Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Érdekes ez a tavaszi bemutató, pláne, ha még hozzánk is eljutna. Szerintem nem lenne a CW 3D konkurenciája az Indy-nek, két külön műfaj és súlycsoport. Én örülnék neki, ha lenne és kis hazánkba is bemutatnák. Egy újabb közös mozizás, várakozás... hajaj, részben visszatérnének a régi szép idők :lol:

Hozzászólás ideje:

Természetesen én is nagyon örülnék neki. Főleg azok miatt a dolgok miatt, amit Te is említesz Dzséjt. Újabb várakozás, és új SW mozi, még ha animációs filmről van szó, akkor is. :lol: Sőt, az adhatná meg a pikantériáját. Egy ilyet digitális moziban kellene megnézni.

Hozzászólás ideje:

Kár, hogy az Imax még nem digitális alkotórendszeren alapul.

Nem kicsit lenne brutál egy majdnem fél futballpálya méretű vásznon nézni az első részeket. :)

Amúgy az se lenne rossz ha RealD-3d-s film lenne, mert akkor simán le lehetne csekkolni a Westend digitális termét :)

Node fényes nappal miért is álmodnék ilyeneket....? :lol:

Hozzászólás ideje:

3D nélkül is le meg lehetne nézni a Westend digi termében :lol:

Szerintem fényes nappal álmodozni ugyanolyan jó, mint éjjel (főleg, hogy éjjel inkább szimplán álmodunk, nem álmodozunk) :)

Hozzászólás ideje:
Itt van még két kép.

FAkk hogy nem tudok elég korán kelni. :peace:

Marha jók a képek. Áááááá. Mennyiről is kell visszaszámolnom a bemurtatóig? :(

Hozzászólás ideje:

Klassz, jó kis video volt. :peace: Az űrhajós részek tetszenek a legjobban. A karakterekkel van csupán némi bajom......node remélem a sztori is jó lesz. :(

Hozzászólás ideje:

Tényleg klassz.

Dookesznak milyen feje van már. :peace:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ez kibszott jó lesz. :peace:

Csak Anakin tanítványát hagyták volna ki, a videó alapján rémes a karaktere.

Hozzászólás ideje:

Most láttam csak a videót! Ez tényleg nagyon állat lesz! Remélem nálunk is lesz moziban. Belegondolni is remek, több okból is. Újra SW a moziban, ráadásul digitálisban nézve mégnagyobb élmény várható. Elképzeltem a csatajeleneteket a nagy vásznon...ütni fognak.

Érdekes, hogy a Warner lett a forgalmazó! Bár a hivatalos komment megmagyarázza ennek okát (a terjesztési csatornákra hivatkozva), mégis valamiért érthetetlen számomra a dolog. Kíváncsi vagyok, vajon mit szóltak ehhez a Fox-nál. Bár kétlem, hogy tőlük nem kértek volna árajánlatot. Kíváncsian várom az újabb fejleményeket.

Egyébként most örülhet akinek van HS előfizetése, mert ígéretük szerint lesznek exkluzív anyagok csakúgy, mint a filmek esetén.

Hozzászólás ideje:
Egyébként most örülhet akinek van HS előfizetése, mert ígéretük szerint lesznek exkluzív anyagok csakúgy, mint a filmek esetén.

Csak felkerüljenek júniusig :peace:

Jó képek, de Anakin feje még mindig borzalmas.

Hozzászólás ideje:
Örülök, hogy tetszik Obi! Pedig eleinte nem voltál oda érte. :peace:

Mert még nem láttam akkor mozgásban.Csak a történet legyen méltó a filmekhez. :(

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik az előzetes, és augusztus mindjárt itt van :(

Szerintem kifejezetten jó, hogy olyan karakteres lett a szereplők arca. Anakin pedig telitalálat :peace:

Hozzászólás ideje:

Attól tartok, hogy a kérdés úgy merül fel, hogy moziba kerül-e nálunk egyáltalán :peace:

Hozzászólás ideje:

Hát Anakin az aki teljesen különbözik a valós szereplőtől. Teljesen más a fizimiskája, egyáltalán nem hasonlít Haydenre. Hayden koránt sem karakteres, erős kontúrokkal rendelkező arcú színész. Tudom, hogy elnagyolt figurák ezek, de még a filmbéli sminkes karakterre se hasonlít.

Hozzászólás ideje:
Itt nem olyan szépfiús feje van, ami momentán engem nem zavar. :(

Olyan, mintha baltával (by lokatelli) faragták volna ki a képét, csak az a baja, és nekem bántó látvány egy ilyen jól megrajzolt filmben. Az, hogy nem szépfiús, az nem hátrány :peace:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.