Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Érdekes ez a tavaszi bemutató, pláne, ha még hozzánk is eljutna. Szerintem nem lenne a CW 3D konkurenciája az Indy-nek, két külön műfaj és súlycsoport. Én örülnék neki, ha lenne és kis hazánkba is bemutatnák. Egy újabb közös mozizás, várakozás... hajaj, részben visszatérnének a régi szép idők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Az új trailer tuti az Indy előtt futna Márha a film nem előzi be Spielberg filmjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Természetesen én is nagyon örülnék neki. Főleg azok miatt a dolgok miatt, amit Te is említesz Dzséjt. Újabb várakozás, és új SW mozi, még ha animációs filmről van szó, akkor is. Sőt, az adhatná meg a pikantériáját. Egy ilyet digitális moziban kellene megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Bizony jó volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Kár, hogy az Imax még nem digitális alkotórendszeren alapul. Nem kicsit lenne brutál egy majdnem fél futballpálya méretű vásznon nézni az első részeket. Amúgy az se lenne rossz ha RealD-3d-s film lenne, mert akkor simán le lehetne csekkolni a Westend digitális termét Node fényes nappal miért is álmodnék ilyeneket....? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. 3D nélkül is le meg lehetne nézni a Westend digi termében Szerintem fényes nappal álmodozni ugyanolyan jó, mint éjjel (főleg, hogy éjjel inkább szimplán álmodunk, nem álmodozunk) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Az sw.hu-n olvasható bővebb hír a bemutatóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Hú, tényleg szép kis nosztalgiázás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Az eredetileg hangoztatott aug 8-i időpont nem is rossz, aznap leszek 30 éves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Itt van még két kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Itt van még két kép. FAkk hogy nem tudok elég korán kelni. Marha jók a képek. Áááááá. Mennyiről is kell visszaszámolnom a bemurtatóig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Feelinges, különösen a klónos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Klassz, jó kis video volt. Az űrhajós részek tetszenek a legjobban. A karakterekkel van csupán némi bajom......node remélem a sztori is jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. (szerkesztve) Tényleg klassz. Dookesznak milyen feje van már. Szerkesztve: 2008. Február 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Ez kibszott jó lesz. Csak Anakin tanítványát hagyták volna ki, a videó alapján rémes a karaktere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Most láttam csak a videót! Ez tényleg nagyon állat lesz! Remélem nálunk is lesz moziban. Belegondolni is remek, több okból is. Újra SW a moziban, ráadásul digitálisban nézve mégnagyobb élmény várható. Elképzeltem a csatajeleneteket a nagy vásznon...ütni fognak. Érdekes, hogy a Warner lett a forgalmazó! Bár a hivatalos komment megmagyarázza ennek okát (a terjesztési csatornákra hivatkozva), mégis valamiért érthetetlen számomra a dolog. Kíváncsi vagyok, vajon mit szóltak ehhez a Fox-nál. Bár kétlem, hogy tőlük nem kértek volna árajánlatot. Kíváncsian várom az újabb fejleményeket. Egyébként most örülhet akinek van HS előfizetése, mert ígéretük szerint lesznek exkluzív anyagok csakúgy, mint a filmek esetén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. (szerkesztve) Mennyiről is kell visszaszámolnom a bemurtatóig? Remélem nálunk is lesz bemutató. Ha igen, akkor annak feltétlen nyitni kell majd egy külön topikot. Szerkesztve: 2008. Február 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Ez kibszott jó lesz. Örülök, hogy tetszik Obi! Pedig eleinte nem voltál oda érte. Újra SW a moziban!!!! VÁÁÁÁ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Egyébként most örülhet akinek van HS előfizetése, mert ígéretük szerint lesznek exkluzív anyagok csakúgy, mint a filmek esetén. Csak felkerüljenek júniusig Jó képek, de Anakin feje még mindig borzalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Örülök, hogy tetszik Obi! Pedig eleinte nem voltál oda érte. Mert még nem láttam akkor mozgásban.Csak a történet legyen méltó a filmekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Azért furcsa lesz a WB logóját látni kezdés gyanánt a Fox helyett, pláne a fanfár nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Azért furcsa lesz a WB logóját látni kezdés gyanánt a Fox helyett, pláne a fanfár nélkül. Momentán el se tudom képzelni milyen lesz Fox fanfár nélkül. Valami zenét csak kell alárakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Jó képek, de Anakin feje még mindig borzalmas. Itt nem olyan szépfiús feje van, ami momentán engem nem zavar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Nekem is tetszik az előzetes, és augusztus mindjárt itt van Szerintem kifejezetten jó, hogy olyan karakteres lett a szereplők arca. Anakin pedig telitalálat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Nekem is tetszik az előzetes, és augusztus mindjárt itt van Kíváncsi vagyok nálunk mikor kerül a moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Attól tartok, hogy a kérdés úgy merül fel, hogy moziba kerül-e nálunk egyáltalán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Én nagyon bízom benne! A hazai forgalmazó nem hagyhat ki egy ekkora ziccert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hát Anakin az aki teljesen különbözik a valós szereplőtől. Teljesen más a fizimiskája, egyáltalán nem hasonlít Haydenre. Hayden koránt sem karakteres, erős kontúrokkal rendelkező arcú színész. Tudom, hogy elnagyolt figurák ezek, de még a filmbéli sminkes karakterre se hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Momentán el se tudom képzelni milyen lesz Fox fanfár nélkül. Valami zenét csak kell alárakni. Majd lesz Lonely Tools (Tapsi Hapsis) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Itt nem olyan szépfiús feje van, ami momentán engem nem zavar. Olyan, mintha baltával (by lokatelli) faragták volna ki a képét, csak az a baja, és nekem bántó látvány egy ilyen jól megrajzolt filmben. Az, hogy nem szépfiús, az nem hátrány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.