Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na azt pont olvastam. A Dagobah-s ugye? Sajnos elég rövid volt az, igazából már ott látszott, hogy Snoke egy Palpatine báb. Igen az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez mennyire jó képregény? Én a "... Kora" képregények közül még csak a Köztársaságot olvastam, és elég vegyes a felhozatal. Néhány sztori nagyon jól el van találva (pld. a kedvencem az összes közül a Grievous meglepően mélyre sikeredett), és van 1-2 gyengébb is. A formátum miatt sajnos nem igazán van lehetőség grandiózusabb történetekre, de alapvetően hangulatos kis olvasmány. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 11 perccel korábban, Whill írta: Én a "... Kora" képregények közül még csak a Köztársaságot olvastam, és elég vegyes a felhozatal. Néhány sztori nagyon jól el van találva (pld. a kedvencem az összes közül a Grievous meglepően mélyre sikeredett), és van 1-2 gyengébb is. A formátum miatt sajnos nem igazán van lehetőség grandiózusabb történetekre, de alapvetően hangulatos kis olvasmány. Hát igen, ez az Age of sorozat legnagyobb hibája, mert egy one-shot történetet lehet hogy 4 füzetben jobban meg lehetett volna írni, és akkor nagyobb eseményeket is bevállalhattak volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 25 perccel korábban, Whill írta: Én a "... Kora" képregények közül még csak a Köztársaságot olvastam, és elég vegyes a felhozatal. Néhány sztori nagyon jól el van találva (pld. a kedvencem az összes közül a Grievous meglepően mélyre sikeredett), és van 1-2 gyengébb is. A formátum miatt sajnos nem igazán van lehetőség grandiózusabb történetekre, de alapvetően hangulatos kis olvasmány. Engem most csak az Ellenállás kora érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez mennyire jó képregény? Amikor átnéztem, nekem tetszett. Egy füzetes sztorik kis adalékokat adnak a szereplőkhöz. Rey, Rose, Kylo Ren, Snoke, Finn történetei nagyon tetszettek. Rose-é különösen jó sztori. 1 órával ezelőtt, Whill írta: Én a "... Kora" képregények közül még csak a Köztársaságot olvastam, és elég vegyes a felhozatal. Néhány sztori nagyon jól el van találva (pld. a kedvencem az összes közül a Grievous meglepően mélyre sikeredett), és van 1-2 gyengébb is. A formátum miatt sajnos nem igazán van lehetőség grandiózusabb történetekre, de alapvetően hangulatos kis olvasmány. A Köztársaság kora mindegyik füzetével maximálisan meg voltam elégedve. A molyon is meglepően jó állnak. Mindkettő jelenleg 90%-on. https://moly.hu/konyvek/jody-houser-marc-guggenheim-star-wars-a-koztarsasag-kora-hosok https://moly.hu/konyvek/jody-houser-star-wars-a-koztarsasag-kora-gonosztevok 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Júliusi megjelenések: 7/22 - Doctor Aphra #2 7/29 - Darth Vader #3 - The Rise of Kylo Ren TPB Jövő héten Doctor Aphra #1 - ami már digitálisan elérhető - továbbá jövő hónapban jön a Bounty Hunters 3. száma. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: The Rise of Kylo Ren TPB That's why I'm here. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Nem tudom, hogy ez mennyit fog változni. A Star Wars 5. száma például július 15. -re van hirdetve, kérdés, hogy meg e fog akkor jelenni. Az viszont mindenképpen biztató, ha a Kylo képregényt a novemberre csúsztatott kiadása már a nyáron megjelenik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Remélem hogy jön a Star Wars is, és végre fény derül a köpenyes alak titkára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Júliusi megjelenések: 7/22 - Doctor Aphra #2 7/29 - Darth Vader #3 - The Rise of Kylo Ren TPB Jövő héten Doctor Aphra #1 - ami már digitálisan elérhető - továbbá jövő hónapban jön a Bounty Hunters 3. száma. A Kylo Ren TPB képregényt tudtommal november 10-re csúsztatták. Az nem véletlenül a második Star Wars Volume 1-ese? