Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. (szerkesztve) A Sunny day in the Void ep guide. A kommentárra másnak is azt írja, hogy nincs engedélyezve Magyarországnak? Szerkesztve: 2012. December 9. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Igen, angol-magyar kevert karattyolást ír ki nekem is. Ez most mi? Befordultak teljesen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Ráadásul trivia sincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Brent Friedman megjegyzése a sztori szálról. Egyébként négy részes lesz. @BFree63: It's hard to judge 4-ep arcs til the end. So much happens in the next 2 eps that pays off the first 2. Patience helps. @BFree63: In the end this arc will pay your patience well if you like Republic Commandos. Not to mention a colossal Separatist plot. @BFree63: Sorry, no Gregor in this week's episode. But he's the heart & soul of the next episode, "Missing in Action," airing in January. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. [Egyébként négy részes lesz. Ezt már jó ideje tudjuk, csak az a kérdés, hány részben fog szerepelni a várva várt kommandós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Hát én legutóbbi információim szerint 3 részesnek hittem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Hát én legutóbbi információim szerint 3 részesnek hittem.. Lassan én is ott tartok, hogy akkor veszek biztosra egy epizódcímet, ha levetítik. Egyébként a Point of No Return a szál negyedik része, meglepő is volt, hogy múltkor eltűnt ez a cím. Elméletileg jelenleg így fest az évad hátralévő része: 12-13. rész - a droid szál befejezése 14-15-16. rész - Maul, Opress, Vizsla 17-18-19. rész - Clovis-szál 20-21-22. rész- Ahsoka vs. Ventress sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. A Sunny day in the Void ep guide. A kommentárra másnak is azt írja, hogy nincs engedélyezve Magyarországnak? Azóta ez már szerencsére változott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Lassan én is ott tartok, hogy akkor veszek biztosra egy epizódcímet, ha levetítik. Egyébként a Point of No Return a szál negyedik része, meglepő is volt, hogy múltkor eltűnt ez a cím. Elméletileg jelenleg így fest az évad hátralévő része: 12-13. rész - a droid szál befejezése 14-15-16. rész - Maul, Opress, Vizsla 17-18-19. rész - Clovis-szál 20-21-22. rész- Ahsoka vs. Ventress sztori Csak nehogy a Zabrakokat eltolják évadzárónak. Gyanakszom... De főleg arra, hogy eléveszik Padme volt barátját.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Akkor valószínűleg tényleg 3 trilógia jön a megmaradt két droidos rész után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Az Abafar-i település a Pons Ora nevet kapta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Huhh én nagyon várom a folytatást. Gregor tuti be van golyózva ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 10. Én rendesen szurkolok a névrokonomnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Miközben mindenki a Maul -os és Ahsokás történetszálat várja, megbújik itt egy Point of No Return című rész. Azért lehet érdekes, mert ez egy klón centrikus rész, ami egy űrbázison játszódik. A címe sokat sejtető, talán a 66 -os paranccsal lesz kapcsolatban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 12. A címből nekem az jön le, hogy a klónok valami olyat csinálnak amit még soha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 12. Én nem vennék rá mérget. Bármi lehet ez a cím. Akár valami nagyon lokális kis gubancra is érthető. Csodálnám, ha "galaxisméretű" dologra vonatkozna. Szerintem a Krell szál apró asszociációs párhuzamával ki is merült ez a kérdés a klónokkal. Egyébként számomra az nem is párhuzam, de sokan úgy látták itt, hogy az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Kíváncsi vagyok, a következő részre tartogatnak-e valami különlegeset, elvégre mégiscsak a sorozat 100. részéről van szó. Talán azért variáltak annyit a sorrenddel, hogy az legyen a 12. rész, ami? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Csak én nem találom az új részhez a triviát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Én is hiányolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 14. (szerkesztve) szerintem január 5 előtti csütörtökön esedékes kb.. szerk.: bocs, azt hittem az új rész alatt, a következőt értitek.. Szerkesztve: 2012. December 14. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Itt az előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=mjv4dJUHxmQ De miért nem találom a részt? Ilyenkor azért ár fenn szokott lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. (szerkesztve) De miért nem találom a részt? Ilyenkor azért ár fenn szokott lenni... Január 5 tesó...január 5. +ez egy nyáron kidobott preview...ep 6-os zenével, figyeld csak! Sebaj, majd belejössz! Szerkesztve: 2012. December 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Január 5 tesó...január 5. +ez egy nyáron kidobott preview...ep 6-os zenével, figyeld csak! Sebaj, majd belejössz! Január 5-én lesz új rész, vagyis a 12. rész??????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. (szerkesztve) Utána néztem, és tényleg csak január 5-én lesz új rész... De miért? Miért hagynak ki ennyi időt???????? MIÉRT?????????????????? Kár hogy több részt már nem fog látni az emberiség mert december 21-én meghalunk... Szerkesztve: 2012. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Minden évben van egy hónapos szünet, gondolom az ünnepekre tekintettel. OFF Ha a majáknak igazuk lenne, már hét hónapja megtörtént volna az "apokalipszis", hisz nem számolnak szökőévekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Mit keresnek az elhagyott városban a szeparatisták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Január 5 -én megmondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Január 5 -én megmondom. Akkor mindenki megtudja. Lehet hogy egy csapda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 15. Persze, az is lehet. De ki tudja addig még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Mit keresnek az elhagyott városban a szeparatisták? Valószínű, hogy egy egyszerű helyőrség. A város meg nem biztos, hogy elhagyatott. Lehet hogy a lakosság fele lent gürizik a bányában a másik meg a jó hűvös lakásokban sziesztázik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.