Hozzászólás ideje: 2017. Május 11.8 éve Nagyon klassz az a "születős" vidió. Ez a klipecske is adja ám:
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Szerző Gondolatok az Alienről, aktualizálva. Köszi, kellemes olvasmány! A magam részéről, nem tudom, melyiket szeretem jobban, az Alient, vagy az Alienst. Az előbbi teljesen reménytelen, sokkal kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Az Aliensben nagyobb biztonságban vagyok, mert van stukker. Az Alien atmoszférája megfojt teljesen. Amilyen lenyűgöző, olyan nyugtalanító is. És ezt szeretem benne a legjobban.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Szerző http://www.youtube.com/watch?v=PhbjTBLNQlA Micsoda meglátások! Nagyon szomorú lennék, ha David lenne a ludas. Mondjuk, ez sem jobb... Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - M.Laci
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Érdekes videók! Nem biztos, hogy sok benne a tévedés. Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Ha már a Shawos videó felszínre jött.. Giga spoiler!!! Csak saját felelősségre Werkfilmekből lett kivágva (HBO-n ment így készült az egyik) Shaw sorsa a film végére.... :shocked: :shocked: Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Szerző Ha már a Shawos videó felszínre jött.. Giga spoiler!!! Csak saját felelősségre Werkfilmekből lett kivágva (HBO-n ment így készült az egyik) Shaw sorsa a film végére.... :shocked: :shocked: De jól néz ki!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Külföldi kritikák a díszbemutató után! Elolvasni csak saját felelősségre! http://port.hu/cikk/mozi/az-alien-covenant-nem-lett-jobb-a-nyolcadik-utasnal/article-45864?id=article-45864?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Köszi, kellemes olvasmány! A magam részéről, nem tudom, melyiket szeretem jobban, az Alient, vagy az Alienst. Az előbbi teljesen reménytelen, sokkal kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Az Aliensben nagyobb biztonságban vagyok, mert van stukker. Az Alien atmoszférája megfojt teljesen. Amilyen lenyűgöző, olyan nyugtalanító is. És ezt szeretem benne a legjobban. "Ha az tetszett, ettől odalesztek!"
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve "Ha az tetszett, ettől odalesztek!" Szegény Hudson! Ne is fájdítsd a szívem!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Game over, csoli! Game over! Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Amúgy nagyon jó írások. Gondolom folyt köv.. Nagyon Alienes hangulatban vagyok már! Ja és egy apró észrevétel: 21 évet vártunk a redősfejű xenóra, nem 11-et. Szerkesztve: 2017. Május 12.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Szerző Nagyon jó cikkecske. Amúgy a reaktor nem azért sérült meg, mert Drake vagy Vasquez eltrafálta valamelyik hőcserélő csövet?
Hozzászólás ideje: 2017. Május 12.8 éve Köszi mindenkinek. És igen, jön az A3 és az AR is, meg a Prometheus is (az teljesen új lesz). Ja és egy apró észrevétel: 21 évet vártunk a redősfejű xenóra, nem 11-et. Igazad van, köszi, ezt elszámoltam. Javítottam. Amúgy a reaktor nem azért sérült meg, mert Drake vagy Vasquez eltrafálta valamelyik hőcserélő csövet? Nem, Bishop említi, hogy a lezuhant hajó rongálta meg a processzort, amikor belevágódott.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 13.8 éve Szerző Köszi mindenkinek. És igen, jön az A3 és az AR is, meg a Prometheus is (az teljesen új lesz). Igazad van, köszi, ezt elszámoltam. Javítottam. Nem, Bishop említi, hogy a lezuhant hajó rongálta meg a processzort, amikor belevágódott. De jó, hogy a film regény meg a film néhány részletben nem egyezik. De majd utána nézek a könyvnek, mert lehet, hogy megkopott az emlékem.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 13.8 éve Igazából nem is szeretem az ilyen félelmetes filmeket (a horrort utálom), ritkábban nézem meg mint a 2001-et. Most viszont újra kellene nézni pár részt.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 13.8 éve Ja és Dzséjt, nem tudom mondtam-e már, de én is az Alienst láttam először. És jogos, hogy rávilágítottál, hogy simán megvan az Alien nélkül is.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 13.8 éve Én is az Aliens-szel kezdtem. Tegnap este újra letudtam a DC verzióját. Hamarosan a harmadik rész mozis verziója is a amaz sorsára jut. Szerkesztve: 2017. Május 13.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Május 13.8 éve Dzséjt! Nagyon jók a cikkek, szinte olvasatják magukat! Remek stílus, és jó meglátások, plusz rengeteg általam eleddig nem ismert tény lapul bennük! Köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 14.8 éve Hogy áll most az űrutas/mernök dolog? Jelen állás szerint ugyanaz?
Hozzászólás ideje: 2017. Május 14.8 éve Köszi, srácok. Ma vagy holnap jön az Alien3, aztán az AR, aztán egy nagy, de reményeim szerint érdekes és egyedi anyag (több hónapnyi - vagy ha úgy vesszük, évnyi - melóm van benne). Csoli, megnézed a filmet, és kiderül, ha kiderül. Már én is leálltam a spoileres infókkal, mert én is meg szeretném nézni moziban.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 14.8 éve Köszi, srácok. Ma vagy holnap jön az Alien3, aztán az AR, aztán egy nagy, de reményeim szerint érdekes és egyedi anyag (több hónapnyi - vagy ha úgy vesszük, évnyi - melóm van benne). Csoli, megnézed a filmet, és kiderül, ha kiderül. Már én is leálltam a spoileres infókkal, mert én is meg szeretném nézni moziban. Akkor erre lesz lehet válasz a Covenantban? Számítok válaszokra, de úgy véltem, hogy a méretkülönbség a Promi bakija marad..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.