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 8 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Kylo Ren TPB képregényt tudtommal november 10-re csúsztatták. Az nem véletlenül a második Star Wars Volume 1-ese? Nem, az tényleg a Kylo Ren lesz, a marvel hivatalos honlapján is írják:https://www.marvel.com/articles/comics/exclusive-announcement-new-marvel-comics-coming-in-july-2020 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 16 perccel korábban, Iqvi írta: Nem, az tényleg a Kylo Ren lesz, a marvel hivatalos honlapján is írják:https://www.marvel.com/articles/comics/exclusive-announcement-new-marvel-comics-coming-in-july-2020 Fura. A Wookiepedián, az Amazonon és a Jedi Bibliotheken is még mindig november 10. van. Akkor előrehozták váratlanul? A Jedi Fallen Order Dark Temple-lel mi van akkor? Remélem azt is előrehozzák, mert a jelenlegi párosításokban a Kylo képregény vele együtt van. Bár, ahogy számolgattam, még így se biztos, hogy idén kijöhet, mert nem igazán van meg a hat hónap decemberig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 6 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Jedi Fallen Order Dark Temple-lel mi van akkor? Arról nem írtak semmit a cikkben amit belinkeltem. Mással nem lehet párosítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Arról nem írtak semmit a cikkben amit belinkeltem. Mással nem lehet párosítani? De lehetne, bár akkor megint át kell variálni a párosításokat. És ráadásul a július legvégi dátum miatt így se biztos, hogy beleférne decemberig. Reálisabb lenne a jövő év eleje. Egyelőre szerintem kivárok, amíg bővebb infók nem lesznek. Hátha előrehozzák a Dark Temple-t is. Aztán utólag lehet variálni. Most még ráér a dolog. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Kylo Ren TPB képregényt tudtommal november 10-re csúsztatták. Az nem véletlenül a második Star Wars Volume 1-ese? Nem, az 100% a Kylo Renes TPB lesz. Bár biztosat majd csak pár hét múlva tudunk, a jelenlegi helyzetet nézve. A második SW Volume 1 biztos, hogy nem júliusban fog érkezni. Elvileg abban a hónapban érkezik majd az 5. szám, de látszólag (még) nem jegyezték fel a hivatalos oldalon. Ha ki is adnák azt, a Volume 1 legjobb esetben is szeptember/október tájékán jönne, nem? Szerkesztve: 2020. Május 20. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Nem, az 100% a Kylo Renes TPB lesz. Bár biztosat majd csak pár hét múlva tudunk, a jelenlegi helyzetet nézve. A második SW Volume 1 biztos, hogy nem júliusban fog érkezni. Elvileg abban a hónapban érkezik majd az 5. szám, de látszólag (még) nem jegyezték fel a hivatalos oldalon. Ha ki is adnák azt, a Volume 1 legjobb esetben is szeptember/október tájékán jönne, nem? De igen, viszont több helyen július 29-et láttam a Star Wars második sorozatának Volume 1-re. Valószínű, hogy a füzetes megjelenés csúszása miatt csúszik a gyűjteményes megjelenés is. És, hogy ne legyen üresen a korábbra tervezett dátum, így előrehozták a Kylo Rent. Akkor lehet, hogy ez lesz a harmadik Darth Vader Volume 1-nél is, ott meg augusztusi megjelenést láttam. Oda meg előre lehet hozni a Dark Temple TPB-t. Érdekes lenne, meglátjuk, hogy így lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Legjobb SW képregények moly.hu szerint. Szerző Cím Értékelés Értékelők száma Státusz Charles Soule