Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Oké. feldobom a lasztit. Mit szólnátok egy instant kvízhez? 8-kor, vezetem. Just fun címszó alatt. Aztán Donát meg majd rittyent nekünk egy 40 évest a tőle megszokott magas minőségben. Itt leszek. Milyen kérdések lesznek? ( Persze tudom hogy SW, de azon belül kb. milyen? ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. 5-5 kérdés 4 témában: mozifilmek, Rebels, TCW és könyvek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. 5-5 kérdés 4 témában: mozifilmek, Rebels, TCW és könyvek. Oh akkor jó. Bár a könyveknél necces lesz( főleg ha kánon regényekről lesz szó ) de a másik 3 szerintem menni fog. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Én is itt leszek, kérdés, hogy lesz-e hatásom a pontok alakulására. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Kérnék bejelentkezést, kik vannak itt kvízre készen? Ha összejön minimum három ember, már megtartjuk. Abban az esetben Ody mestertől kérnék egy "Ad Hoc Kvíz" topicot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Ez egy. Ki lesz a ketteske? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Itt is vagyok meg nem is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Akkor te leszel a fél. Kérnék még egy másfél embert jelentkezni. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Itt volnék én is... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Jelen Dzséjt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Tökéletes, három és fél emberünk van, akkor lesz kvíz! Ody mester, volnál kedves aktiválni az Ad Hoc Kvízt? Ehhez csak neked van meg a hatalmad, mester! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. (szerkesztve) Nagyon sajnálom, srácok, de csak most értem ide. Váratlanul vendégeink lettek, és ez annyira rosszul érintett (valami kaját gyorsan elő kellett varázsolni), hogy a kvíz kiment a fejemből teljesen, és emiatt nem is szóltam. Szerkesztve: 2017. Április 16. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi Dzséjt! Remek kvíz volt, jó fórumgazda lesz belőled. Bence! Újonc létedre tanúbizonyságot tettél felkészültségedről így neked is gratulálok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi a kvízt! Nagyon klassz volt. Gratula Donátnak! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi Dzséjt! Remek kvíz volt, jó fórumgazda lesz belőled. Bence! Újonc létedre tanúbizonyságot tettél felkészültségedről így neked is gratulálok. Köszi szépen! És Dzséjt, mégegyszer köszi a játékot! Sikerült letesztelnem, hogy hogy állok, és hogy hová kell tovább csiszolnom magamat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi Rog! Gratulálok minden pontszerzőnek, kiváltképp Bencének, aki újoncként brillírozott! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. No, örülök, hogy tetszett és jól éreztétek magatokat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Most realizáltam csak, hogy Donát helyett tartotta meg Dzséjt, így még inkább köszönet illeti a remek kérdésekért! Dzséjt, ezek szerint bármikor és bármilyen SW témában tudnál kvízt tartani. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Gratulálok minden pontszerzőnek, kiváltképp Bencének, aki újoncként brillírozott! Köszönöm szépen! Ezek egy győztes szavai emberek. Amúgy felbátorodva ezen, gondolkodtam, hogy én is összehozok nektek egy kvízt, de ezt újoncként nem tudom, hogy jó ötlet -e. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi a kvízt, bár kicsit későn vettem észre. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszönöm szépen! Ezek egy győztes szavai emberek. Amúgy felbátorodva ezen, gondolkodtam, hogy én is összehozok nektek egy kvízt, de ezt újoncként nem tudom, hogy jó ötlet -e. Minden kvíz jó, ami meg van tartva. (önkritika) Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Donát, hogy állsz a kvízzel? Ez nem sürgetés akar lenni, csupán kíváncsiság. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Hozzászólás ideje: 2017. Április 21. Donát, hogy állsz a kvízzel? Ez nem sürgetés akar lenni, csupán kíváncsiság. Jelenleg sajnos sehogy. Egyéb más teendőim akadtak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. (szerkesztve) Elsőnek is: köszi a kis javítást! Másodszor: Szeretnélek benneteket egy játékra invitálni! Egy quiz játékról lenne szó, amely az SW egyéb területeit foglalja magába. Kérdés, hogy ki játszana, és hogy mikor ér rá? - és ez alapján egy közös időpontot tudnánk találni (nem sürgetek senkit se. ) Szerkesztve: 2018. Július 9. - Bence1997 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Elsőnek is: köszi a kis javítást! Másodszor: Szeretnélek benneteket egy játékra invitálni! Egy quiz játékról lenne szó, amely az SW egyéb területeit foglalja magába. Kérdés, hogy ki játszana, és hogy mikor ér rá? - és ez alapján egy közös időpontot tudnánk találni (nem sürgetek senkit se. ) Engem mindenképp érdekelne. Szerintem javasolj két időpontot jövő hétre vagy utána, és nézzük meg, kinek mikor lenne jó. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Úgy gondoltam, hogy a héten szombaton akár már meglehetne tartani, vagy lehet a jövőhét péntek-szombati nap közül választani. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Most szombaton lesz a bronzmeccs. Szerintem vannak páran, akik inkább a vb utolsó előtti meccsére szánnák rá a hétvégéjüket, mint a SW kvízre 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. 11 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Most szombaton lesz a bronzmeccs. Szerintem vannak páran, akik inkább a vb utolsó előtti meccsére szánnák rá a hétvégéjüket, mint a SW kvízre Na ilyen az, amikor az ember elfelejti, hogy még lesz pár meccs a héten. Természetesen akkor javítok: jövőhét péntek-szombat, vagy utána levő hét péntek-szombat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Én benne lennék Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.