a "Bruno" kódnevet kapta:

https://mp1st.com/news/respawn-bit-reactors-star-wars-turn-based-tactics-game-leaked

Spoiler

Mandik főszerepben? És klónok ellen? Csak nem 66-os után leszünk? :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Mikor kiderült, hogy "taktikai" játék, és nem stratégia, ahogy elsőre híresztelték, lelombozott, de azért még reménykedtem...

Így a képek láttán sajnos azt kell mondjam, jó eséllyel én ezzel nem fogok játszani.

Várhatok még ki tudja meddig egy Empire at War-szerű játékra...

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Remélhetőleg az is összejön, ha igazak a pletykák, és a Creative Assembly az Alien: Isolation folytatása mellett egy "Total War: Star Wars"-on is dolgozik.

Viszont engem ez a játék is érdekel, egy jó taktikai program remekül működhet az SW univerzumába. És azért jó jel, hogy egykori XCOM fejlesztők is dolgoznak rajta.

Hozzászólás ideje:
2025. 03. 28. - 23:54, Yoda József írta:

Mikor kiderült, hogy "taktikai" játék, és nem stratégia, ahogy elsőre híresztelték, lelombozott, de azért még reménykedtem...

Így a képek láttán sajnos azt kell mondjam, jó eséllyel én ezzel nem fogok játszani.

Várhatok még ki tudja meddig egy Empire at War-szerű játékra...

Aszem a steam-en kerestem rá az SW: Empire at War stratkóra pár napja, és ott sokan panaszkodnak hogy már alig akar elindulni a modernebb konfigokon, vagy crash-el, stb...

És ott volt pár komment, hogy ne aggódjon senki, mert készül az Empire at War II. 

Ha tényleg igaz, akkor lehet örülünk majd. :)

Hozzászólás ideje:
53 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Aszem a steam-en kerestem rá az SW: Empire at War stratkóra pár napja, és ott sokan panaszkodnak hogy már alig akar elindulni a modernebb konfigokon, vagy crash-el, stb...

És ott volt pár komment, hogy ne aggódjon senki, mert készül az Empire at War II. 

Ha tényleg igaz, akkor lehet örülünk majd. :)

Elhitték a pletykákat, ő bajuk. Hivatalosan nem készül semmilyen Empire at War 2, de még pletykák szintjén is nagyon gyenge.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.