Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem nagyon nem tetszik az az ötlet, hogy a filmekkel párhuzamosan egy rajzfilmben is történjenek események, amik ráadásul EU tárgyát képezik...

Miért nem? A háború egészen addig tartott, míg Vader ki nem adta a parancsot a droidok leállítására (ami mondjuk pont kimaradt a filmből, de csak megtette, mert akkor a háború még a Lázadás idején is tart :D ). Legalább addig a TCW is tarthat.

Természetesen a filmbeli eseményeket messze kerüljék el, de érdekes lenne látni Maygeeto, Felucia, Cato Neimoidia és Saleucami támadását, miközben már tudjuk, mi lesz Securával, Ki-Adi-Mundival, Plo Koonnal és Stass Allie-val.

Hozzászólás ideje:

Engem az is érdekelne, hogy hányan is álltak le a droidokkal. No meg mi az, hogy csak úgy elfogadják Vader utasítását, amikor az éppen a túloldalról parancsolgat. :S

Hozzászólás ideje:
Engem az is érdekelne, hogy hányan is álltak le a droidokkal. No meg mi az, hogy csak úgy elfogadják Vader utasítását, amikor az éppen a túloldalról parancsolgat. :S

Na ez is, bár szvsz Vader utasítását azért fogadták el, mert Sidious már szétkürtölte, hogy ő az új tanítvány, plusz lehet, hogy megadott egy hitelesítő kódot, és az is segíthetett, hogy a szeparatisták sávján kommunikált a Tanács bázisáról.

Hozzászólás ideje:
Na ez is, bár szvsz Vader utasítását azért fogadták el, mert Sidious már szétkürtölte, hogy ő az új tanítvány, plusz lehet, hogy megadott egy hitelesítő kódot, és az is segíthetett, hogy a szeparatisták sávján kommunikált a Tanács bázisáról.

Ez mind szép és jó és első hallásra ez tűnik logikusnak, node nem holt gyökerek voltak ám a szeparatisták közt sem. :D Pl nem furcsálták, hogy hiába került uralomra Sidious, nekik attól nem lett jobb, sőt, hajtóvadászat kezdődött ellenük, mivel ugye nem emberi fajok voltak többségében. Peremvidékre meg nem hinném, hogy egyenként mentek a Birodalmiak lecsekkolni a "POWER" gomb OFF állását. :D

Hozzászólás ideje:
De úgy legyen vége, mert az EPIII tömény dráma. :D

És a galaxisban mindenhol máshol megállt az élet, köztársaságiak és szeparatisták a klónokkal karöltve a HoloNeten nézték, mi történik a Coruscanton, a Kashyyykon és a Mustafaron... :D

Az Ep3 tömény dráma, ez rendben van, ne bolygassuk az eseményeit. De attól még a galaxis egyéb részein is történtek események, amit be lehet mutatni. Akár humorosan is, de el tudok képzelni egy kicsit drámaibb kivitelű részt, amely Ahsoka szempontjából mutatja be az Order 66-ot valahol a galaxis másik végében.

Hozzászólás ideje:

Ja, megnéztem. Aprít Yoda. Végre valami igazi action tőle (és hosszabb, mint az ep3-ban a klónok elleni) :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Az utolsó részben arra vágynék, hogy Ashoka valahogy szakadjon el Anakintól, a két Jedit hívják vissza Coruscantra, majd Ashoka és mondjuk Rex szempontjából mutassák be a 66-os parancsot, a film utolsó jeleneteinek egyike pedig az legyen, hogy mutassák a droidok leállását.Ez a rész lehetne egy órás is, tele darkos feelinggel.

Magyarán ha valaki ezt nézi akkor rögtön minden átmenet nélkül jöhetne az EP 3.Mivel a sorozat a klónháborúkról szól ezért a droidok leállása utáni eseményket nem kell bemutatni.

Hozzászólás ideje:
Az utolsó részben arra vágynék, hogy Ashoka valahogy szakadjon el Anakintól, a két Jedit hívják vissza Coruscantra, majd Ashoka és mondjuk Rex szempontjából mutassák be a 66-os parancsot, a film utolsó jeleneteinek egyike pedig az legyen, hogy mutassák a droidok leállását.Ez a rész lehetne egy órás is, tele darkos feelinggel.

Magyarán ha valaki ezt nézi akkor rögtön minden átmenet nélkül jöhetne az EP 3

Ez nem gyengén lőné le az EPIII egyik legnagyobb poénját, a 66 -os parancsot.

Hozzászólás ideje:
Ez nem gyengén lőné le az EPIII egyik legnagyobb poénját, a 66 -os parancsot.

Nylván, mint az ep3 az "én vagyok az apádat", viszont szerintem a sorozatot a filmek után érdemes megnézni, már csak a korosztály és műfajbeli különbségek miatt is.

Hozzászólás ideje:
Nylván, mint az ep3 az "én vagyok az apádat", viszont szerintem a sorozatot a filmek után érdemes megnézni, már csak a korosztály és műfajbeli különbségek miatt is.

Na azért ne már egy rajzfilmben lövöldözzünk le ilyen szintű poénokat! Az EPV -ös hasonlat itt sántít. Hála égnek erre semmi esély. :D

Hozzászólás ideje:

De a 66-os parancs már ismert, ezért nem lőne le poént.Egyetértek Dzséjttel.Elöszőr 6 film, majd a sorozat, mert ez csak kiegészitő story, az ismert eseményeket gazdagítják.

Hozzászólás ideje:

Mit "lőne le"? Hogy valaki 123456 sorrendben nézi először a filmeket és nem lepődik meg az "Én vagyok az apád" -nál, akkor megértem hogy poénlevövés történt. De hogy valaki megnézné az 1 -et és a 2, aztán a sorozatot, és csak utána a 3- t? Az megérdemli.

Hozzászólás ideje:

Nekem az tetszene ha olyan dologgal lenne vége aminek Palpi kimentéséhez van köze. Obi-ék megkapják a feladatot hogy hozzák el vagy hasonló.

Hozzászólás ideje:
Hihetetlen sok új jelenet a making ofban!!!

torrent oldalakon már fent van, 159 mega

Megnéztem, nagyon pöpec. :D

És számomra mintha a karakterek mimikáján picit finomítottak volna. :roll: De lehet, hogy most már megszoktam őket. :evil:

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Iszonyú hangulatosak az űrben repkedő nagy állatok - elsőre fura volt, de végül is az ep5-ben is éldegél egy "csiga" az aszteroidában.

Meg ahogy Grievous-t hegeszti az orvosdroid!

Hozzászólás ideje:

Ott szerintem egy gázoriás felhőrétegében repkedtek. Kicsit emlékeztett egy olyan sci-fi regényre ahol a Jupiterre írtak ilyen lényeket. :D

Hozzászólás ideje:

Jó kis széria lesz ez. Grievous régi/új hajója nagyon cool, coolabb, mint az Ivisible Hand (meg ahogy elnéztem, nagyobb is).

De úgy néz ki, hogy a Twilightot végül csak nem hordták el a jawák a tatooine-i zuhanólandolás után :D

Hozzászólás ideje:

Én azt bírom még nagyon amikor Hip-Hop Yoda elintézi a két droidot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.