Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nem kellene már azt a topikot megnyitni? Mi lesz a címe? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Donát, most, hogy újra elolvastam a szabályokat lenne egy kérdésem: A bolygós kérdések és a párbajok (Sith tanítvány és mester ellen) felváltva követik egymást? Nyilván az elején addig meg a bolygós kör, amikor még egyik Jedinek sincs legalább 3 jelvénye. De utána hogy lesz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ody: Én nem nyithatok topikot neki, csak Te. Legyen a címe I. Sith - Jedi háború. Pildi: Minden kör elején lemegy mind a 4 bolygó. Ha van olyan Jedi, aki párbajozhat, akkor jön egy üzenet, hogy ki jogosult részt venni a kör végi párbajokban. Jön az első párbaj kérdés (tanítvány) illetve a második (mester), ha szükséges. Ezt követően új kör indul, ismét a 4 bolygó kérdésével (egyszerre persze csak egy kérdés). A bolygós kérdések sorrendje minden körben más lesz, aszerint, hogy melyik hiányzik a legtöbb Jedinek. De majd látni fogjátok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Erre vártam. Köszi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hajrá-hajrá mindenkinek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. A Jedi tanács most végzett az üléssel. Úgy döntöttünk, hogy teljes megsemmisítés vár a Sithekre. Nincs irgalom, nincs kegyelem. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. "Jól van....... engedj szabad folyást a gyűlöletednek....." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Persze mindezt póker arccal. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Sajna szívás van. Azért nem is írtam eddig. Délután jöttek vendégek és nem igazán akarnak elmenni. Elnézést de csak néha tudok ránézni vagy lehet hogy azt se. Azt hittem elmennek hamarabb de jól érzik magukat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Semmi gond, Jediként csatlakozhatsz később is, csak nehezebb dolgod lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Kérnék öt percet, amíg ez a biztonsági-Jedi tesz egy kört, hogy ellenőrizze, nincsenek-e betörő-Sithek a portáján. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Rendben, addig mindenki megérkezik valószínűleg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Itt vagyok már, bár nem hiszem, hogy én leszek a Jedi-csapat erőssége Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Itt vagyok már, bár nem hiszem, hogy én leszek a Jedi-csapat erőssége Ezt én sem hiszem magamról, de néha a legkisebbek viszik véghez a legnagyobb dolgokat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Valaki nem tud esetleg rászólni Norbira valamilyen csatornán? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Próbáltam Skype -on, de nincs fenn. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ő valahonnan jön, és ezek szerint nem ért még haza. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. No, ez egy jó hosszúra nyúlt móka volt. Donát, köszi a lezavarást, és szerezz búvárfelszerelést. A Sith-eknek gratula, kemény ellenfelek voltak! De a Jedik voltak a hiperút királyai, szóval nekik a nagy gratula! Igyunk rá egy jawa juice-t. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Várok a pohár Kék Tejemre. WUHEEEEEEER! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Várok a pohár Kék Tejemre. WUHEEEEEEER! Meghaltál, már ne vedelj többet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Halálpálca nem kell? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Tartalmas játék volt pár buktatóval. Az egyik legmaratonibb show volt ez, de megérte mert GYŐZTÜNK! Csapos! Egy korsó sert ide de ízibe. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megyek és átgondolom az életem. Ja nem Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Donát, köszi szépen itt is - ha a játék topikban nem olvasnád. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Meghaltál, már ne vedelj többet. Akkor azért van itt ilyen hulla szag. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Örülök, hogy mindenki jól érezte magát! Bocsi, ha volt egy-két téves válasz, de nehéz úgy nehezet kérdezni, hogy egyik-másik versenyző jobban ismeri a SAGA-t, mint én. De azért igyekeztem. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. (szerkesztve) Visszük a hullákat! Ja helyénvaló hogy én is megköszönjem ezt a kellemes kvízestet a házigazdának. Igaz volt pár pillanat amikor Dzséjttel összefogtunk volna ellened, de sebaj Szerkesztve: 2013. Január 12. - Merr-Sonn Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Köszi Donát a kvízt! Remek volt. Gratula a tanítványomnak és a Jediknek, akik galád módon négyen támadtak rám egyszerre. A buja féregről betenne valaki egy wookiee linket? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nagyon jók voltak a kérdések, remekük elegyítve a két trilógiát. Mindkét csapat kiválóan játszott. Azért sajnálom, hogy NorbiLordi végül nem jelent meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.