Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Nagyon klassz az a "születős" vidió. Ez a klipecske is adja ám: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Honnan? A mellkasból.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Gondolatok az Alienről, aktualizálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Gondolatok az Alienről, aktualizálva. Köszi, kellemes olvasmány! A magam részéről, nem tudom, melyiket szeretem jobban, az Alient, vagy az Alienst. Az előbbi teljesen reménytelen, sokkal kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Az Aliensben nagyobb biztonságban vagyok, mert van stukker. Az Alien atmoszférája megfojt teljesen. Amilyen lenyűgöző, olyan nyugtalanító is. És ezt szeretem benne a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. A mellkasból.... nem esett le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Hű de randa állat ihlette azt a randa neomorph-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=PhbjTBLNQlA Micsoda meglátások! Nagyon szomorú lennék, ha David lenne a ludas. Mondjuk, ez sem jobb... Szerkesztve: 2017. Május 12. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) Érdekes videók! Nem biztos, hogy sok benne a tévedés. Szerkesztve: 2017. Május 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) Ha már a Shawos videó felszínre jött.. Giga spoiler!!! Csak saját felelősségre Werkfilmekből lett kivágva (HBO-n ment így készült az egyik) Shaw sorsa a film végére.... :shocked: :shocked: Szerkesztve: 2017. Május 12. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Ha már a Shawos videó felszínre jött.. Giga spoiler!!! Csak saját felelősségre Werkfilmekből lett kivágva (HBO-n ment így készült az egyik) Shaw sorsa a film végére.... :shocked: :shocked: De jól néz ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Az első képen nem vagyok meggyőzve, hogy ő van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) Külföldi kritikák a díszbemutató után! Elolvasni csak saját felelősségre! http://port.hu/cikk/mozi/az-alien-covenant-nem-lett-jobb-a-nyolcadik-utasnal/article-45864?id=article-45864?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Szerkesztve: 2017. Május 12. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Köszi, kellemes olvasmány! A magam részéről, nem tudom, melyiket szeretem jobban, az Alient, vagy az Alienst. Az előbbi teljesen reménytelen, sokkal kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Az Aliensben nagyobb biztonságban vagyok, mert van stukker. Az Alien atmoszférája megfojt teljesen. Amilyen lenyűgöző, olyan nyugtalanító is. És ezt szeretem benne a legjobban. "Ha az tetszett, ettől odalesztek!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. "Ha az tetszett, ettől odalesztek!" Szegény Hudson! Ne is fájdítsd a szívem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) Game over, csoli! Game over! Szerkesztve: 2017. Május 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. (szerkesztve) Amúgy nagyon jó írások. Gondolom folyt köv.. Nagyon Alienes hangulatban vagyok már! Ja és egy apró észrevétel: 21 évet vártunk a redősfejű xenóra, nem 11-et. Szerkesztve: 2017. Május 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Nagyon jó cikkecske. Amúgy a reaktor nem azért sérült meg, mert Drake vagy Vasquez eltrafálta valamelyik hőcserélő csövet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Köszi mindenkinek. És igen, jön az A3 és az AR is, meg a Prometheus is (az teljesen új lesz). Ja és egy apró észrevétel: 21 évet vártunk a redősfejű xenóra, nem 11-et. Igazad van, köszi, ezt elszámoltam. Javítottam. Amúgy a reaktor nem azért sérült meg, mert Drake vagy Vasquez eltrafálta valamelyik hőcserélő csövet? Nem, Bishop említi, hogy a lezuhant hajó rongálta meg a processzort, amikor belevágódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Köszi mindenkinek. És igen, jön az A3 és az AR is, meg a Prometheus is (az teljesen új lesz). Igazad van, köszi, ezt elszámoltam. Javítottam. Nem, Bishop említi, hogy a lezuhant hajó rongálta meg a processzort, amikor belevágódott. De jó, hogy a film regény meg a film néhány részletben nem egyezik. De majd utána nézek a könyvnek, mert lehet, hogy megkopott az emlékem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Igazából nem is szeretem az ilyen félelmetes filmeket (a horrort utálom), ritkábban nézem meg mint a 2001-et. Most viszont újra kellene nézni pár részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Szirmai beszélgetett a film stábjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. A Covenant 75% -on áll a rottentomatoes-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Ja és Dzséjt, nem tudom mondtam-e már, de én is az Alienst láttam először. És jogos, hogy rávilágítottál, hogy simán megvan az Alien nélkül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. (szerkesztve) Én is az Aliens-szel kezdtem. Tegnap este újra letudtam a DC verzióját. Hamarosan a harmadik rész mozis verziója is a amaz sorsára jut. Szerkesztve: 2017. Május 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Szirmai beszélgetett a film stábjával. Wow Jókat kérdezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Dzséjt! Nagyon jók a cikkek, szinte olvasatják magukat! Remek stílus, és jó meglátások, plusz rengeteg általam eleddig nem ismert tény lapul bennük! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Közben én is végeztem velük. Nagyon klasszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Hogy áll most az űrutas/mernök dolog? Jelen állás szerint ugyanaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Köszi, srácok. Ma vagy holnap jön az Alien3, aztán az AR, aztán egy nagy, de reményeim szerint érdekes és egyedi anyag (több hónapnyi - vagy ha úgy vesszük, évnyi - melóm van benne). Csoli, megnézed a filmet, és kiderül, ha kiderül. Már én is leálltam a spoileres infókkal, mert én is meg szeretném nézni moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Köszi, srácok. Ma vagy holnap jön az Alien3, aztán az AR, aztán egy nagy, de reményeim szerint érdekes és egyedi anyag (több hónapnyi - vagy ha úgy vesszük, évnyi - melóm van benne). Csoli, megnézed a filmet, és kiderül, ha kiderül. Már én is leálltam a spoileres infókkal, mert én is meg szeretném nézni moziban. Akkor erre lesz lehet válasz a Covenantban? Számítok válaszokra, de úgy véltem, hogy a méretkülönbség a Promi bakija marad.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.