Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az első az a Darth Vaderes ugye? igen 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Nem olyan nagy csúszás az. Más kiadványaik hónapokat is megcsúsztak az utóbbi időben. A TIE Fighter is csatlakozott most már a 2020-2021-es évadhoz. Állítólag még 8 szabad hely van erre az időszakra. A kiadó a javaslatomra még kivár, hátha bejelentenek még valami fontos újdonságot. A Poe Dameronnál még nem tiszta, hogy ebben az időszakban hány kötettel jelenhet meg. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Én támogatom a Poe elindítását, történetileg egy nagyon fontos képregény ami remekül kiegészíti a Sequel Trilogy, és úgy az egész Star Wars világát. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. A Han Solo Imperial Cadet képregény már elindult? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: A Han Solo Imperial Cadet képregény már elindult? Már véget is ért. A gyűjteményes kiadás májusban jelent meg. Benne bónuszként a Beckett füzet olvasható. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Már véget is ért. A gyűjteményes kiadás májusban jelent meg. Benne bónuszként a Beckett füzet olvasható. Na ezt szeretném majd a Szukitstól is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. Hozzászólás ideje: 2019. Június 23. 2019. 06. 20. - 20:20, Darth Revan9 írta: A TIE Fighter is csatlakozott most már a 2020-2021-es évadhoz. Állítólag még 8 szabad hely van erre az időszakra. A kiadó a javaslatomra még kivár, hátha bejelentenek még valami fontos újdonságot. A Poe Dameronnál még nem tiszta, hogy ebben az időszakban hány kötettel jelenhet meg. Na a TIE -nak örülök. Szerintem a jövő hónapban megrendezésre kerülő SDCC -n biztos lesz még 1-2 bejelentés (számítok Mandi előzmény mini szériára) és onnantól már lehet betömködni a maradék 8 helyet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. A Kanan első kötetében szerepel a Jedi High Council kifejezés. Ez a regényekben korábban Jedi Nagytanácsként szerepelt. Csak arra nem emlékszem, hogy egyben vagy külön van írva? Tehát Jedi Nagytanács vagy Jedi Nagy Tanács? Szerintem így jó: Jedi Nagytanács. Van valaki, aki esetleg másként tudja? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Hozzászólás ideje: 2019. Június 24. Éppen most , Darth Revan9 írta: A Kanan első kötetében szerepel a Jedi High Council kifejezés. Ez a regényekben korábban Jedi Nagytanácsként szerepelt. Csak arra nem emlékszem, hogy egyben vagy külön van írva? Tehát Jedi Nagytanács vagy Jedi Nagy Tanács? Szerintem így jó: Jedi Nagytanács. Van valaki, aki esetleg másként tudja? Így a jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Olvasta valaki a Star Wars Age of Rebellion Luke Skywalker kötetét? Van benne egy érdekes rész amiben Palpatine telepatikus úton befolyásolni akarja Luke-ot, hogy hagyja ott a lázadást, vonuljon el egy szigetre és süllyessze el a hajóját. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Olvasta valaki a Star Wars Age of Rebellion Luke Skywalker kötetét? Van benne egy érdekes rész amiben Palpatine telepatikus úton befolyásolni akarja Luke-ot, hogy hagyja ott a lázadást, vonuljon el egy szigetre és süllyessze el a hajóját. Én olcastam, érdekea történet volt. Amúgy ennek a szériának nincs külön topikja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Nincs amit én is furcsálltam. Ez a szigetes szitu nem ismerős valahonnan? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. Hozzászólás ideje: 2019. Június 25. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a szigetes szitu nem ismerős valahonnan? Amúgy az a szám tetszett nekem. Talán egyelőre az egyetlen olyan Age of Rebellion -os sztori, amely tetszett eddig. A többi hogy finoman fogalmazzak... nem nagy eresztések. Az Age of Republic -nak van saját topikja nem? Talán átlehetne keresztelni Age of... -ra, így mind3 korszak képregényei oda mehetnének. Szerkesztve: 2019. Június 25. