Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Nekem nagyon nem tetszik az az ötlet, hogy a filmekkel párhuzamosan egy rajzfilmben is történjenek események, amik ráadásul EU tárgyát képezik... Miért nem? A háború egészen addig tartott, míg Vader ki nem adta a parancsot a droidok leállítására (ami mondjuk pont kimaradt a filmből, de csak megtette, mert akkor a háború még a Lázadás idején is tart ). Legalább addig a TCW is tarthat. Természetesen a filmbeli eseményeket messze kerüljék el, de érdekes lenne látni Maygeeto, Felucia, Cato Neimoidia és Saleucami támadását, miközben már tudjuk, mi lesz Securával, Ki-Adi-Mundival, Plo Koonnal és Stass Allie-val. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Engem az is érdekelne, hogy hányan is álltak le a droidokkal. No meg mi az, hogy csak úgy elfogadják Vader utasítását, amikor az éppen a túloldalról parancsolgat. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Engem az is érdekelne, hogy hányan is álltak le a droidokkal. No meg mi az, hogy csak úgy elfogadják Vader utasítását, amikor az éppen a túloldalról parancsolgat. :S Na ez is, bár szvsz Vader utasítását azért fogadták el, mert Sidious már szétkürtölte, hogy ő az új tanítvány, plusz lehet, hogy megadott egy hitelesítő kódot, és az is segíthetett, hogy a szeparatisták sávján kommunikált a Tanács bázisáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Na ez is, bár szvsz Vader utasítását azért fogadták el, mert Sidious már szétkürtölte, hogy ő az új tanítvány, plusz lehet, hogy megadott egy hitelesítő kódot, és az is segíthetett, hogy a szeparatisták sávján kommunikált a Tanács bázisáról. Ez mind szép és jó és első hallásra ez tűnik logikusnak, node nem holt gyökerek voltak ám a szeparatisták közt sem. Pl nem furcsálták, hogy hiába került uralomra Sidious, nekik attól nem lett jobb, sőt, hajtóvadászat kezdődött ellenük, mivel ugye nem emberi fajok voltak többségében. Peremvidékre meg nem hinném, hogy egyenként mentek a Birodalmiak lecsekkolni a "POWER" gomb OFF állását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Szerintem csak kiküldött egy kódot, amitől az összes droid automatikusan leállt, mint az EP1-ben mikor felrobbant a vezérlőhajó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. De úgy legyen vége, mert az EPIII tömény dráma. És a galaxisban mindenhol máshol megállt az élet, köztársaságiak és szeparatisták a klónokkal karöltve a HoloNeten nézték, mi történik a Coruscanton, a Kashyyykon és a Mustafaron... Az Ep3 tömény dráma, ez rendben van, ne bolygassuk az eseményeit. De attól még a galaxis egyéb részein is történtek események, amit be lehet mutatni. Akár humorosan is, de el tudok képzelni egy kicsit drámaibb kivitelű részt, amely Ahsoka szempontjából mutatja be az Order 66-ot valahol a galaxis másik végében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Nekem nem kell magyarázni mert nem tetszik az ötlet, és nem is fog tetszeni. Ennyi. Valaki megnézte az előzetest amit belinkeltem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. (szerkesztve) Ja, megnéztem. Aprít Yoda. Végre valami igazi action tőle (és hosszabb, mint az ep3-ban a klónok elleni) Szerkesztve: 2008. Szeptember 24. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Ahogy az Erővel beszívja a droidokat.. :D Majdnem ledőltem a székemről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Ahogy az Erővel beszívja a droidokat.. :D Majdnem ledőltem a székemről. Ebből a kis részletből is látszik, hogy marad a humoros stílus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Ebből a kis részletből is látszik, hogy marad a humoros stílus. Szerencsére. Nekem így tetszik. Főleg ilyen figurákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Előzetes az első részből! Yoda for president. :D Ambush Nagyon jó!!! Nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Nagyon jó!!! Nagyon! Igen és főleg a Toydarik világa! De lassan telnek a napok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Az utolsó részben arra vágynék, hogy Ashoka valahogy szakadjon el Anakintól, a két Jedit hívják vissza