Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Kicsit olyan Desert waros Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. 4x01 képek: 4x02 képek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Fene egye meg, eléggé eltértek a témától Kicsit olyan Desert waros Ti miről beszéltek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Filoni azt mondta, hogy meg lesz magyarázva Mortis, de nem ebben az évadban. Azt minek magyarázni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Azt minek magyarázni? Mert nem tudunk róla semmit, csak találgatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Mert nem tudunk róla semmit, csak találgatunk. Teljesen felesleges. A Mortis trilógia úgy volt jó, ahogy volt. Nem kell vele többet foglalkozni. Az a rejtélyesség maradjon meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Mert nem tudunk róla semmit, csak találgatunk. És szerintem pont így jó. Ennek így kéne maradnia, nyitottan, kérdésekkel körülvéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. És szerintem pont így jó. Ennek így kéne maradnia, nyitottan, kérdésekkel körülvéve. Pedig lesz még szó róla. Nekem ez így kevés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Ti miről beszéltek? Arról, hogy gyanítom nem Kyuss-Green Machine című dalát szeretted volna berakni, Water War-os videóként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Pedig lesz még szó róla. Nekem ez így kevés volt. Azt hiszem csak egy-két kérdés maradt nyitva: Hogy Anakin víziója-e, vagy sem? ill. hogy mindenki átélte-e vagy sem hármukból. Szerintem rész nem lesz már rá áldozva, max egy beszélgetés Obi-wannal vagy Yodával, esetleg mindkettővel egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Köszi a képeket Sky! :yes: Még nagyjából 36 óra, amíg az első LQ verziók felkerülnek a netre. Nem tudom megbírom-e majd állni, hogy ne nézzem mielőtt felkerül a HD-s is Ti, hogy vagytok vele? Teljesen felesleges. A Mortis trilógia úgy volt jó, ahogy volt. Nem kell vele többet foglalkozni. Az a rejtélyesség maradjon meg. A rejtélyesség még megmaradhat attól, hogy egy kicsit mélyebben belemerülnek a témába, amire szerintem nagyon is szükség van. Azt hiszem csak egy-két kérdés maradt nyitva: Hogy Anakin víziója-e, vagy sem? ill. hogy mindenki átélte-e vagy sem hármukból. Szerintem rész nem lesz már rá áldozva, max egy beszélgetés Obi-wannal vagy Yodával, esetleg mindkettővel egyszerre. Szerintem egyértelmű, hogy mindhárman átélték, ahogyan a hajót bámulták, meg összenéztek a Mortis szellemei végén, elég nyilvánvalóvá tette Én azért nem neveznék még egy-két epizódot, amiben egy ilyen témát dolgoznak fel "áldozatnak" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Arról, hogy gyanítom nem Kyuss-Green Machine című dalát szeretted volna berakni, Water War-os videóként. :pfff: Kösz, hogy szóltatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Szerintem egyértelmű, hogy mindhárman átélték, ahogyan a hajót bámulták, meg összenéztek a Mortis szellemei végén, elég nyilvánvalóvá tette Én azért nem neveznék még egy-két epizódot, amiben egy ilyen témát dolgoznak fel "áldozatnak" Bár egyetértünk az "átélésben" ezt ne itt beszéljük meg. Sokan értetlenséget láttak az összenézésben, szóval minden szubjektív. Erről ennyit részemről. Várom a szombat reggelt (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Köszi a képeket Sky! :yes: Még nagyjából 36 óra, amíg az első LQ verziók felkerülnek a netre. Nem tudom megbírom-e majd állni, hogy ne nézzem mielőtt felkerül a HD-s is Ti, hogy vagytok vele? Szívesen! Én valószínűleg megvárom a 720p minőséget, mivel csak felirattal van értelme néznem, ha 100%-ig meg akarom érteni, az pedig általában estére várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megtennétek, hogy szóltok majd ha lesz olyan verzió amin nincs CN logo? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Filoni azt mondta, hogy meg lesz magyarázva Mortis, de nem ebben az évadban. Kár, pedig erre nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Jól látom hogy 16.-a van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Jól látom hogy 16.-a van? Jól látod. És? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Jól látod. És? Hát még kérdezed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Hát még kérdezed? A BD -re gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. A BD -re gondolsz? Dehogy TCW 4. évadra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Dehogy TCW 4. évadra Á bakker, nekem az holnapra datálódik. De egyébként már azt is alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Ja reggel kelés! Szabad ide letöltési linket dobni majd ugye? Vagy a rész topic-jába. Már nem emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Á bakker, nekem az holnapra datálódik. De egyébként már azt is alig várom. Én Blu-Ray lejátszó híján csak TCW-t várom, de azt nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. (szerkesztve) Ja reggel kelés! Szabad ide letöltési linket dobni majd ugye? Vagy a rész topic-jába. Már nem emlékszem. Csak ide lehet, spoiler gomb mögött. Érdemes elolvasni a részek topik elején a szabályzatot. Frissítésként. Szerkesztve: 2011. Szeptember 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Én Blu-Ray lejátszó híján csak TCW-t várom, de azt nagyon Nem vagy egyedül. Bár én folyamatosan szedem a 720p-s "BD" epizódokat, szerintem a hétvégén neki is ugrom az 1-2. résznek, hogy mégse maradjak ki minden jóból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Nem vagy egyedül. Bár én folyamatosan szedem a 720p-s "BD" epizódokat, szerintem a hétvégén neki is ugrom az 1-2. résznek, hogy mégse maradjak ki minden jóból. Én mindig simákat szoktam leszedni, nem foglal így annyi helyet mint a 720p-s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Én mindig simákat szoktam leszedni, nem foglal így annyi helyet mint a 720p-s Bocs, rosszul fogalmaztam, a 6 BD film letölthető, 720p-s verzióira gondoltam, amit már napok óta szedek. Egyébként szerintem ha valamit, akkor a TCW-t érdemes a lehető legszebb minőségben nézni, rengeteget dob a hangulaton és az élvezhetőségen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Úgy nézem még nincs 720as verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. (szerkesztve) Szezonnyitó normál torrent: http://thepiratebay.org/torrent/6681912 720p-s fileserve: http://www.fileserve.com/file/ePE5kH7 720p filesonic: http://www.filesonic.com/file/2018566981 normál fileserve: http://www.fileserve.com/file/MVNgbgd normál filesonic: http://www.filesonic.com/file/2016732521 Szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.