kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Majd meglátjuk. Nekem így jobban tetszik, hogy Aurra istápolja. A csaj nem semmi, hidegvérű gyilkos. Ezt már a Hostage Crisis -ben is láthattuk, de itt is kivégez valakit. Jó lesz ez,nagyon várós! Persze utána megint marad egy kis űr... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Jó lesz ez,nagyon várós! Persze utána megint marad egy kis űr... De most sokkal kevesebb mint tavaly. Legalább ennyi értelme volt a sok szünetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Mikor kezdődik a 3. szezon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. (szerkesztve) Mikor kezdődik a 3. szezon?Október 1. Szerkesztve: 2010. Április 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Huh....az még odébb van. Addig még bejelenthetik a Star Wars filmek BluRay kiadását, igaz Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Huh....az még odébb van. Addig még bejelenthetik a Star Wars filmek BluRay kiadását, igaz Ody? Egyelőre nem izgat se a harmadik évad, se a BR kiadás, most a második évad vége köt le. Aztán majd lehet róla beszélni, de szerintem a Celebration választ majd ezekre a kérdésekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Jaj Ody.....ne légy ilyen passzív....előre kell örülni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Azért lassan csak kiderül, miért is Rise of the Bounty Hunters az évad címe. Fejvadászokkal kezdődött és velük is fog befejeződni, így a keretet mégis csak ők adják, hiába volt sok egyéb minden közben. Mellesleg én ezekért a közbenső részekért csak hálás tudok lenni (a végére még a Geonozis-i szál is megtetszett, hála az utolsó részének, a többiről meg nem is beszélve), mert az én ízlésemet nagyon eltalálták velük. A fejvadászok eddig nem voltak különösebben kedvencek, de Sugi és társai óta már ez sem igaz. Szóval én is nagyon várom, mi lesz az évad vége, milyen alappal indul majd a következő évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Jaj Ody.....ne légy ilyen passzív....előre kell örülni! Mekkorát tud hazudni, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Érdektelenséget mutat, közben már a 4. évadon jár az esze....bizony bizony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Érdektelenséget mutat, közben már a 4. évadon jár az esze....bizony bizony. Rosszul képzeled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Pelenkákat felkötni, defibrilátort feltölteni, itt a szezon final videó! Season 2 final trailer Tényleg ütős finálé vár ránk, persze nem akarom elkiabálni. Legnagyobb örömömre a már hiányolt mellékszereplő-Jedik közül is jó néhányat viszont láthatunk. Bár az előzetesben nem szerepelt, különösképp kíváncsi vagyok Spoiler: Shaak Ti-re... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ő lehet, hogy nem lesz benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ő lehet, hogy nem lesz benne. Melyik részben lett volna/lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ő lehet, hogy nem lesz benne. Pedig ideje lenne. Főleg ha már felkerült a szereplőlistára is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Melyik részben lett volna/lenne?Az utolsó három egyikében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ahogy elnéztem minden eddigénél ütősebb évadzáróra számíthatunk, már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Eddig ez a második, szóval olyan sok összehasonlítási alap nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. (szerkesztve) Már csak egy hónapnyi TCW adagunk van és vége a 2. évadnak. Lesz persze egy mozi "event", de a várakozás a 3. évadig akkor is kínkeservesen hosszú lesz. Akárhogyis, a második évad csodálatosan sikerült, az elkövetkező részek csak hozzátenni tudnak de elvenni az értékéből már nem. Részemről nagyon örülök, hogy sok olyan részt kaptunk, ami elvonatkoztatott a klónháborúktól és más szemszögből mesélte el a galaxis nem kevésbé izgalmas történéseit. Ha az első évad "Hostage Crisis" epizódja a 2. évad előfutára volt hangulatban és technikai kivitelezésben (mert eredetileg a 2. évad nyitó epizódja lett volna), nos nem túl nagy botorság kijelenteni, hogy a Boba Fet-es epizódok pedig a 3. évad szellemében születtek. A trailerből számomra jól kivehető az ismételt technikai színvonalváltás és a történeti komorság, ami nagyon örvendetes, mert meglehetősen sokat kell ugyan várnunk a 3. évad bemutatására, ugyanakkor az évadzáró résszel(ciklussal) már betekintést nyerünk az elkövetkező évad technikai és hangulati felépítésébe. Erre csak azt tudom mondani.....király. Szerkesztve: 2010. Április 5. