Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az első az a Darth Vaderes ugye? igen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Nem olyan nagy csúszás az. Más kiadványaik hónapokat is megcsúsztak az utóbbi időben. A TIE Fighter is csatlakozott most már a 2020-2021-es évadhoz. Állítólag még 8 szabad hely van erre az időszakra. A kiadó a javaslatomra még kivár, hátha bejelentenek még valami fontos újdonságot. A Poe Dameronnál még nem tiszta, hogy ebben az időszakban hány kötettel jelenhet meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Én támogatom a Poe elindítását, történetileg egy nagyon fontos képregény ami remekül kiegészíti a Sequel Trilogy, és úgy az egész Star Wars világát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. A Han Solo Imperial Cadet képregény már elindult? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: A Han Solo Imperial Cadet képregény már elindult? Már véget is ért. A gyűjteményes kiadás májusban jelent meg. Benne bónuszként a Beckett füzet olvasható. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Már véget is ért. A gyűjteményes kiadás májusban jelent meg. Benne bónuszként a Beckett füzet olvasható. Na ezt szeretném majd a Szukitstól is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 2019. 06. 20. - 20:20, Darth Revan9 írta: A TIE Fighter is csatlakozott most már a 2020-2021-es évadhoz. Állítólag még 8 szabad hely van erre az időszakra. A kiadó a javaslatomra még kivár, hátha bejelentenek még valami fontos újdonságot. A Poe Dameronnál még nem tiszta, hogy ebben az időszakban hány kötettel jelenhet meg. Na a TIE -nak örülök. Szerintem a jövő hónapban megrendezésre kerülő SDCC -n biztos lesz még 1-2 bejelentés (számítok Mandi előzmény mini szériára) és onnantól már lehet betömködni a maradék 8 helyet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. A Kanan első kötetében szerepel a Jedi High Council kifejezés. Ez a regényekben korábban Jedi Nagytanácsként szerepelt. Csak arra nem emlékszem, hogy egyben vagy külön van írva? Tehát Jedi Nagytanács vagy Jedi Nagy Tanács? Szerintem így jó: Jedi Nagytanács. Van valaki, aki esetleg másként tudja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Éppen most , Darth Revan9 írta: A Kanan első kötetében szerepel a Jedi High Council kifejezés. Ez a regényekben korábban Jedi Nagytanácsként szerepelt. Csak arra nem emlékszem, hogy egyben vagy külön van írva? Tehát Jedi Nagytanács vagy Jedi Nagy Tanács? Szerintem így jó: Jedi Nagytanács. Van valaki, aki esetleg másként tudja? Így a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Olvasta valaki a Star Wars Age of Rebellion Luke Skywalker kötetét? Van benne egy érdekes rész amiben Palpatine telepatikus úton befolyásolni akarja Luke-ot, hogy hagyja ott a lázadást, vonuljon el egy szigetre és süllyessze el a hajóját. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Olvasta valaki a Star Wars Age of Rebellion Luke Skywalker kötetét? Van benne egy érdekes rész amiben Palpatine telepatikus úton befolyásolni akarja Luke-ot, hogy hagyja ott a lázadást, vonuljon el egy szigetre és süllyessze el a hajóját. Én olcastam, érdekea történet volt. Amúgy ennek a szériának nincs külön topikja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Nincs amit én is furcsálltam. Ez a szigetes szitu nem ismerős valahonnan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a szigetes szitu nem ismerős valahonnan? Amúgy az a szám tetszett nekem. Talán egyelőre az egyetlen olyan Age of Rebellion -os sztori, amely tetszett eddig. A többi hogy finoman fogalmazzak... nem nagy eresztések. Az Age of Republic -nak van saját topikja nem? Talán átlehetne keresztelni Age of... -ra, így mind3 korszak képregényei oda mehetnének. Szerkesztve: 2019. Június 25. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Szerintem nem kellene őket hígítani. A TLJ-ben Luke pont azt csinálta amit itt Palpatine sugallt neki. Remélem így már érthető mire gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Szerintem jó ötlet egy közös topic a sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 29. Most egyeztetem a megjelenési sorrendről a kiadóval. Feltűnhetett, hogy előrébb jöttek a dolgok. Idén október-december folyamán jön az Age of Republic Heroes és Villains. November - december folyamán a Star Wars Vol 10 és az Aphra Vol 4. Ezzel zárjuk a 2019-es évet. 2020 első felére sorrend javaslat a szokásos párosítással. Kb. január-március között. Age of Rebellion: Heroes Age of Rebellion: Villains Kb. március-április között. Kanan Volume 2.: First Blood Doctor Aphra Volume 5.: Worst Among Equals Kb. április-május között Age of Resistance: Heroes Age of Resistance: Villains Kb. június-július között Galaxy’s Edge Vader: Dark Visions Cserére még van lehetőség. Még nem lehet előre látni, hogyan jönnek a következő 2020-2021-es ciklusban. De esélyes, hogy a Star Wars Vol 11 és a Jedi Fallen Order Dark Temple még jövő nyárra belefér. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 30. Ma az Amazonon megtaláltam a Star Wars Jason Aaron által írt füzeteinek Omnibus kiadását. Ha nem lenne meg a magyar kiadás, és még egy kicsit jobb lenne az angol berendelném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Star Wars Alliance Artwork (A 4 rrészes minisorozat októberben fog lemenni, heti 1 résszel ) Bővebben a hajnali 2 -kor kezdődő () Lucasfilm panelen. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Wow! Ez mikor játszódik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Wow! Ez mikor játszódik? A 8-9 között. Lucasfilm Publishig panel infók percről-percre: - SW fő széria - Return to Vader's Castle - SW: Alliance borítók (tkp. megkaptuk a fentebbi artot négy részben ): - ÚJ KÉPREGÉNY MINISZÉRIA CHARLES SOULE -TÓL!!! THE RISE OF KYLO REN 2019. decemberétől, egy 4 részes miniszéria! (Kylo, Luke és a Renek!) Véget ért a panel. 1 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. The Rise of Kylo Ren? Na ez érdekel a legjobban. Akkor mégis csak ő lesz a főnök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. A rise of Kylo Ren-t már látatlanban is elolvasnám. Számomra az író garancia egy remek sztorihoz, és az Allegiance is érdekesnek hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Nem semmi rajz. Lehet, hogy háttérképként végzi. 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Tényleg fantasztikus! Honnan van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. A Star Wars Underworld oldalán találtam rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Jött a hivatalos cikk is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Uhhh ez tényleg szuper. Jajj de várom már őket akcióban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Visszajöttem a nyaralásból. Úgy látom nagy dolgokat nem hagytam ki. Rise of Kylo Ren: ennek egyértelműen ott a helye a 2020-2021-es évadban nálunk is. Csalódás fogott el: csak egy négy részes mini széria? Ebből simán lehetne kihozni egy újabb hosszú sorozatot 25 füzettel. Ezt miért nem lehetett volna így? Kár. Mindenesetre várom így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. 2019. 07. 20. - 2:55, Bence1997 írta: - ÚJ KÉPREGÉNY MINISZÉRIA CHARLES SOULE -TÓL!!! THE RISE OF KYLO REN 2019. decemberétől, egy 4 részes miniszéria! (Kylo, Luke és a Renek!) Ez bizony kötelező olvasmány lesz. Bár azért ezt szívesen megnéztem volna Disney +-os sorozatként, jó-jó Cassian Andort is nézni fogom, meg is veszem amikor kiadják... de becseréltem volna szó nélkül erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Akkor lenne igazi ez a sori ha párhuzamosan lenne magyar megjelenés is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.