Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Grat a dobogósoknak, jó kis kvíz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Szép volt fiam! Az első összesített győzelmed. Mit tesz a kutya. Egyébként pedig gratulálok minden játékosnak, danityunak külön is, az első kvíz szereplése alkalmával nagyon jól helytállt. Kolmilan köszi a kvízt! Azt hiszem igazi könnyed kis szilveszteri játékot kaptunk, jó kérdésekkel. BUÉK mindenkinek! Szerkesztve: 2010. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Gratula a pontszerzőknek! Jó kvíz volt, köszönet kolmilannak. Két pontot szereztem ilyen erős mezőnyben, örülök neki. Mikor lesz a következő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Gratula a pontszerzőknek! Jó kvíz volt, köszönet kolmilannak. Két pontot szereztem ilyen erős mezőnyben, örülök neki. Mikor lesz a következő? Darth Sky -tól függ. Jól játszottál, még egyszer gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Darth Sky -tól függ. Jól játszottál, még egyszer gratulálok! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A kérdések nagyja már kész van. Úgyhogy januárban részemről mehet a következő kvíz. Attól függ, melyik időpont jó a legtöbb embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) Jaja klassz kis kvíz volt. Gratulesz a kvízmasternek és a pontszerzőknek! Ettől a kézlevágóstól akkora dézsa vum lett mint egy ház. Egy korábbi kvízben az volt az egyik kérdés hogy hányadjára sikerül Luke-nak levágnia Vader kezét és arra is hét a megfejtés és azt is csak én adtam meg helyesen. Szerkesztve: 2010. December 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Szép volt fiam! Az első összesített győzelmed. Én még minimum egyre emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. (szerkesztve) A kérdések nagyja már kész van. Úgyhogy januárban részemről mehet a következő kvíz. Attól függ, melyik időpont jó a legtöbb embernek. Ok, majd egyeztetünk. Jaja klassz kis kvíz volt. Gratulesz a kvízmasternek és a pontszerzőknek! Ettől a kézlevágóstól akkora dézsa vum lett mint egy ház. Egy korábbi kvízben az volt az egyik kérdés hogy hányadjára sikerül Luke-nak levágnia Vader kezét és arra is hét a megfejtés és azt is csak én adtam meg helyesen. Elsőre rávágtad, gondolhattam volna, hogy nem véletlen volt. Én még minimum egyre emlékszem Nézd el nekem, már öreg vagyok. Szerkesztve: 2010. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Hál' Istennek az net fagyás csak most ért el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Hál' Istennek az net fagyás csak most ért el. Most már annyira nem érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Nézd el nekem, már öreg vagyok. Ezt pont nekem mondod?! Ki is készített most ez az iram. Nem eccerű a "kis taknyosokat" legyűrni Egyáltalán egészséges nekik ilyen sokáig fennmaradni? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ezt pont nekem mondod?! Ki is készített most ez az iram. Nem eccerű a "kis taknyosokat" legyűrni Egyáltalán egészséges nekik ilyen sokáig fennmaradni? :D Későn keltem, későn fekszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A kérdések nagyja már kész van. Úgyhogy januárban részemről mehet a következő kvíz. Attól függ, melyik időpont jó a legtöbb embernek. Január elsején. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Elsőre rávágtad, gondolhattam volna, hogy nem véletlen volt. Amúgy nem tudtam pontosan mert amikor számba vettem magamban hogy milyen megnevezett kezek hulltak alá akkor Zam helyett Babát számoltam bele és csak aztán ugrott be a megnevezetlensége hogy benyomtama a hetest szóval Zam emlegetéséig úgy voltam vele hogy tévedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Későn keltem, későn fekszem. Hja kérlek, én is mindig ezt mondtam. De gondoltam holnap úgyis van az az idétlen szilveszter meg ilyen olyan buli, ti arra "gyúrtok", hogy kipihenitek magatokat. De erre föl itt az ilyen vén csontokat, mint én kell maxispeed-re hajtani. Csoda, hogy most kapkodom emiatt a levegőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Amúgy nem tudtam pontosan mert amikor számba vettem magamban hogy milyen megnevezett kezek hulltak alá akkor Zam helyett Babát számoltam bele és csak aztán ugrott be a megnevezetlensége hogy benyomtama a hetest szóval Zam emlegetéséig úgy voltam vele hogy tévedtem. Még az a jó, hogy csupasz számokba nem lehet belekötni. Hja kérlek, én is mindig ezt mondtam. De gondoltam holnap úgyis van az az idétlen szilveszter meg ilyen olyan buli, ti arra "gyúrtok", hogy kipihenitek magatokat. De erre föl itt az ilyen vén csontokat, mint én kell maxispeed-re hajtani. Csoda, hogy most kapkodom emiatt a levegőt? Holnap is maxispeed lesz itt, arról gondoskodunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Nagyon szívesen mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Még az a jó, hogy csupasz számokba nem lehet belekötni. Azért egy olyan kérdésért is összejöhetne már egy pont amire nem csak számot kell válaszul adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Azért egy olyan kérdésért is összejöhetne már egy pont amire nem csak számot kell válaszul adni. Erre mondják, hogy ami késik nem múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Bocsi, de nekem ma sok dolgom volt, így kiment a fejemből a kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Bocsi, de nekem ma sok dolgom volt, így kiment a fejemből a kvíz. Nem baj, majd jössz a legközelebbire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Előszilveszteri előbuli miatt ez kimaradt De jók voltak a kérdések. Ez a kezeskedős innét nézve kéz őrület volt Gratula Oldinak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Kösz. Azért ez az eredmény a te érdemed is Szóval máskor se kapkod el a megjelenést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Kösz. Azért ez az eredmény a te érdemed is Szóval máskor se kapkod el a megjelenést Tetszik ez a felosztás, mi? Kolmilan rendez, én meg itt sem vagyok, egyből erőre kaptál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Ráadásul nem is Gyoka-féle EU-könyves kvíz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Időközben elkészültem a kérdésekkel, úgyhogy ebben a hónapban megrendezném a kvízt. Január 22-re gondoltam (előbb sajnos nem jó), de ha sokaknak rossz az időpont, még a 29-ében is benne vagyok, esetleg azt ezt megelőző pénteki napban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Időközben elkészültem a kérdésekkel, úgyhogy ebben a hónapban megrendezném a kvízt. Január 22-re gondoltam (előbb sajnos nem jó), de ha sokaknak rossz az időpont, még a 29-ében is benne vagyok, esetleg azt ezt megelőző pénteki napban. Nem lehetne inkább 21? 22-én TCW -van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Nem lehetne inkább 21? 22-én TCW -van. 21-e még belefér. Persze attól is függ, hogy határoznak a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Nekem a péntek esték jók általában, így majdnem mindegy, melyik. 21-e is jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.