Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Köszi a tippet! Át is állítottam őket. Túl rég töltöttem fel videót ahhoz hogy az átállítás eszembe jusson. A jelenlegi nézőszámokat nézve talán csak az én belenézéseimet jelzik a kvízre szánt videóknál a mutatók. Rájuk néztem párszor ilyen olyan dolgok miatt. Érdekelt hogy rendesen futnak-e meg a linkjeiket másolgattam még ki. Ha mázlim van akkor csak én játszottam le őket. Amúgy eddig mindig este voltak a kvízek. Más napszak nekem például elég necces lenne. Tutira nem érnék rá. Meg nem is lenne fontos ezen a héten lennie. Akár a jövő héten is tarthatnánk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Nekem a hétvége nem jó, de más időpontra nyitott vagyok csak szóljatok időben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Összejön ez az időpont is mint ahogy a korábbi játékok időpontjai is lerendeződtek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Nekem a ma nem jó, de utána bármelyik nap. Szerintem maradni kellene hétvégés megoldásnál, mert nem egyformán dolgozunk, hétköznap nehezebb mindenkinek megoldani, hogy időre itt legyen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 3. Nekem is megfelelne valamelyik hétvége. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Nekem sajnos mostanában biztos nem jó egyik nap sem, mert a következő két hétben elég keveset és rendszertelenül lesz lehetőségem itt lenni. De egy második alkalomhoz, ha lesz ilyen, augusztus 20. után szívesen csatlakoznék, mert nagyon érdekesnek találom ezt a fajta kvízt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 4. (szerkesztve) Felőlem 20 után is lehet. Legalább lesz időm fejleszteni a feladványokon mert némelyiket úgy se találom megfelelőnek. Szerkesztve: 2013. Augusztus 4. - Rog Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Én is szívesen részt vennék a buliban. Egy szombat este nekem is megfelel, a hétköznap kevésbé lenne jó. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. OK, akkor részemről én javaslom az augusztus 24. szombati időpontot, este 8 óra magasságában, mint egy lehetőséget. Az kinek lenne jó valószínűleg? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Nekem elvileg jó a 24-e. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Nekem is. Én is szívesen részt vennék a buliban. Okés! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Mivel munkanap, valószínűleg nekem is jó lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Nekem is jó. Válasz
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. (szerkesztve) Jó volna előtte egy héttel, utána egy héttel, de pont azon a héten... De ha a többségnek jó, akkor vegyétek úgy, hogy nekem is jó. Szerkesztve: 2013. Augusztus 5. - P.I.D. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Nem épp a legjobbkor jövök elő vele de kétségeim vannak amiatt a három perces dolog miatt. Az oké hogy én a videó beküldésével egyidőben elindítom a visszaszámlálót és a csipogáskor beküldöm a jelet de a játékosok ohhonnan fogják tudni hogy letelt a három perc és lehet készülni a tippelgetésre. Mindenki mérni fogja valahogy vagy három percig nyomkodja az F5-öt? Bár az utóbb nem lenne túl nyerő ötlet. Vagy nem is kéne három perc hanem ahogy megjelenik a videó akkor mindenki csinálja a maga tempójában és a leggyorsabb kapja a pontot? Nem tudom hogy hogyan mehetne zökkenőmentesen a játék. Meg azt találtam ki hogy ha senki se tud rájönni a szitura amire az adott hang utal akkor egy rávezető szóval segítenék. Habár nem hiszem hogy nagyon nehéz feladványokat állítottam össze. Akad néhány olyan ami elég rövid ideig tart de szerintem abból is rá lehet jönni hogy milyen szituhoz köthető hang hallható a videón. A kvíz nevének amúgy a hangoskönyv mintájáre a Hangoskvízt ötlöttem ki.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Jogos a kétség, nekem eszembe sem jutott, hogy ez probléma lehet. Sajnos ötletem egy szál se ennek kiküszöbölésére. A név pedig nagyon jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Vagy nem is kéne három perc hanem ahogy megjelenik a videó akkor mindenki csinálja a maga tempójában és a leggyorsabb kapja a pontot? Szerintem ez a megoldás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Akkor így lesz. Remélem Donát nem bántódik meg hogy elvetettük az ötletét. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Biztos nem, ő nem olyan. Akkor este 8-kor kezdjük? Visszaolvastam, mik a szabályok, és most meghallgattam a próbavideót is. Mit mondjak... nem ismertem fel. De ez nem tántorít el a részvételtől. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. (szerkesztve) Igen, 8-kor indul a buli. A próbavideón amúgy a sugárpajzs bekapcsolódása van. Ilyesmi meghatározásokkal kéne majd megadni a válaszokat. Szerkesztve: 2013. Augusztus 24. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Többiek vajon merre vannak? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. (szerkesztve) Lehet hogy késik az órájuk. Reméljük nem sokat. Szerkesztve: 2013. Augusztus 24. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Én már itt vagyok! Elnézést a kis késésért. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. (szerkesztve) Semmi gond. "I say patience." Szerkesztve: 2013. Augusztus 24. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Rog, külön topik nem lesz a kvíznek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Csak Ody tud nyitni, nem? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. De. Neki kéne majd intézni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Elfelejtették volna hogy ma estére tűztük ki? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hogy nincs új topik, az még nem olyan nagy gond. Lehet játszani itt is, aztán majd áthelyezni utólag az egészet. Viszont jöhetnének a többiek is, akik anno jelentkeztek. Várjunk még egy darabig, hátha befutnak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.