Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Én nem rég kezdtem el a képregényeket nézni. Idáig csak a Kanenre volt időm. Majd pótolom a többit. Tárhely problémával kapcsolatban az az ötletem támadt, hogy kellene csinálni egy fb csoportot ahova .jpg formátumban fel lehetne rakni. (A regisztráció nincs ellenemre) Vagy vannak most is csoportok fb-n fel lehet akár oda is rakni. Hát szerintem egy az, hogy ami 5 részes csak az mini, szóval azt kiadhatják simán egyben. Ha meg 20-30 fejezetes sorozat és pont úgy jön ki, szerintem nem tragédia ha utolsónak 3 fejezetet adnak ki egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Kira! Hol tudnám megnézni az eddig ide felrakott képregényeket az oldaladon? Szeretném lecserélni az itt lévő feltöltéseket linkekre. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Kira! Hol tudnám megnézni az eddig ide felrakott képregényeket az oldaladon? Szeretném lecserélni az itt lévő feltöltéseket linkekre. Köszi. Erre gondolsz? Mert akkor itt: http://starwarsmedia.hu/download.php?list.17 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Erre gondolsz? Mert akkor itt: http://starwarsmedia.hu/download.php?list.17 Igen erre gondoltam, köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?1033.0 Valakinek nem tetszett a regisztracio... huu de felmegy bennem a pumpa az ilyenre... kapott is egy szep valaszt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerintem egy ban-t megérdemelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Ahh nem. Akkor tul diktatorikus lennek. Amugy is erdekel a valasza meg amit irtam neki ra a kovetkezo oldalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Pedig ez nem is volt durva. Itt szociopaták is voltak, ha belinkelném mit írt az egyik szerintem el se hinnéd. Egyébként a srác olyan mint a megakadt lemez. Ugyanazt ismételgeti végig. Persze ettől még kellemetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Legyszi szeretem olvasni az ilyeneket Amugy hozza is vagyok szokva az animes oldalam utan... szeretem nevelni oket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hidd el nem akarod. Nem is szeretném keresgetni. Örülök, hogy azóta tiszta a fórum. Na de ez már keményen OFF, úgy hogy be is fejeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Mostantól minden link az swmedia oldalra mutat! Köszi Kira. Jobban belegondolva túl jó dolguk volt az idelátogató ismeretleneknek. Innen leszedhettek mindent úgy is, hogy nem voltak regisztrálva. Ez most megszűnt. Generálom neked a forgalmat, remélem respektálod ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Oh hát köszi. mindenképp ^^ Ideje akkor egy banner kitételnek is már nálunk, ne csak egy oldalú legyen a dolog Már ha neked oké... és dobsz is egy linket a bannereitekhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Csak vicceltem. Egyébként nincs is képes bannerünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Akkor majd alkotok valamit Amúgy megjött a válasza, tudta fokozni... dde töröltem és bannoltam. Ha érdekel elküldöm PM-ben. xD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. (szerkesztve) [ Szerkesztve: 2015. November 7. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Sziasztok! Én nem akarok témákat nyitogatni, mert nem akarom szemetelni a fórumot, max ha Ody rábólint, szóval egyelőre csak ide linkelem be. Elkészült a Story Before the Force Awakens képregény 7. száma magyarul, amit ki is raktunk az oldalra. Letöltés: http://starwarsmedia.hu/download.php?view.181 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Nyithatsz neki nyugodtan és linkelheted mint Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Egy kis közvélemény-kutatás: Ti milyen magyar címet adnátok a Star Wars Annualnak? "Évi Star Wars"? "Éves Star Wars"? "Star Wars évkönyv"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Egy kis közvélemény-kutatás: Ti milyen magyar címet adnátok a Star Wars Annualnak? "Évi Star Wars"? "Éves Star Wars"? "Star Wars évkönyv"? Hát, ami nem azt jelenti, de sokkal jobban mutat magyarban, az a "különszám". A Kingpin kiadó is az évente egyszer megjelenő annual-számait különszámnak nevezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Logikusan hangzik. Akkor, hacsak nincs jobb javaslat, valószínűleg ez marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. A különszám megoldás nekem is tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Azok közül, amit felhoztál, nekem az Éves Star Wars csengett a legjobban, de a Star Wars Különszám még jobb ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. A kettőt egybeolvasztva lehet "Éves különszám" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. A német Jedi-Bibliothek.de megerősítése szerint a Kanan képregény sorozat kaszát kapott a Marveltől. A széria bejezésének fő oka, hogy a többi képregényhez képest nagyon alul teljesített a Kanan olvasószámban. Azonnali keserűségre mégsincs ok, hisz a fiatal Jedi padawan történeteit még 2016 március 16-ig élvezhetjük, amikor is a 12. fejezettel ér véget pályafutása, lezárva ezzel a "First Blood" (Első vér) sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Én is a jedibibliothek-en olvastam a hírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Kb mennyibe kerulnek az ilyen kepregeny konyvek? Pl a Son of Dathomir egyben? Mostanaban gondolkodtam rajta hogy a nagy kedvenceimet beszerezzem ilyen igenyes formaban, a magyar TOR kotetek is nagyon jol mutatnak a polcon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. A TFA-nak mikor lesz képregény verziója? Ha lesz egyáltalán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. különszám nemetul sonderband tehat enis eree szavazok igaz ok 2 havonta dobnak ki egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. 2016 áprilisában jön a Marel újabb képregény-szériája, Star Wars: Poe Dameron címmel. Az írója a Lando és Obi-Wan & Anakin sorozatokon is dolgozó Charles Soule, a rajzolója pedig a Chewbacca képregényt is jegyző Phil Noto lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Vajon az A-Wing még mindig használatban van, vagy csak egy utalás Poe édesanyjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.