Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Felkerült a Hunt for Ziro fullos epizód guide -ja! Hálás köszönet Dzséjtnek! És hogy egy klasszikussal éljek, "annyi extrát halmozott fel mint két Mammma Hutt". Valóban sok érdekes apróság lett összeszedve, ennyi talán még sosem, de mostanában biztos nem volt. Számomra ez az a rész, aminek kapcsán igazán szívesen olvastam háttérinfókat. Köszönet érte Dzséjtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. (szerkesztve) Ventress új szerelése csak nekem nem tetszik? Spoiler: SZERK.: 3x11 - preview Szerkesztve: 2010. December 2. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Ventress új szerelése csak nekem nem tetszik? Nekem sem a szívem csücske. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Hát remélem nem így fog véglegesen kinézni, mert elég bután áll neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Pursuit of Peace epizód guide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. (szerkesztve) Opress wallpaper... Spoiler: Szerkesztve: 2010. December 2. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Nagyon durva ez az Opress szál! Én teljesen misztikus dolgokra számítok! Spoiler: Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valamiképp Maul lelke kerül Opress-be. A dupla pengéjű fénykard is erről árulkodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Ody, azért ez elég merész dolog lenne. Sky, azon a képen Ventress mellett még Anakin is elég furcsán néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Ody, azért ez elég merész dolog lenne. Sky, azon a képen Ventress mellett még Anakin is elég furcsán néz ki. Mind2ben igazat adok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Ody, azért ez elég merész dolog lenne. Spoiler: Én csak azért gondolom, mert a reklámban is úgy van felvezetve, hogy Darth Maul secrets.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Előzetes a következő részekből. Assajj Ventress Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Előzetes a következő részekből.Huh... Jó résznek néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Jól néz ki, jöhetne már. Az évad csúcspontja lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. (szerkesztve) Én csak azért gondolom, mert a reklámban is úgy van felvezetve, hogy Darth Maul secrets.... Szerintem csak annyiról van szó, hogy Opress Maul testvére, amit eddig nem tudtunk róla, tehát ez lehet egyfajta "Secret" Maul-ra nézve. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. (szerkesztve) Pursuit of Peace Spoiler: Hotfile720p Szerkesztve: 2010. December 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Látom Lok megint Te vagy az első. Szuper volt? Úgy olvastam vannak benne meglepetések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Látom Lok megint Te vagy az első. Szuper volt? Úgy olvastam vannak benne meglepetések. Szuper biza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Na mivan? Senkit nem érdekel az új rész?(Sky-t kivéve) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Én csak holnap tudom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Ha jól emlékszem Opressel találkozunk legközelebb, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Ha jól emlékszem Opressel találkozunk legközelebb, ugye? Még nem tudni, de az utóbbi napokban indult Opress-hype alapján valószínű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Szerintem előbb Ventress a soros... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Szerintem előbb Ventress a soros... Ventress is több részes lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Ventress is több részes lesz? Az ő szála elvileg együtt fut majd Opressel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Na mivan? Senkit nem érdekel az új rész?(Sky-t kivéve)Már hogyne érdekelne. Tegnap viszont nem voltam itthon este, és most egy kis balesetből lábadozom, de sort fogok keríteni rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Az ő szála elvileg együtt fut majd Opressel. Spoiler: Eddig úgy néz ki, hogy Dooku a sorozatos kudarcai miatt ki akarja nyírni Ventress-t, aki a Dathomir-ra menekül, az éjnővérekhez és csak ez után jön képbe Opress, mint új tanítvány. Persze ezek szerintem is egy történetszálon belül fognak megtörténni, de mindenképpen Ventress lesz előbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. (szerkesztve) Eddig úgy néz ki, hogy Dooku a sorozatos kudarcai miatt ki akarja nyírni Ventress-t, aki a Dathomir-ra menekül, az éjnővérekhez és csak ez után jön képbe Opress, mint új tanítvány. Persze ezek szerintem is egy történetszálon belül fognak megtörténni, de mindenképpen Ventress lesz előbb. Ez azért is érdekes, mert január hetedikét úgy reklámozzák, hogy Opress belépője lesz. De szerintem is kell még elé egy(kettő) Ventreses rész. Kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a történet. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Nem vagy egyedül... Egyébként már megnéztem a legújabb részt, de mielőtt írok, egyben akarom megnézni a Heroes on Both Sides-al és Senate Murders-el. Nem egy jelentéktelennek tűnő dolog, vagy háttérelem kap fontos szerepet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Nem vagy egyedül... Egyébként már megnéztem a legújabb részt, de mielőtt írok, egyben akarom megnézni a Heroes on Both Sides-al és Senate Murders-el. Nem egy jelentéktelennek tűnő dolog, vagy háttérelem kap fontos szerepet. Várom az írásod, és persze a többiekét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.