Ugrás a kommentre

Kantin

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Donát, most, hogy újra elolvastam a szabályokat lenne egy kérdésem:

A bolygós kérdések és a párbajok (Sith tanítvány és mester ellen) felváltva követik egymást? Nyilván az elején addig meg a bolygós kör, amikor még egyik Jedinek sincs legalább 3 jelvénye. De utána hogy lesz?

Hozzászólás ideje:

Ody: Én nem nyithatok topikot neki, csak Te. :)

Legyen a címe I. Sith - Jedi háború. ;)

Pildi:

Minden kör elején lemegy mind a 4 bolygó. Ha van olyan Jedi, aki párbajozhat, akkor jön egy üzenet, hogy ki jogosult részt venni a kör végi párbajokban. Jön az első párbaj kérdés (tanítvány) illetve a második (mester), ha szükséges.

Ezt követően új kör indul, ismét a 4 bolygó kérdésével (egyszerre persze csak egy kérdés). A bolygós kérdések sorrendje minden körben más lesz, aszerint, hogy melyik hiányzik a legtöbb Jedinek. De majd látni fogjátok. :)

Hozzászólás ideje:

Sajna szívás van. Azért nem is írtam eddig. Délután jöttek vendégek és nem igazán akarnak elmenni. Elnézést de csak néha tudok ránézni vagy lehet hogy azt se. Azt hittem elmennek hamarabb de jól érzik magukat.

Hozzászólás ideje:

No, ez egy jó hosszúra nyúlt móka volt. :) Donát, köszi a lezavarást, és szerezz búvárfelszerelést.

A Sith-eknek gratula, kemény ellenfelek voltak! :clap:

De a Jedik voltak a hiperút királyai, szóval nekik a nagy gratula! Igyunk rá egy jawa juice-t. :D

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy mindenki jól érezte magát! Bocsi, ha volt egy-két téves válasz, de nehéz úgy nehezet kérdezni, hogy egyik-másik versenyző jobban ismeri a SAGA-t, mint én. :D De azért igyekeztem. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Visszük a hullákat!

Ja helyénvaló hogy én is megköszönjem ezt a kellemes kvízestet a házigazdának. Igaz volt pár pillanat amikor Dzséjttel összefogtunk volna ellened, de sebaj :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.