Hozzászólás ideje: 2016. Március 1.9 éve Tudom, hogy ciki, de én még mindig rohadtul várom! Engem nagyon izgat a Mérnökök háttérsztorija. Roppant titokzatosak. Szerkesztve: 2016. Március 1.9 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2016. Március 1.9 éve Engem is izgat. Az is, hogy miként lehettek ekkora f*szkalapok, hogy egy ilyen magukra is veszélyes biológia fegyvert hoztak létre. Arról nem is beszélve, hogy miből tenyésztették ki?
Hozzászólás ideje: 2016. Április 4.9 éve Közben már forog az Alien Covenant. Ilyen helyre szállnak le az expedíció tagjai
Hozzászólás ideje: 2016. Április 5.9 éve Hát ezt nem mondanám, hogy "közeli", de valóban részletgazdagabb, mint az előzőek
Hozzászólás ideje: 2016. Április 6.9 éve Kíváncsi vagyok, hogyan fog ez a hajó festeni. Amire a Prometheusból abszolút nincs egy pici panaszom sem, az a címszereplő. Csak remélem nem ez nem lesz olyan csilli-villi, modern, steril kis jármű. A USCSS Prometheusnál ez okés volt, elvégre vadonatúj, csilli-villi, hipermodern kutatóhajó volt, viszont a Covenant elvileg egy felderítő jármű, úgyhogy szerintem többet használt, mint az első útjára engedett Prometheus. Így inkább hajazzon a Nostromóra. Legyen koszos, kopott. Talán még kicsit öregecske is.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 6.9 éve Kíváncsi vagyok, hogyan fog ez a hajó festeni. Amire a Prometheusból abszolút nincs egy pici panaszom sem, az a címszereplő. Csak remélem nem ez nem lesz olyan csilli-villi, modern, steril kis jármű. A USCSS Prometheusnál ez okés volt, elvégre vadonatúj, csilli-villi, hipermodern kutatóhajó volt, viszont a Covenant elvileg egy felderítő jármű, úgyhogy szerintem többet használt, mint az első útjára engedett Prometheus. Így inkább hajazzon a Nostromóra. Legyen koszos, kopott. Talán még kicsit öregecske is. Mintha egy icipici lelkesedés csendülne a sorok közt az új filmmel kapcsolatban. Jól érzem?
Hozzászólás ideje: 2016. Április 7.9 éve Jól érzed, hiszen lesz benne űrhajó, és az előzőben is nagyon f*sza volt az űrhajó, az űrhajókért meg mindig lelkesedem.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 11.9 éve Zajlik a forgatás gőzerővel http://www.youtube.com/watch?v=t_DRwJJs4aU
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve És itt legalább ment a kamera. Nem úgy mint a Trópusi Vihar forgatásán!
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Reméljük nem az egyik stábtag dobott rosszhelyre egy csikket.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Na nem mintha szavaztam volna újra, de nekem azt írja ki, hogy már szavaztam ebben a témában. Addig meg amúgy sem látom sok értelmét, ameddig jönnek új filmek
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Szerintem ez admin privilégium, mert én nem látok semmi ilyesmit
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Szerintem ez admin privilégium, mert én nem látok semmi ilyesmit Én is tudom törölni. A szavazás alatt látok egy ilyen gombot.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Én is tudom törölni. A szavazás alatt látok egy ilyen gombot. Te pedig Mod. vagy Nekem sincs ott más csak, hogy már szavaztam ebben a szavazásban.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve Dzsejt! Ajanlj nekem legyszi 1-2 Alien konyvet amik nagyon jok. :-)
Hozzászólás ideje: 2016. Április 27.9 éve Alien Covenant teaser kép! Aliens óta ismét jobb világot szeretne építeni a Társaság.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 18.9 éve Tessék, ilyen egy feminista film. Két erős női karakter. Amúgy tényleg baromi jó kép, megy is a telefonra háttérképnek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.