Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18.9 éve Jónak ígérkezik ^_^ Ha nem lesz akkor meló, rám is számíthatsz.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18.9 éve Mit szólnátok a hétvégéhez? Szombat vagy vasárnap jó nektek egy kvízestére? (négy napos ünnep lesz, szóval talán melóznotok sem kell)
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21.9 éve Ha a holnap este továbbra is jó, nektek akkor én benne vagyok A képeket már megszerkesztettem, szóval innentől bármikor bevethetők.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22.9 éve Ahogy tudom, néhányan nyaralnak, akik valószínűleg jönnének. Nem volna jobb inkább átrakni egy másik szombatra, amikor többen itt tudnak lenni?
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22.9 éve Szerintem is érdemesebb későbbre rakni, hogy többen legyenek. Nem hajt a tatár.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22.9 éve De természetesen átrakhatjuk (szinte) bármikorra. Az a lényeg, hogy az érdeklődők közül a lehető legtöbben részt tudjanak venni, és a nyaralókat mindenképpen bevárjuk Mint írtam a képek/kérdések már megvannak, én innentől kezdve készen állok.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23.9 éve Ahogy tudom, néhányan nyaralnak, akik valószínűleg jönnének. Nem volna jobb inkább átrakni egy másik szombatra, amikor többen itt tudnak lenni? Köszi a közbenjárást, én kimaradtam volna, ha most szombaton lett volna. Az elkövetkező hétvégék már jók nekem is.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23.9 éve Na hölgyek és urak. Volt némi fennakadásom ami az internet-hozzáférést illeti, de úgy tűnik most már helyre áll a rend, - egyensúly az erőben - úgyhogy lassacskán elkezdhetnénk megbeszélni, egy kellően távoli időpontot a kvízestére.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24.9 éve A most hétvége nekem sem Én megcéloznám Október harmadikát. (szombat) Ki mit szól hozzá?
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26.9 éve Szerintem nyolc körül lenne ideális, de majd a többiek megírják nekik mikor jó.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26.9 éve Sajnos én a következő két hétvégén nem leszek netközelben, de miattam ne halasszátok el megint. Majd utólag elolvasom, hogy zajlott.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 3.9 éve Most hogy vészesen közel kerültünk a megbeszélt időponthoz... Itt vagytok?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.