Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Tegnap este írtam, de valaki eltüntette a válaszomat... Nem hiszem, hogy bármelyikünk törölte volna. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Yoda: Remek! Nem hiszem, hogy bármelyikünk törölte volna. Ody, biztos nem lesz jó neked majd kilenctől? Ne is várjunk rád? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Nagyon kicsi az esélye. Kezdjétek majd el nyugodtan. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Én is benne vagyok! Csak most olvastam vissza a topicot! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) Sajnos nekem közbejött egy munkahelyi esti program, ami miatt az orvost is halasztani kell, és nem tudok jönni egyáltalán 17-én este. Sajnálom, mert biztos nagyon igényes kvíz lesz, Donátot ismerve. Miután az én javaslatomra lett a kezdési időpont 21 óra, ezért jó hír, hogy így viszont akár korábban is lehetne kezdeni. Szerkesztve: 2017. Március 9. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Pildi, sajnálom. Csoli, neked viszont örülök! Ha jól nézem, hat résztvevő készen áll, akkor a kezdés - ha nincs ellenvetésetek - legyen 20:00! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Nekem nincs ellenemre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Rendben Pildi, sajnálom, hogy nem tudsz majd játszani Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Nekem is jó az időpont. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Ne feledjétek, péntek 20:00-tól kezdünk! Gyertek minél többet, mert már nagyban készülök rá! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Remélem lesz majd egy második forduló is. Kár, hogy lemaradok róla, de mentségemre legyen mondva, zene miatt lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Remélem lesz majd egy második forduló is. Kár, hogy lemaradok róla, de mentségemre legyen mondva, zene miatt lesz. Ha tetszeni fog a játékosoknak, akkor nem látom akadályát. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Egy második körnek én is nagyon örülnék. Nagyon ritkán van programom hétvégén esténként, így van esély rá, hogy legközelebb nem jönne közbe semmi. Most majd utólag végignézem/hallgatom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Ne feledjétek, este 20:00 start! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Gondolom nem itt lesz, hanem a abban a hsz nélküli topicban ugye? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. És még időben kihoztam a nőstény krogant a salarianok Cerberus által támadás alatt álló kutatólaborjából, úgyhogy időben ideértem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Király! Két versenyző már be is jelentkezett az SW Filmzene-professzor díj elnyerésére. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Én is itt vagyok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Kiváló! Akkor lassan kezdünk, remélem, közben Rog és Miss is befutnak majd. A filmzene-kvíz topikban lesz természetesen maga a megmérettetés, itt a versenyzők önthetik ki bánatukat a verseny kapcsán. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Nekem is sikerült beesnem az ajtón Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Dzséjt: ha az egyik játékos beírja a jó választ, az lezárja a feladványt. Ezért kapta Csoli a pontot. Ha a szerkesztéssel lett volna a jó válasz, akkor nem kapna pontot, de mivel eredetileg övé volt az első jó válasz, őt illeti a pont, és a figyelmeztetés is, hogy többet ne szerkessze a hsz-ét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Donát, ötletes kvíz volt Sajnos pocsék fülem van, de attól ez még egy remek feladat volt. Gratula a győztesnek Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Nem kérdés, ez Merré volt! -csak vicceltem! Köszönjük a játékot! Részemre idegtépően izgalmas volt néha. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Köszönöm szépen! Donát, ezt nagyszerűen összeraktad, neked is jár a taps, és köszönet ezért a kis játékért, nagy élmény volt remélem, még több ilyen alkalom is lesz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Srácok, hát ennyi lett volna mára! Remélem a torzsalkodásos véleményes ítéletemen mindenki hamar túlteszi magát (khm... Dzséjt) vagy ha nem, hát már amúgy is képzeletben kardélre hányt, szóval... Túltettem magam, persze. De ugye jössz a következő fórumtalira? Viccet félretéve, tök jó volt ez! Köszi Donát a levezénylést, kitalálást, tálalást. Yodának meg gratula, elképesztően tud. :clap: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Örülök, ha tetszett! Elég sok idő volt összerakni, úgyhogy ha legközelebb megint szabin leszek, jöhet a második kör. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Támogatom, igencsak gazdag zenei repertoárral büszkélkedhet a Star Wars. Megéri még foglalkozni vele. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Tényleg szórakoztató volt. A kis trükkjeid meg.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.