Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó lenne, ha minél többen jelen lennétek. :)

Ennek fényében szavazzuk meg, hogy a mai nap legyen-e, vagy inkább a március 4-e? Nekem jelenleg mindkettő megfelel. Nyilván jó lenne a 3. évadpremier előtt megejteni ezt a kvízt, de nem történik tragédia a márciusi időponttal sem, ha az többeknek megfelel. Csak jelezzétek, hogy mi legyen.

Star Wars Disney Plus GIF by Disney+

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Pildi írta:

Én igyekeztem újranézni az évadokat, s talán jövő hét szombatig nagyjából meg lettem volna, de holnapig esélytelen. Igy sajnálattal, de ezt kihagyom. Nektek jó szórakozást, jó játékot kívánok! :)

Sajnálom. :( Azért nézz majd be, hátha... :) 

6 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Nekem is jó a ma. Hány órakor játszanánk?

Este 7-től indítunk, 9 legfeljebb 10-ig.

Akkor azért csak leszünk páran. :cool: Remélhetően @Yoda József össze tudja hozni a ma estét, és @Wilde is értesül a fejleményekről, mert csütörtök óta nem volt fent.

Hozzászólás ideje:

Nekem a ma este sajnos nem jó, az eredeti, vagy a két hét múlva lévő szombat megoldható lenne.

Hozzászólás ideje:

Köszi, akkor én is jobban rá fogok érni. Ma nagyon sok tanulnivalóm és projektem van még. Remélem akkor itt tudok majd lenni. 

Hozzászólás ideje:

Nekem március 4-én programom van, de ha már áttetted, akkor igyekszem itt lenni, ha nem is kezdéstől, de 8-tól mindenképpen. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ahogy már korábban írtam, jövök majd. :) Igyekszem 7-re, de lehetséges, hogy csak 8-ra érek haza, ettől függetlenül kezdjétek nyugodtan 7-kor, ahogy terveztétek. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem sajnos közbe jött egy mozizás, ami fél hatkor indul, szóval nem hiszem, hogy játszani fogok. :( 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Nekem sajnos közbe jött egy mozizás, ami fél hatkor indul, szóval nem hiszem, hogy játszani fogok. :( 

Jó eséllyel 10-kor még simán játszani fogunk. :D Kb. félidőben leszünk. :P

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Amúgy mennyire mélyreható kérdésekre kell számítani? :D

A sorozat friss újranézése erősen javallott. :D Könnyebb és izzasztóbb kérdések egyaránt lesznek. 

Fél órán belül kezdünk! Még átfutom a kérdéseket, addig is egy kis hangolódás :)

Hozzászólás ideje:

Szoros végeredményt produkált az este, de remélem, mindenki jól érezte magát! ;) Legközelebb igyekszem még pontosabb kérdéseket feltenni.

Remélhetően, az Ahsoka sorozat kapcsán lesz érdeklődés egy újabb kvízre. Amennyiben igen, benne vagyok a levezénylésében. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.