Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Én se, de a Crisis on Naboo feb 10-én jön. Jó hír lenne, ha zsínórban jönne a záró 4 rész, vagy kicsit később ,de egyben vagy 2x2-ben. Nagyon jó, hogy nincsenek szünetek. Az utolsó négy részhez úgy érünk el, hogy nem is volt leállás az új évben! De ilyen tempóban viszont március elejére véget érne a sorozat. Szeptember végéig az nagyon hosszú leállás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Filoni most írta a twitteren, hogy egy nagyon szuper hírt jelentenek be ma. De hogy ha már így felkeltetted az érdeklődésünket, akkor el is várjuk, hogy mihamarabb tudtunkra add ezt a hírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Dave Filoni twitteréről... Hi! @MeaganFinnerty here. Small delay w/ announcement. Its my fault! Waiting on 1 last thing. Will post ASAP as soon as I get it! So sorry! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Dave Filoni twitteréről... Hi! @MeaganFinnerty here. Small delay w/ announcement. Its my fault! Waiting on 1 last thing. Will post ASAP as soon as I get it! So sorry! Öhm... >.< Ennyi? Most mi van? -.- Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Öhm... >.< Ennyi? Most mi van? -.- Az, hogy elhamarkodottan tették fel, a hírt, hogy új hír lesz, mert még hiányzik valami, ami nélkül nem tehetik közzé a tényleges új hírt...No ezt, aztán jól megaszondtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Az, hogy elhamarkodottan tették fel, a hírt, hogy új hír lesz, mert még hiányzik valami, ami nélkül nem tehetik közzé a tényleges új hírt...No ezt, aztán jól megaszondtam Eddig én is eljutottam,de ennyire szerencsétlenek már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Jaj tervezőm! Hír a hírről? Most ők a betegek, vagy mi itt egy koncra várva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Filoni facebook lapjára most érkezett új kiírás: "Good Morning! Meagan here! again... Good News! I got what I was waiting for this morning. preparing the post now and I will get it up as soon as I can stay tuned...." Ezek szerint mindjárt itt a hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Filoni facebook lapjára most érkezett új kiírás: "Good Morning! Meagan here! again... Good News! I got what I was waiting for this morning. preparing the post now and I will get it up as soon as I can stay tuned...." Ezek szerint mindjárt itt a hír! Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. De most már igyekezhetnének, mert az idegeimmel játszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. A kevesebb néha több alapon egyszerűbb lenne, ha magát a hírt raknák ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Most már én is kíváncsi vagyok, minek kerítenek ekkora feneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Ők se tudják mit csinálnak? Gyerünk fiúk/lányok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Lehet az lesz a jó hír, hogy márciusban mondanak majd egy jó hírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. (szerkesztve) Íme, emiatt volt a nagy felhajtás: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150744568156 Aukcióra bocsájtják ezt a posztert, amit Filoni maga készített Szerkesztve: 2012. Január 26. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Menjen már a p*csába! Ha magát kezdi fényezni akkor nagy baj van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Pfahahoho! A hátamon keresztbe áll a szőr, akkora hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Az ifjú Lando Calrissiant, vagy a Millenium Falcont vártam a TCW-ben, vagy Darth Maullal kapcsolatban valamit, esetleg egy új TCW mozifilmet!! De ez... ez a hír, alapjaiban változtatja meg az életem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Az a jó...... na megyek inkább kajálni. Kit érdekel ez a poszter? Azt hittem valami fontos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. De ez... ez a hír, alapjaiban változtatja meg az életem. Akárcsak az enyémet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. A jó édes anyjukat, azt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Én sejtettem, hogy nem valami egetrázó bejelentés lesz ez, mert azt nem Twitteren meg Facebookon tennék közre Mondjuk azt még érdemes hozzátenni, hogy Lucas, Filoni, Daniel Logan és Corey Burton valódi aláírása is rajta van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Én sejtettem, hogy nem valami egetrázó bejelentés lesz ez, mert azt nem Twitteren meg Facebookon tennék közre Mondjuk azt még érdemes hozzátenni, hogy Lucas, Filoni, Daniel Logan és Corey Burton valódi aláírása is rajta van. Fantasztikus. Egyébként: "Very cool announcement coming later today..." Nem mondta, hogy a hír a twitterre vagy a Facebook-ra jön hanem hogy jön egy cool bejelentés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Fantasztikus. Egyébként: "Very cool announcement coming later today..." Nem mondta, hogy a hír a twitterre vagy a Facebook-ra jön hanem hogy jön egy cool bejelentés Így visszatekintve elég bulváros volt az egész. Szerintem csak magát járatta le kissé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. (szerkesztve) Na majd én hírt csinálok ebből: Annyi leszűrhető a képből, hogy az ifjú Boba Fett látható lesz a sorozatban Mandalore-i páncélban. (Amúgy én ezt már korábban is sejtettem.) ..és persze csak amerikainak postáznák, ha nyerne valaki az aukción. Szerkesztve: 2012. Január 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Na majd én hírt csinálok ebből: Annyi leszűrhető a képből, hogy az ifjú Boba Fett látható lesz a sorozatban Mandalore-i páncélban. (Amúgy én ezt már korábban is sejtettem.) ..és persze csak amerikainak postáznák, ha nyerne valaki az aukción. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a képet nem tudtam megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a képet nem tudtam megnézni. parancsolj: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. (szerkesztve) parancsolj: Köszönöm. Kicsit másképp látom a dolgot. Van két spoiler a képen. Bane és Boba a jelenleg is futó történetben még nem hal meg. Szerkesztve: 2012. Január 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Ez a most futó Obi-van beépül szál 4 részes lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.