Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. (szerkesztve) Meglátjuk. Eddig elég jól teljesítenek, de jönnek még regény megjelenések is bőven. Remélem megjelenés után nem fog nagyon visszaesni, mint annak idején a The Old Republic képregényeknél. Szerkesztve: 2017. Március 30. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Sky, mennyire eltérőek a fordítások a tieidhez képest? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megérkeztek a Szukits-féle Star Wars és Darth Vader kötetek. A minőség elsőosztályú, nagyon igényes, szerintem minden forintját megéri. A régi Semic-féle újságokkal összehasonlítva ég és föld. Remélem, a könyvekhez hasonlóan a hazai képregénykiadás is fellendül, és nem csak egy 3-4 kötetes fellángolás lesz a dologból. Olyan mint a TOR kötetek? Szerintem akciós, előrendelői áron nagyon megéri, circa 3000 Ft darabjáért, azonban 5000 Ft-ot már nem biztos, hogy érne számomra, hiszen kb egy óra alatt kiolvasom. Szerintem sokan vannak ezzel így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Sky, mennyire eltérőek a fordítások a tieidhez képest? Szente Mihály fordítása inkább a magyarosságra törekszik, mint az eredetihez való hasonlóságra. Tegezés/magázás és pár hasonló apró eltérés előfordul, de tartalmilag ugyanaz. Legalábbis, amit eddig olvastam a kötetekből. Olyan mint a TOR kötetek? Szerintem akciós, előrendelői áron nagyon megéri, circa 3000 Ft darabjáért, azonban 5000 Ft-ot már nem biztos, hogy érne számomra, hiszen kb egy óra alatt kiolvasom. Szerintem sokan vannak ezzel így. Igen, olyanok, mint a ToR kötetek, csak valamivel tartalmasabbak. 90 helyett kb. 130 oldalasak. Ha azt nézzük, hogy 6 számból áll a kötet, akkor nagyjából 800 ft-ra jönne ki egy 20 oldalas füzet. A Semicnél se volt olcsóbb. Előrendelve bőven megéri, a minőség és tartalom párosát elnézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. (szerkesztve) Szente Mihály fordítása inkább a magyarosságra törekszik, mint az eredetihez való hasonlóságra. Tegezés/magázás és pár hasonló apró eltérés előfordul, de tartalmilag ugyanaz. Legalábbis, amit eddig olvastam a kötetekből. Igen, olyanok, mint a ToR kötetek, csak valamivel tartalmasabbak. 90 helyett kb. 130 oldalasak. Ha azt nézzük, hogy 6 számból áll a kötet, akkor nagyjából 800 ft-ra jönne ki egy 20 oldalas füzet. A Semicnél se volt olcsóbb. Előrendelve bőven megéri, a minőség és tartalom párosát elnézve. A Seminc legutoljára 48 oldalt, tehát két füzetet adott ki 860 Ft--ért. De ott a KIngpin Kiadó, mely szintén 48 oldalas dupla számokat ad ki (Pókember és Batman) kb. 800-1000 Ft közötti áron, és nagyon penge minőségben. Szerkesztve: 2017. Március 31. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Akit érdekel, az ennyiért is meg fogja venni. Főleg, hogy az akciós ár már kevésbé borsos. Sajnálnám, ha emiatt bukna meg a hazai kiadás... Kissé irónikus, hogy pont én támogatom ennyire a projektet, akinek a munkái így gyakorlatilag mennek a kukába. Mindegy, nem rajtam fognak múlni a további kiadások, ez biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Akit érdekel, az ennyiért is meg fogja venni. Főleg, hogy az akciós ár már kevésbé borsos. Sajnálnám, ha emiatt bukna meg a hazai kiadás... Kissé irónikus, hogy pont én támogatom ennyire a projektet, akinek a munkái így gyakorlatilag mennek a kukába. Mindegy, nem rajtam fognak múlni a további kiadások, ez biztos. Dehogy megy a kukába, hiszen nagyrészt neked köszönhetően olvashattuk ezeket a történeteket már évekkel a mostani megjelenés előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Akit érdekel, az ennyiért is meg fogja venni. Főleg, hogy az akciós ár már kevésbé borsos. Sajnálnám, ha emiatt bukna meg a hazai kiadás... Kissé irónikus, hogy