Darth Vader, a Sith sötét nagyura: A Jedik hagyatéka 95% 32 Kánon Greg Weisman Kanan: Az utolsó padavan 93% 22 Kánon Charles Soule Darth Vader, a Sith sötét nagyura: Lángoló tengerek 92% 25 Kánon Charles Soule Darth Vader, a Sith sötét nagyura: Vader erődje 92% 19 Kánon Jody Houser A Köztársasás kora: Hősök 90% 21 Kánon Jody Houser A Köztársasás kora: Gonosztevők 89% 25 Kánon Kieron Gillen Darth Vader: Vader 88% 72 Kánon Kieron Gillen Star Wars: Múló remény 89% 22 Kánon Cullen Bunn Darth Maul 88% 59 Kánon Kieron Gillen Darth Vader: A jászmák vége 88% 41 Kánon Charles Soule Darth Vader: Birodalmi gépezet 87% 42 Kánon Kieron Gillen Doktor Aphra: Doktor Aphra és az óriási profit 87% 26 Kánon Greg Weisman Kanan: Első vér 87% 21 Kánon Jason Aaron és Kieron Gillen Vader lezuhan 86% 60 Kánon Jeremy Barlow Darth Maul: Dathomir fia 86% 31 Kánon Simon Spurrier Doktor Aphra: A szabadulóművész 86% 11 Kánon Charles Soule Obi-van és Anakin 86% 48 Kánon Kieron Gillen Star Wars: Lázadás Mon Calán 85% 24 Kánon Marjorie Liu Han Solo 85% 38 Kánon Jason Aaron Star Wars: Leszámolás a Csempészek Holdján 85% 60 Kánon 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. (szerkesztve) A képregények menetrendje: Május: - Doctor Aphra #1 (Május 27.) (digitálisan már megjelent) Június: - Bounty Hunter #3 (Június 24.) Július: - Doctor Aphra #2 (Július 22.) - Darth Vader #3 (Július 29.) - The Rise of Kylo Ren TPB (Július 29.) Augusztusi képregény megjelenések: - Star Wars #5 (Augusztus 5.) - Darth Vader #4 (Augusztus 12.) - Bounty Hunters #4 (Augusztus 19.) - Doctor Aphra #3 (Augusztus 26.) A TROS képregényadaptációjáról egyelőre semmi hír. Szerkesztve: 2020. Május 21. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Akkor mégsem novemberben jön a Kylo? Ez remek hír, remélhetőleg így itthon is lecsökken a várakozás pár hónappal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Jaj de jó lenne, már év vége fele vagy jövő év elején magyar nyelven kézhez kapni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 4 perccel korábban, Whill írta: Akkor mégsem novemberben jön a Kylo? Ez remek hír, remélhetőleg így itthon is lecsökken a várakozás pár hónappal. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: Jaj de jó lenne, már év vége fele vagy jövő év elején magyar nyelven kézhez kapni. Ha minden jól megy, akkor nálunk olyan január/február környékére érkezik majd meg, ami szerintem remek lenne. És ezzel az is bizonyossá vált, hogy a fő szériák (SW, DV, DA, BH) TPB kötetei az ősszel érkeznek (október-november körül), amely valószínűleg nálunk egy késő tavaszi/kora nyári nyitányt produkálhat... persze, ha minden simán fog menni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 26 perccel korábban, Whill írta: Akkor mégsem novemberben jön a Kylo? Ez remek hír, remélhetőleg így itthon is lecsökken a várakozás pár hónappal. Igen, csak sajnos nem sokkal fog csökkenni a várakozási idő. 24 perccel korábban, Nute Gunray írta: Jaj de jó lenne, már év vége fele vagy jövő év elején magyar nyelven kézhez kapni. Az év végi megjelenésén már rezeg a léc. Per pillanat 2021. február-március környékére tippelnék. 