Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. A térképre én javasolnám, hogy legyen egy központi bolygó pl. Tatooine és aköré húzni egy tetszőleges alakú területet és akkor az lenne egy elfoglalható területrész, a következő terület, meg közvetlen érintse azt a területet egy másik bolygó központtal. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Igen, a térképnél mindenképpen átállok valami jobbra. Köszi amúgy a javaslatokat. Ha lesz is éles menet, az kicsit odébb lesz. Most átgondolom a dolgokat, a térképnél javítok sok mindent, mert most 2 órán át az ment, hogy beraktam a zászlókat a területre és méregettem utána mentés és fel imgurra. Onnan meg másolás a fórumra. Ha valaki tud jobb módot az egész könnyebbé tételére, azt megköszönöm. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Bíztam benne, hogy odébb lesz a következő meccs, mert Köztársaságnak rendeznie kell a sorait. Bár bizalmas infó, azért megsúgom: további 1 millió egységet rendeltünk a kaminóiaktól, és a Bad Batch is felajánlotta a segítségét (a legboldogabb Wrecker volt). 3 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Igen, a térképnél mindenképpen átállok valami jobbra. Köszi amúgy a javaslatokat. Ha lesz is éles menet, az kicsit odébb lesz. Most átgondolom a dolgokat, a térképnél javítok sok mindent, mert most 2 órán át az ment, hogy beraktam a zászlókat a területre és méregettem utána mentés és fel imgurra. Onnan meg másolás a fórumra. Ha valaki tud jobb módot az egész könnyebbé tételére, azt megköszönöm. Én felosztanám a területeket, utána a területek belsejét kiszínezném egyszínűre, a határvonalak ettől erősen eltérőek lennének, aztán ezt elmenteném ez lenne a nyers változat, csinálnék belőle egy másolatot és azt felhasználnám a következő játékban, és paintban a kitöltővel kiszínezgetném pirossal/kékkel a területeket a játék alakulásának függvényében. A nyersből meg újra tudnék másolni egy kezdőtérképet a következő játékhoz. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Valami ilyesmire gondoltam csak ugye a galaxis térképének megfelelő bolygó elhelyezkedéssel : 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. @Darth Cupsy köszi a tippet, észben tartom. Közben megosztanék veletek néhány további információt az idei tervekről. 1. A Galaxisfoglaló meg lesz tartva, megvolt a próbakör, megismertük a játékot, a hiányosságokat megtaláltuk, a javítás jövőhéten elindul a részemről. Az első játék még képlékeny, áprilisban meg lesz tartva, de lehet majd később - meg az is függ igazából, hogy mennyire tudok foglalkozni vele. 2. A Kvízkirály nevű játék több fordulós lesz majd. Ott majd annyi lesz a lényeg, hogy egy adott létszámú játékos megküzd egymással - kérdések által - és fordulók során meglesz a győztes. Az első forduló 10 kérdésből állna, az első 5 után az utolsótól búcsúznánk, a kövi 5 után a következőtől és a többiek mennek tovább a kövi fordulóba. Mivel ez egy hosszabb játékmenetet produkálna, így mindenképpen később lesz megtartva, több héten keresztül - ez egyeztetésre kerül majd amikor sorra kerül. 3. A Találd meg a Sithet nevű játék egy forradalmilag újító lesz abból a szempontból hogy nem kell kérdésekre válaszolni, hanem a nyomok által kell a jediknek megtalálni a sith mestert. Hozzászólások és érvek játéka ez, valószínűleg a Galaxisfoglaló után ez fog következni, de ha utóbbival kicsit csúszok, akkor kövinek ez jön. De ez még a jövő zenéje. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Március 22. Hozzászólás ideje: 2020. Március 22. Bence, az én javaslataim: 1, Terület jelölésnél egyszerre max 1 területet, és szomszédos legyen az eddigi területekkel 2, Igazságos térkép legyen ahol hasonló számú terület határos a két csapat főhadiszállásával 3, stopper és időkorlát a kérdések után 4, megpróbálok összerakni egy térképet, hogy szerintem hogy nézne ki jól 5, használj google drive linket: oda tedd be a térkép aktuális állását és akkor folyamatosan tudiuk ott nézni Köszi a szervezést! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 22. Hozzászólás ideje: 2020. Március 22. Annyit tennék hozzá, hogy ha lesz új játék, akkor az a szabályzatával megnyíló topikot fog kapni. Így nem fog elkallódni a szabályzata. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. 2020. 03. 22. - 7:36, Donát írta: 3, stopper és időkorlát a kérdések után Eredetileg be volt készítve. Az élesnél ott lesz. 2020. 03. 22. - 7:36, Donát írta: megpróbálok összerakni egy térképet, hogy szerintem hogy nézne ki jól Nekem is már fejemben van egy, de szívesen fogadom majd. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Mit szólnátok egy ilyenhez? 15 bolygó, 5 nagyobb terület. A Köztársaság indulhatna a Coruscantról, a Szakadárok az Utapauról. Ha egy adott térség mindhárom stratégiai bolygóját sikerülne uralmuk alá hajtani, akkor jár valamilyen bónusz. A lényeg továbbra is az ellenfél főhadiszállásának elfoglalása, vagy ha az nem megy, akkor minél több bolygót uralni. 1 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Nekem tetszik az ötlet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Ha lenne legalább 4 lelkes jelentkező, szombat 20:00-ra összeállítanék egy mindent vagy semmit jellegű kvízt. Kiket érdekelne a dolog? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Egy már van 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. A legfőbb vezér jelen. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Benne lennék én is. Én közben meg kicsit elkalandoztam, és a Galaxisfoglaló javítgatásával sajna nem úgy haladtam, ahogy akartam... A map része valamennyire készen van, de már azt se tudom, hogy hova raktam. És sokkal inkább a másik 3 játék - Találd meg a Sithet és Kvízkirály + titkos projekt - menetének és szabályainak letisztázásán fáradoztam. Majd lesz valami, ne aggódjatok. @Iqvi Te hogyan állsz az EU -s kvízzel? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: @Iqvi Te hogyan állsz az EU -s kvízzel? Az már rég készen van. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. 14 órával ezelőtt, Donát írta: Kiket érdekelne a dolog? Engem is érdekel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Na akkor meg is van a kellő számú ember, holnap 20:00 -kor kezdünk. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Éppen most , Donát írta: Na akkor meg is van a kellő számú ember, holnap 20:00 -kor kezdünk. Meddig fog tartani? Nekem csak kilencig jó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. 1 óránál biztos tovább tart. Ha a többiek belemennek, kezdhetünk 19:00-től is vagy 7 és nyolc között. Legalább 1.5 óra fog kelleni szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. 38 perccel korábban, Iqvi írta: Nekem csak kilencig jó. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Jesus ody. Akkor lesz a Sithek bosszúja a paramounton, oda lesz a séta. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. 15 perccel korábban, Iqvi írta: Akkor lesz a Sithek bosszúja a paramounton, oda lesz a séta. Multitasking, Iqvi. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 21 órával ezelőtt, Donát írta: Ha a többiek belemennek, kezdhetünk 19:00-től is vagy 7 és nyolc között. Legalább 1.5 óra fog kelleni szerintem. Én benne vagyok. Remélem addigra megoldódik az oldal "gyorsasága" is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nos, bízván abban, hogy az oldal lassúsága nem szól közbe este, mutatom a szabályokat és az Arénát. A játéktér így néz ki: Ahol most kérdőjeleket láttok, oda kategória nevek fognak kerülni. Összesen 8 kategóriával készültem. Minden kategóriában 4 kérdés van, folymatosan nehezedő kérdésekkel. A kérdés helyes megválaszolásáért mindig annyi pont jár, amennyi fel van tüntetve a kérdést rejtő dobozon. (1000, 2000, stb.) Mindig a LEGGYORSABB helyes válaszadónak jár a pont. Kérdésenként minden játékos első válasza INGYENES, azaz ekkor senki sem veszíthet pontot. Minden további HELYTELEN válasz azonban pontlevonással jár. Tehát jól fontoljátok meg, mire lövitek el az első válaszotokat, mert a pontjaitokat kockáztatjátok az első próbálkozás UTÁN. Néhány szemléltető példa: Pl. 1000 pontos kérdés: Mikor mutatták be az első Star Wars-t? Yoda: 1976 20:01 perckor Iqvi: 1977 20:01 perckor Sky: 1977 20:02 perckor Iqvi kap 1000 pontot. A többiek pontja nem változik. Pl. 2000 pontos kérdés: Mi volt az először bemutatott SW film címe? Yoda: Baljós Árnyak 20:05 perckor Iqvi: Birodalom Visszavág 20:05 perckor Sky: Jedi Visszatér 20:05 perckor Yoda: Skywalker Kora 20:06 perckor Iqvi: A klónok támadása 20:07 perckor Sky: Egy új remény 20:08 perckor Sky kap 2000 pontot. Yoda, Iqvi 2000 pontot veszítenek. Az első kísérlet utáni válaszok miatt viszont annyi pont levonás jár, amennyi a helyes megfejtésért járna. Arra is figyeljetek, hogy a kérdésekre csak 3 percig lehet majd válaszolni, utána megyünk tovább. Aki helyesen válaszol, választhat következő kérdést, bármelyik kategóriából, DE! a választott kategóriából mindig a legkönnyebb elérhető kérdést lehet csak választani. Azaz a 4000 pontos kérdést csak akkor lehet kiválasztani, ha előtte a másik 3 kérdés már kiment abból a kategóriából. Az arénában egyszerre 4 kategória, tehát max. 16 kérdés van de ezekből csak 10 kérdés lesz feltéve! Utána jön a következő 4 kategória, amiből szintén 10 kérdés lesz feltéve! Ez azért fontos, mert ha valaki mind a 4 kérdésre helyesen válaszol egy adott kategóriából, +4000 pontot kap bónuszként. Hogy ezt kövessük, az arénában a helyes válaszadók neve feltüntetésre kerül (lásd alább). Ha valaki kigyűjti az adott kategóriát, akkor jár a bónusz. De ha elhangzott a 10 kérdés, akkor jön a következő 4 kategória és az esély, hogy valaki bónuszt szerezzen az első 4 kategóriában, elveszik. Szóval 20 kérdés, kérdésenként 3 perc, plusz lesznek majd átvezetések az eredmény állásával, kérdések bepostolása, stb. szóval 1.5-2 óra időtartamra számítsatok. 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 51 perccel korábban, Donát írta: Mi volt az először bemutatott SW film címe? Sky: Egy új remény 20:08 perckor Dehát ez nem is jó válasz, mert nem volt alcíme, amikor bemutatták, egész egyszerűen az volt a címe, hogy Star Wars Amúgy tetszenek a szabályok 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Akkor mikor legyen a kezdés? Én itt leszek 7-től is, ha akkor szeretnétek kezdeni. Yoda, Iqvi, Sky? Ha mindenkinek jó a 7 mehet akkortól (Bence már korábban írta, hogy neki jó). Ha valakinek nem jó, akkor maradunk az eredeti 20:00-nál. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nekem is jó a hét. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nekem nyolc, hogy 7 vagy 8. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.