pont én támogatom ennyire a projektet, akinek a munkái így gyakorlatilag mennek a kukába. Mindegy, nem rajtam fognak múlni a további kiadások, ez biztos. Hát reméljük így lesz. Most rendesen megtámogatják reklámmal és nagy kedvezményekkel. Hátha így jobban bejön. Egyébként szerintem se mentek a kukába. Nagy élvezet volt olvasni nem sokkal az angol nyelvű megjelenés után, újra nagy köszönet érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. (szerkesztve) A két Vader képregényt én is megrendeltem a héten a Zsivány Egyes+Utohatás 3 mellé. A Star Wars viszont kimarad, mert az annyira nem nyerte el a tetszésemet, és sajnos az a történetszál(Yoda sztori) se tetszik, ami nem kapott már magyar fordítást. Revan: A minisorozatok kiadására lesz esély, ha jól mennek az eladások? Mint például az Obi-Wan és Anakin. Szerkesztve: 2017. Április 1. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. A két Vader képregényt én is megrendeltem a héten a Zsivány Egyes+Utohatás 3 mellé. A Star Wars viszont kimarad, mert az annyira nem nyerte el a tetszésemet, és sajnos az a történetszál(Yoda sztori) se tetszik, ami nem kapott már magyar fordítást. Revan: A minisorozatok kiadására lesz esély, ha jól mennek az eladások? Mint például az Obi-Wan és Anakin. Elméletileg esélyesek lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Revan, azt lehet tudni, hogy mik a kiadó képregényes tervei a Star Wars és Darth Vader után/mellett? Elsősorban az olyan sorozatok megjelenési valószínűsége érdekelne, mint a Doctor Aphra vagy a Poe Dameron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 3. Egyelőre csak a Star Wars és a Darth Vader van a terveik között. Később fognak dönteni a többiről. (Kivéve, ha nem lesz visszaesés az eladásokban.) Az új Darth Vader sorozatra már felfigyeltek. Személy szerint én Poe Dameron-on kívül támogatnám a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. A Darth Vaderrel kapcsolatban. Szerintetek a lázadók tényleg vérdíjat tűztek ki Vader fejére? Nekem ez valahogy furának tűnik. A geonosisi királynő ugyanaz, aki a TCW-ben is volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. (szerkesztve) Nekem nem tűnik furának. Hátha valaki megöli Vader-t és akkor könnyebb dolguk lesz. A királynő szerintem a Klikk-Klakk által védett tojásból kelt ki. Szerkesztve: 2017. Április 13. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Nem ugyanaz a királynő, Klikk-Klakk tojásából kelt ki, ahogy Revan írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. A The Star Wars Show Live! -ban Andy -nek adott interjút a Marvel Comics két vezetője(?) [ egy nő és egy férfi, a nevüket most nem tudom ]. Andy megkérdezte tőlük, hogy melyik korszakot szeretnék nagyon látni a képregényekben. A csaj azt válaszolta, hogy old republic. Nagyon imádja Revant. A férfi azt mondta, hogy szeretne történeteket az Ep1-Ep2 között(Ahogy ő fogalmazott, hatalmas űr tátong e két rész között). Holnap pedig jön a Marvel panelja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. (szerkesztve) Heather Antos és Jordan White. Csak a fordítási munkáimból emlékszek rájuk. Azt is mondták, hogy fognak egy speckó dolgot bejelenteni, ami szerintem új minisorozatot jelent. Szerkesztve: 2017. Április 14. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. A regény mellett egy 4 részes képregény minisorozatot is kap Phasma. A szeptemberben kezdődő sorozat Az ébredő Erő után fog játszódni, és többek közt az is kiderül belőle, hogy jutott ki Phasma a végét járó Csillagpusztító Bázisról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Szintén nem csigázott fel, ahogy a regény sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Nagyon jó ez a borító, igazi SW-s. Jó lesz kicsit többet megtudni Phasmáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. A The Star Wars Show Live! -ban Andy -nek adott interjút a Marvel Comics két vezetője(?) [ egy nő és egy férfi, a nevüket most nem tudom ]. Andy megkérdezte tőlük, hogy melyik korszakot szeretnék nagyon látni a képregényekben. A csaj azt válaszolta, hogy old republic. Nagyon imádja Revant. A férfi azt mondta, hogy szeretne történeteket az Ep1-Ep2 között(Ahogy ő fogalmazott, hatalmas űr tátong e két rész között). Holnap pedig jön a Marvel panelja. Hoppá, ezt a hozzászólást nem láttam. Ezek nagyon jó hírem, remélem lesz belőlük minél előbb valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Nagyon jó lesz, mert azon kívül, hogy nő, lényegében semmit sem tudunk, az ep7-ben pedig még annyit sem villantott, mint Boba Fett az ep5-ben. Talán még az is kiderül, miért árulta el az első szóra az Első Rendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Örülök, hogy a VIII-nak is lesz Journey projektje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. A Celebration-ön jelentették be egy újabb képregény-sorozat elindítását. Ezt nem a Marvel fogja kiadni, hanem az IDW - és más tekintetben is eltér az eddigiektől. Egyrészt elsősorban a fiatalabb korosztályokat célozzák meg vele, másrészt pedig a régi Star Wars Mesékhez hasonlóan ez is rövid, a különböző érákból származó történeteket fog tartalmazni, melyekben ismert és kevésbé ismert karakterek tűnnek fel. A történetek tehát változatosak lesznek, és a szerzők is váltakozni fognak. Az első kötet október 17-én jelenik majd meg, és Landry Quinn Walker történeteit olvashatjuk benne (ő írta a VII. rész űrlényeit bemutató novelláskötetet). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Claudia Gray regényét, az Elveszett csillagokat a japán Yusaku Komiyama fogja képregényre adaptálni. A sorozat részei május 4-től kéthetente fognak megjelenni online. Angol verzió megjelenéséről egyelőre nem tudni, de ha más nem, rajongói fordítás biztosan lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Nyáron jön a Vader Down, és lehetséges, hogy még a Lázadó börtön, valamint a Shu-Toron háború is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Remek hírek. Ezek szerint a képregények beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Ahogy elnéztem a Szukits oldalát, az eladási lista élén vannak, ami jó előjel az érdeklődést nézve. Az is pozitívum, hogy jön a Vader Down (ezt vajon hogy fordítják magyarra?), mert ha jól rémlik, korábban felmerült, hogy kihagyják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Ezek nagyon jó hírek Revan. Öröm látni, hogy ennyire jól megy a képregényes eladás. Vader Down lefordítása: hát kíváncsi leszek rá, hogy hogyan fordítják. Amúgy Revan, arról van-e már hír, hogy esetleg más sorozatot is kiadnának a közeljövőben? ( például Poe Dameron, vagy ilyen mini-sorozatokat, mint a leia, csubi, lando stb. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Vader Down: nem tudom, hogy lefordítják-e. Majdnem kimaradt, de még időben léptek. Most jönnek újabb regény megjelenések, melyek elméletileg még befolyásolhatják a képregény eladásokat, de eddig így is jól teljesítenek. Leghamarabb jövőre indulhatnak új sorozatok, de egyelőre még nem döntötték el, hogy melyek legyenek. Ahogy ismerem a helyzetet szerintem a következő címek lehetnek esélyesek: Star Wars folytatódik, Doktor Aphra elindulhat, The Screaming Citadel, Darth Vader második sorozat esélyes lehet, a minisorozatok közül szerintem esélyes lehet: Captain Phasma, Darth Maul, Obi-van és Anakin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. A Black Hawk Down mintájára lehetne Vader Végveszélyben, csak kicsit túl hosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.