20 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha minden jól megy, akkor nálunk olyan január/február környékére érkezik majd meg, ami szerintem remek lenne. És ezzel az is bizonyossá vált, hogy a fő szériák (SW, DV, DA, BH) TPB kötetei az ősszel érkeznek (október-november körül), amely valószínűleg nálunk egy késő tavaszi/kora nyári nyitányt produkálhat... persze, ha minden simán fog menni. Igen, ez érdekes lesz. Akkor lehet, hogy még pár képregény kötetre lesz hely és idő 2021-ben az első félévben nálunk. Feltérve, ha nem lesz brutális gazdasági visszaesés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Szeptember 16. - Star Wars Jedi: Fallen Order: Dark Temple TPB 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 20 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szeptember 16. - Star Wars Jedi: Fallen Order: Dark Temple TPB Köszönöm. Jó, hogy ezt is előrehozták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Davekid Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. nem tudja veletlen valaki, hogy a Vrogas Vason, miközben Vader Karbinnal harcol, Leia miert nem húzza meg a ravaszt? Vader tiszta celpont, de van valami latomasa, de nem jön át az üzenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. 11 perccel korábban, Davekid írta: nem tudja veletlen valaki, hogy a Vrogas Vason, miközben Vader Karbinnal harcol, Leia miert nem húzza meg a ravaszt? Vader tiszta celpont, de van valami latomasa, de nem jön át az üzenet. Akkor közben 3PO értesíti Leiát, hogy Lukeék bajban vannak és közben viaskodik benne, hogy most bosszút álljon-e Vaderen vagy segítsen a barátain ezért vannak közben képek az Alderaan robbanásáról, aztán végül úgy dönt, hogy bosszúnál fontosabb a barátai élete. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Davekid Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Igen ez nekem is eszembe jutott, de egy bemért célpontot hagy ott. Egy pillanat műve lehetett volna. Vegül azért nem békéltem meg ezzel a magyarázattal, mert korábban, mikor Chewbacca méri be Vadert, Leia Hannal kezd el vitázni, hogy maga megőrült? Ha tiszta celpont Vader, akkor húzza meg a ravaszt ne tétovázzon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Nyilván ennek van egy olyan vonzata is, hogy a főszereplőkkel komoly dolgok( meghal, kibelezik) nem történhet, mert életben kell marandiuk mivel szerepelnek későbbi történetekben. 2 perccel korábban, Davekid írta: Chewbacca méri be Vadert, Leia Hannal kezd el vitázni, hogy maga megőrült? Ha tiszta celpont Vader, akkor húzza meg a ravaszt ne tétovázzon. Akkor Chewie tüzet is nyit Vaderre, de ő innovatívan használja fel a környezetében lévő humán erőforrásokat így túlélve a támadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. 1 perccel korábban, Davekid írta: Igen ez nekem is eszembe jutott, de egy bemért célpontot hagy ott. Egy pillanat műve lehetett volna. Vegül azért nem békéltem meg ezzel a magyarázattal, mert korábban, mikor Chewbacca méri be Vadert, Leia Hannal kezd el vitázni, hogy maga megőrült? Ha tiszta celpont Vader, akkor húzza meg a ravaszt ne tétovázzon. Szerintem tisztában volt azzal, hogy Vadert egyetlen mezei lövéssel nem lehet elintézni és csak az idejét vesztegette volna ami alatt Lukékkal ki tudja mi történik, plusz magára vonta volna Vader figyelmét és könnyen lehet, hogy egyáltalán nem is tudott volna segíteni emiatt a barátainak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Davekid Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. 7 perccel korábban, Iqvi írta: Nyilván ennek van egy olyan vonzata is, hogy a főszereplőkkel komoly dolgok( meghal, kibelezik) nem történhet, mert életben kell marandiuk mivel szerepelnek későbbi történetekben. Akkor Chewie tüzet is nyit Vaderre, de ő innovatívan használja fel a környezetében lévő humán erőforrásokat így túlélve a támadást. Igenigen; ez tény, csak akkor legalább igyekeznének elkerülni a megkérdőjelezhető helyzeteket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.