Coruscantra, majd Ashoka és mondjuk Rex szempontjából mutassák be a 66-os parancsot, a film utolsó jeleneteinek egyike pedig az legyen, hogy mutassák a droidok leállását.Ez a rész lehetne egy órás is, tele darkos feelinggel. Magyarán ha valaki ezt nézi akkor rögtön minden átmenet nélkül jöhetne az EP 3.Mivel a sorozat a klónháborúkról szól ezért a droidok leállása utáni eseményket nem kell bemutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Az utolsó részben arra vágynék, hogy Ashoka valahogy szakadjon el Anakintól, a két Jedit hívják vissza Coruscantra, majd Ashoka és mondjuk Rex szempontjából mutassák be a 66-os parancsot, a film utolsó jeleneteinek egyike pedig az legyen, hogy mutassák a droidok leállását.Ez a rész lehetne egy órás is, tele darkos feelinggel.Magyarán ha valaki ezt nézi akkor rögtön minden átmenet nélkül jöhetne az EP 3 Ez nem gyengén lőné le az EPIII egyik legnagyobb poénját, a 66 -os parancsot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Ez nem gyengén lőné le az EPIII egyik legnagyobb poénját, a 66 -os parancsot. Nylván, mint az ep3 az "én vagyok az apádat", viszont szerintem a sorozatot a filmek után érdemes megnézni, már csak a korosztály és műfajbeli különbségek miatt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Nylván, mint az ep3 az "én vagyok az apádat", viszont szerintem a sorozatot a filmek után érdemes megnézni, már csak a korosztály és műfajbeli különbségek miatt is. Na azért ne már egy rajzfilmben lövöldözzünk le ilyen szintű poénokat! Az EPV -ös hasonlat itt sántít. Hála égnek erre semmi esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. De a 66-os parancs már ismert, ezért nem lőne le poént.Egyetértek Dzséjttel.Elöszőr 6 film, majd a sorozat, mert ez csak kiegészitő story, az ismert eseményeket gazdagítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Mit "lőne le"? Hogy valaki 123456 sorrendben nézi először a filmeket és nem lepődik meg az "Én vagyok az apád" -nál, akkor megértem hogy poénlevövés történt. De hogy valaki megnézné az 1 -et és a 2, aztán a sorozatot, és csak utána a 3- t? Az megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Nekem az tetszene ha olyan dologgal lenne vége aminek Palpi kimentéséhez van köze. Obi-ék megkapják a feladatot hogy hozzák el vagy hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hihetetlen sok új jelenet a making ofban!!! torrent oldalakon már fent van, 159 mega Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. (szerkesztve) Hihetetlen sok új jelenet a making ofban!!!torrent oldalakon már fent van, 159 mega Megnéztem, nagyon pöpec. És számomra mintha a karakterek mimikáján picit finomítottak volna. De lehet, hogy most már megszoktam őket. Szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ezen a néven érdemes keresni ha valaki nem találja: The Clone Wars Preview Special Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Nagyon jó Itt van rapidról, ha valakinek nem fekszik a torrent. Várom már a jövő7 pénteket/szombatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Iszonyú hangulatosak az űrben repkedő nagy állatok - elsőre fura volt, de végül is az ep5-ben is éldegél egy "csiga" az aszteroidában. Meg ahogy Grievous-t hegeszti az orvosdroid! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ott szerintem egy gázoriás felhőrétegében repkedtek. Kicsit emlékeztett egy olyan sci-fi regényre ahol a Jupiterre írtak ilyen lényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Jó kis széria lesz ez. Grievous régi/új hajója nagyon cool, coolabb, mint az Ivisible Hand (meg ahogy elnéztem, nagyobb is). De úgy néz ki, hogy a Twilightot végül csak nem hordták el a jawák a tatooine-i zuhanólandolás után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Én azt bírom még nagyon amikor Hip-Hop Yoda elintézi a két droidot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Obi-Wan vs Grievous - már csak 6 nap!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. A battle droidok haláliak!!! Majdnem leestem a székről, úgy nevettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.