Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mert nem tudunk róla semmit, csak találgatunk. :)

Teljesen felesleges. A Mortis trilógia úgy volt jó, ahogy volt. Nem kell vele többet foglalkozni. Az a rejtélyesség maradjon meg.

Hozzászólás ideje:

Ti miről beszéltek? :)

Arról, hogy gyanítom nem Kyuss-Green Machine című dalát szeretted volna berakni, Water War-os videóként. ;)

Hozzászólás ideje:

Pedig lesz még szó róla. Nekem ez így kevés volt. :)

Azt hiszem csak egy-két kérdés maradt nyitva:

Hogy Anakin víziója-e, vagy sem?

ill. hogy mindenki átélte-e vagy sem hármukból.

Szerintem rész nem lesz már rá áldozva, max egy beszélgetés Obi-wannal vagy Yodával, esetleg mindkettővel egyszerre.

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket Sky! :yes: :yes: :yes: Még nagyjából 36 óra, amíg az első LQ verziók felkerülnek a netre. :rock: Nem tudom megbírom-e majd állni, hogy ne nézzem mielőtt felkerül a HD-s is :( Ti, hogy vagytok vele?

Teljesen felesleges. A Mortis trilógia úgy volt jó, ahogy volt. Nem kell vele többet foglalkozni. Az a rejtélyesség maradjon meg.

A rejtélyesség még megmaradhat attól, hogy egy kicsit mélyebben belemerülnek a témába, amire szerintem nagyon is szükség van.

Azt hiszem csak egy-két kérdés maradt nyitva:

Hogy Anakin víziója-e, vagy sem?

ill. hogy mindenki átélte-e vagy sem hármukból.

Szerintem rész nem lesz már rá áldozva, max egy beszélgetés Obi-wannal vagy Yodával, esetleg mindkettővel egyszerre.

Szerintem egyértelmű, hogy mindhárman átélték, ahogyan a hajót bámulták, meg összenéztek a Mortis szellemei végén, elég nyilvánvalóvá tette :peace:

Én azért nem neveznék még egy-két epizódot, amiben egy ilyen témát dolgoznak fel "áldozatnak" ;)

Hozzászólás ideje:

Szerintem egyértelmű, hogy mindhárman átélték, ahogyan a hajót bámulták, meg összenéztek a Mortis szellemei végén, elég nyilvánvalóvá tette :peace:

Én azért nem neveznék még egy-két epizódot, amiben egy ilyen témát dolgoznak fel "áldozatnak" ;)

Bár egyetértünk az "átélésben" ezt ne itt beszéljük meg. Sokan értetlenséget láttak az összenézésben, szóval minden szubjektív.

Erről ennyit részemről.

Várom a szombat reggelt (is). :yes:

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket Sky! :yes: :yes: :yes: Még nagyjából 36 óra, amíg az első LQ verziók felkerülnek a netre. :rock: Nem tudom megbírom-e majd állni, hogy ne nézzem mielőtt felkerül a HD-s is :( Ti, hogy vagytok vele?

Szívesen! :)

Én valószínűleg megvárom a 720p minőséget, mivel csak felirattal van értelme néznem, ha 100%-ig meg akarom érteni, az pedig általában estére várható.

Hozzászólás ideje:

Filoni azt mondta, hogy meg lesz magyarázva Mortis, de nem ebben az évadban. :D

Kár, pedig erre nagyon kíváncsi vagyok. :)
Hozzászólás ideje:

Á bakker, nekem az holnapra datálódik. :lol: De egyébként már azt is alig várom. ;)

Én Blu-Ray lejátszó híján csak TCW-t várom, de azt nagyon :D

Hozzászólás ideje:

Ja reggel kelés!

Szabad ide letöltési linket dobni majd ugye?

Vagy a rész topic-jába.

Már nem emlékszem.

Csak ide lehet, spoiler gomb mögött. Érdemes elolvasni a részek topik elején a szabályzatot. Frissítésként. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem vagy egyedül. ;)

Bár én folyamatosan szedem a 720p-s "BD" epizódokat, szerintem a hétvégén neki is ugrom az 1-2. résznek, hogy mégse maradjak ki minden jóból. :D

Én mindig simákat szoktam leszedni, nem foglal így annyi helyet mint a 720p-s :D

Hozzászólás ideje:

Én mindig simákat szoktam leszedni, nem foglal így annyi helyet mint a 720p-s :D

Bocs, rosszul fogalmaztam, a 6 BD film letölthető, 720p-s verzióira gondoltam, amit már napok óta szedek. :D

Egyébként szerintem ha valamit, akkor a TCW-t érdemes a lehető legszebb minőségben nézni, rengeteget dob a hangulaton és az élvezhetőségen. :peace:

Hozzászólás ideje:

Szezonnyitó normál torrent:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.