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Már csak egy hónapnyi TCW adagunk van és vége a 2. évadnak. Lesz persze egy mozi "event", de a várakozás a 3. évadig akkor is kínkeservesen hosszú lesz.Akárhogyis, a második évad csodálatosan sikerült, az elkövetkező részek csak hozzátenni tudnak de elvenni az értékéből már nem. Részemről nagyon örülök, hogy sok olyan részt kaptunk, ami elvonatkoztatott a klónháborúktól és más szemszögből mesélte el a galaxis nem kevésbé izgalmas történéseit. Ha az első évad "Hostage Crisis" epizódja a 2. évad előfutára volt hangulatban és technikai kivitelezésben (mert eredetileg a 2. évad nyitó epizódja lett volna), nos nem túl nagy botorság kijelenteni, hogy a Boba Fet-es epizódok pedig a 3. évad szellemében születtek. A trailerből számomra jól kivehető az ismételt technikai színvonalváltás és a történeti komorság, ami nagyon örvendetes, mert meglehetősen sokat kell ugyan várnunk a 3. évad bemutatására, ugyanakkor az évadzáró résszel(ciklussal) már betekintést nyerünk az elkövetkező évad technikai és hangulati felépítésébe. Erre csak azt tudom mondani.....király. Korai még erről beszélni. Egy nagy talány számomra, merre is megyünk tovább. Hallani, hogy a Huttok lesznek a főszerepben, de persze homlokegyenest más is elképzelhető. Szerintem nem a szezon záró három rész, hanem majd az egész estét betöltő film ad támpontot, mi is lesz a központi témája a harmadik évadnak. Zééé. Az évad értékelést meg hagyd meg az évad végére, és annak külön örülnék, ha az évadérékelős topikba írnád be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ha a harmadik évadban huttok jönnek, akkor talán választ kaphatunk a Zirot és a Hostage Crisis eseményeit érintő kérdésekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. (szerkesztve) Milyen egész estés mozi?Lesz még egy másfél órás TCW?Ez tök jó lenne. Tényleg hány rész lesz még a 2. évadból?Ha ez is 22 részes lesz akkor még 4-nek lennie kell. Szerkesztve: 2010. Április 5. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Lesz egy egész estés film, ami egy klón osztag kiképzéséről fog szólni.....vagy valami hasonló. A lényeg, hogy lesz augusztus környékén a Celebration IV-el egyidőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Lesz egy egész estés film, ami egy klón osztag kiképzéséről fog szólni.....vagy valami hasonló. A lényeg, hogy lesz augusztus környékén a Celebration IV-el egyidőben. Köszi:Ez jónak hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Lesz egy egész estés film, ami egy klón osztag kiképzéséről fog szólni.....vagy valami hasonló. A lényeg, hogy lesz augusztus környékén a Celebration IV-el egyidőben. Ez nem az a Day One című epizód, véletlenül? Amikor egy fiatal klónkatona Anakin és Rex százados parancsnoksága alá kerül? Egy egész estés filmet kapott volna? Ez jól hangzik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Lesz egy egész estés film, ami egy klón osztag kiképzéséről fog szólni.....vagy valami hasonló. A lényeg, hogy lesz augusztus környékén a Celebration IV-el egyidőben.Ezt már cáfolták, de a megjelenő könyv ami a klónokról szól, azt a film alapján írták. Ködös a dolog. A bemutató szeptemberben lesz. Ez nem az a Day One című epizód, véletlenül? Amikor egy fiatal klónkatona Anakin és Rex százados parancsnoksága alá kerül? Egy egész estés filmet kapott volna? Ez jól hangzik... Nem, ez nem az lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Dzséjt! Nem csinálod tovább az érdekességek leírását a részekhez? Csak mert nagyon szerettem őket olvasni, és biztos nem vagyok ezzel egyedül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Dzséjt! Nem csinálod tovább az érdekességek leírását a részekhez? Csak mert nagyon szerettem őket olvasni, és biztos nem vagyok ezzel egyedül De, csinálom, csak sok volt a dolgom, plusz hétvégén elutaztam. A héten megcsinálom a Senate Murders, a Cat and Moise és a Bounty Hunters epizódok leírását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. De, csinálom, csak sok volt a dolgom, plusz hétvégén elutaztam. A héten megcsinálom a Senate Murders, a Cat and Moise és a Bounty Hunters epizódok leírását.Láttad az évad záró előzetesét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. biztos nem vagyok ezzel egyedül De nem ám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.