JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. (szerkesztve) Tudom, hogy ciki, de én még mindig rohadtul várom! Engem nagyon izgat a Mérnökök háttérsztorija. Roppant titokzatosak. Szerkesztve: 2016. Március 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Engem is izgat. Az is, hogy miként lehettek ekkora f*szkalapok, hogy egy ilyen magukra is veszélyes biológia fegyvert hoztak létre. Arról nem is beszélve, hogy miből tenyésztették ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Ez egyre jobban hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Közben már forog az Alien Covenant. Ilyen helyre szállnak le az expedíció tagjai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. ez a Kashyyyk! Király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Első látásra jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Nagyon jó közeli kép http://i.imgur.com/vTxsN7y.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Én is várom!Jó lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hát ezt nem mondanám, hogy "közeli", de valóban részletgazdagabb, mint az előzőek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Kíváncsi vagyok, hogyan fog ez a hajó festeni. Amire a Prometheusból abszolút nincs egy pici panaszom sem, az a címszereplő. Csak remélem nem ez nem lesz olyan csilli-villi, modern, steril kis jármű. A USCSS Prometheusnál ez okés volt, elvégre vadonatúj, csilli-villi, hipermodern kutatóhajó volt, viszont a Covenant elvileg egy felderítő jármű, úgyhogy szerintem többet használt, mint az első útjára engedett Prometheus. Így inkább hajazzon a Nostromóra. Legyen koszos, kopott. Talán még kicsit öregecske is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Kíváncsi vagyok, hogyan fog ez a hajó festeni. Amire a Prometheusból abszolút nincs egy pici panaszom sem, az a címszereplő. Csak remélem nem ez nem lesz olyan csilli-villi, modern, steril kis jármű. A USCSS Prometheusnál ez okés volt, elvégre vadonatúj, csilli-villi, hipermodern kutatóhajó volt, viszont a Covenant elvileg egy felderítő jármű, úgyhogy szerintem többet használt, mint az első útjára engedett Prometheus. Így inkább hajazzon a Nostromóra. Legyen koszos, kopott. Talán még kicsit öregecske is. Mintha egy icipici lelkesedés csendülne a sorok közt az új filmmel kapcsolatban. Jól érzem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Jól érzed, hiszen lesz benne űrhajó, és az előzőben is nagyon f*sza volt az űrhajó, az űrhajókért meg mindig lelkesedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Zajlik a forgatás gőzerővel http://www.youtube.com/watch?v=t_DRwJJs4aU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. És itt legalább ment a kamera. Nem úgy mint a Trópusi Vihar forgatásán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szép nagy robbanás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Reméljük nem az egyik stábtag dobott rosszhelyre egy csikket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Új szavazás indult a Prometheussal. Hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Na nem mintha szavaztam volna újra, de nekem azt írja ki, hogy már szavaztam ebben a témában. Addig meg amúgy sem látom sok értelmét, ameddig jönnek új filmek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Tudod törölni a szavazatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem ez admin privilégium, mert én nem látok semmi ilyesmit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Szerintem ez admin privilégium, mert én nem látok semmi ilyesmit Én is tudom törölni. A szavazás alatt látok egy ilyen gombot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Én is tudom törölni. A szavazás alatt látok egy ilyen gombot. Te pedig Mod. vagy Nekem sincs ott más csak, hogy már szavaztam ebben a szavazásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Megoldottam a kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hol van ez a szavazás? Én nem látok semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Kitöröltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Dzsejt! Ajanlj nekem legyszi 1-2 Alien konyvet amik nagyon jok. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Alien Covenant teaser kép! Aliens óta ismét jobb világot szeretne építeni a Társaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. De jó kis kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Tessék, ilyen egy feminista film. Két erős női karakter. Amúgy tényleg baromi jó kép, megy is a telefonra háttérképnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.