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Szerintem nem kellene őket hígítani. A TLJ-ben Luke pont azt csinálta amit itt Palpatine sugallt neki. Remélem így már érthető mire gondoltam. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Hozzászólás ideje: 2019. Június 26. Szerintem jó ötlet egy közös topic a sorozatnak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 29. Most egyeztetem a megjelenési sorrendről a kiadóval. Feltűnhetett, hogy előrébb jöttek a dolgok. Idén október-december folyamán jön az Age of Republic Heroes és Villains. November - december folyamán a Star Wars Vol 10 és az Aphra Vol 4. Ezzel zárjuk a 2019-es évet. 2020 első felére sorrend javaslat a szokásos párosítással. Kb. január-március között. Age of Rebellion: Heroes Age of Rebellion: Villains Kb. március-április között. Kanan Volume 2.: First Blood Doctor Aphra Volume 5.: Worst Among Equals Kb. április-május között Age of Resistance: Heroes Age of Resistance: Villains Kb. június-július között Galaxy’s Edge Vader: Dark Visions Cserére még van lehetőség. Még nem lehet előre látni, hogyan jönnek a következő 2020-2021-es ciklusban. De esélyes, hogy a Star Wars Vol 11 és a Jedi Fallen Order Dark Temple még jövő nyárra belefér. 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 30. Hozzászólás ideje: 2019. Június 30. Ma az Amazonon megtaláltam a Star Wars Jason Aaron által írt füzeteinek Omnibus kiadását. Ha nem lenne meg a magyar kiadás, és még egy kicsit jobb lenne az angol berendelném. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Star Wars Alliance Artwork (A 4 rrészes minisorozat októberben fog lemenni, heti 1 résszel ) Bővebben a hajnali 2 -kor kezdődő () Lucasfilm panelen. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Hozzászólás ideje: 2019. Július 19. Wow! Ez mikor játszódik? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Wow! Ez mikor játszódik? A 8-9 között. Lucasfilm Publishig panel infók percről-percre: - SW fő széria - Return to Vader's Castle - SW: Alliance borítók (tkp. megkaptuk a fentebbi artot négy részben ): - ÚJ KÉPREGÉNY MINISZÉRIA CHARLES SOULE -TÓL!!! THE RISE OF KYLO REN 2019. decemberétől, egy 4 részes miniszéria! (Kylo, Luke és a Renek!) Véget ért a panel. 1 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. The Rise of Kylo Ren? Na ez érdekel a legjobban. Akkor mégis csak ő lesz a főnök. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. A rise of Kylo Ren-t már látatlanban is elolvasnám. Számomra az író garancia egy remek sztorihoz, és az Allegiance is érdekesnek hangzik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Nem semmi rajz. Lehet, hogy háttérképként végzi. 2 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Tényleg fantasztikus! Honnan van? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. A Star Wars Underworld oldalán találtam rá. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Jött a hivatalos cikk is. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Hozzászólás ideje: 2019. Július 20. Uhhh ez tényleg szuper. Jajj de várom már őket akcióban! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Visszajöttem a nyaralásból. Úgy látom nagy dolgokat nem hagytam ki. Rise of Kylo Ren: ennek egyértelműen ott a helye a 2020-2021-es évadban nálunk is. Csalódás fogott el: csak egy négy részes mini széria? Ebből simán lehetne kihozni egy újabb hosszú sorozatot 25 füzettel. Ezt miért nem lehetett volna így? Kár. Mindenesetre várom így is. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. 2019. 07. 20. - 2:55, Bence1997 írta: - ÚJ KÉPREGÉNY MINISZÉRIA CHARLES SOULE -TÓL!!! THE RISE OF KYLO REN 2019. decemberétől, egy 4 részes miniszéria! (Kylo, Luke és a Renek!) Ez bizony kötelező olvasmány lesz. Bár azért ezt szívesen megnéztem volna Disney +-os sorozatként, jó-jó Cassian Andort is nézni fogom, meg is veszem amikor kiadják... de becseréltem volna szó nélkül erre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Akkor lenne igazi ez a sori ha párhuzamosan lenne magyar megjelenés is. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.