NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. (szerkesztve) Na tegnap ígértem a 4. évad legjobbjai topicban, hogy lassan elkészül a 4. évados dvd-borító-belső-méretű kicsinyített epizód érdekességek. Ezúton köszönom én is Norbi-nak és Ody-nak az egész évados munkáját. Remélem nem tartjátok haszontalan kontárkodásnak ezt a kis anyagot: Köszi szépen De szerintem kell majd ebből egy javított kiadást csinálnod, mivel most egészítem ki az első 12 részt a hivatalos triviával. Bocsi Szerkesztve: 2012. Március 19. - NorbiLordi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Köszi szépen De szerintem kell majd ebből egy javított kiadást csinálnod, mivel most egészítem ki az első 12 részt a hivatalos triviával. Bocsi Ez azért lesújtó..El kellett pötyörészni vele rendesen..Na sebaj! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Ez azért lesújtó..El kellett pötyörészni vele rendesen..Na sebaj! Akarod elküldöm neked ami kész van, és akkor nem kell egyszerre csinálnod Utánna küldhetem folyamatosan is, ahogyan elkészülnek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Akarod elküldöm neked ami kész van, és akkor nem kell egyszerre csinálnod Utánna küldhetem folyamatosan is, ahogyan elkészülnek. Oké. Az emailem az itteni nevem @freemail.hu-val kiegészülve! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Oké. Az emailem az itteni nevem @freemail.hu-val kiegészülve! Elment a levél Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Még csak belenéztem, de nagyon jó lett Csoli! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Elment a levél Oké, majd rámegyek és nem is tűnik vészesnek, ha minden epizód ezt a + 3-4 mondatot kapja akkor egész jó el fogok boldogulni! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Egy kérdésem lenne.Ezt a csatolmányt amit Csoli rakott ki letöltöm és kibontom winrar-ral de utána tanácstalan vagyok hogy mit is kell csinálni a kibontott fájllal. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. (szerkesztve) Egy kérdésem lenne.Ezt a csatolmányt amit Csoli rakott ki letöltöm és kibontom winrar-ral de utána tanácstalan vagyok hogy mit is kell csinálni a kibontott fájllal. Fura ez a kérdés. Ha ki tudtad csomagolni, akkor egy word dokumentum marad. Dupla katt és olvasgasd, nézegesd, nyomtasd ki, vágd körbe, fűzd füzetbe! Szerkesztve: 2012. Március 20. - csoli1138 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Fura ez a kérdés. Ha ki tudtad csomagolni, akkor egy word dokumentum marad. Dupla katt és olvasgasd, nézegesd, nyomtasd ki, vágd körbe, fűzd füzetbe! Ja értem, nem rég lett újrarakva a gépem és még nincs Microsoft Office-om. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. (szerkesztve) Részlet a legfrissebb Filoni interjúból. Természetes Maulról volt szó. "Kitől származik még a robotlábak előtt látott pókszerű megjelenés ötlete? Ez 100% -ban George -tól jött. Amikor kreáljuk ezeket a történeteket, mindnyájan az írói szobában vagyunk. Beleértve a hat írót, Goerge Lucas -t és jómagamat. George mond valami olyasmit, hogy: "akarok egy olyan sztorit, amiben visszahozzuk Darth Mault". Ezután udvariasan megvitatjuk a különböző álláspontokat, miért lenne jó és miért nem. Ezután minden elemet összerakunk. George természetesen nagyon kemény kézzel fogott minket ebben az esetben. Ez azért is jó, mert az övé az utolsó szó a szobában...." Egyébként azt is mondta még, hogy... Maul egy történeti szálban bizonyosan fel fog tűnni a következő évadban. Azt sugallta, hogy csak ennyiben. Persze ez csak az én érzésem. Szerkesztve: 2012. Március 20. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Elment a levél Kész is vagyok az első 3 rész frissítésével kicsinyítettben! Az lenne a kérésem, hogy továbbra is küldd el nekem a frissítéseket és akkor tuti lesz az egész! Szerkesztve: 2012. Március 21. - csoli1138 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. (szerkesztve) Részlet a legfrissebb Filoni interjúból. Természetes Maulról volt szó. "Kitől származik még a robotlábak előtt látott pókszerű megjelenés ötlete? Ez 100% -ban George -tól jött. Amikor kreáljuk ezeket a történeteket, mindnyájan az írói szobában vagyunk. Beleértve a hat írót, Goerge Lucas -t és jómagamat. George mond valami olyasmit, hogy: "akarok egy olyan sztorit, amiben visszahozzuk Darth Mault". Ezután udvariasan megvitatjuk a különböző álláspontokat, miért lenne jó és miért nem. Ezután minden elemet összerakunk. George természetesen nagyon kemény kézzel fogott minket ebben az esetben. Ez azért is jó, mert az övé az utolsó szó a szobában...." Egyébként azt is mondta még, hogy... Maul egy történeti szálban bizonyosan fel fog tűnni a következő évadban. Azt sugallta, hogy csak ennyiben. Persze ez csak az én érzésem. Hol lehet elolvasni az egész interjút? Érdekelnek az ilyen dolgok. Update: Azóta megtaláltam. Szerkesztve: 2012. Március 21. - Brodie Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Kész is vagyok az első 3 rész frissítésével kicsinyítettben! Az lenne a kérésem, hogy továbbra is küldd el nekem a frissítéseket és akkor tuti lesz az egész! Okés Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Részlet a legfrissebb Filoni interjúból. Természetes Maulról volt szó. Engem is érdekelne az egész, hol találtad? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Ahogy látom, az általános SW-munkafolyamat nem változott a filmek lezárásával sem. A híres színes filcek vajon még használatosak? Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. A sorozatban vannak balkezes karakterek, vagy a jövőben mindenki csaj jobbkezes lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Engem is érdekelne az egész, hol találtad? Itt a cikk. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Itt a cikk. Köszi Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Na, de most őszintén, balkezes személy van az SW-ben, vagy nincsen??? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Na, de most őszintén, balkezes személy van az SW-ben, vagy nincsen??? Hát, kétbalkezes van egy pár. Látszik hogy kezdődik a hiatus, csak úgy fogalmazódnak egymás után a sürgető kérdések. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Nem is sürgető, de miért mindenki jobb kezes? Kifejezetten zavaró, hogy animációban az egyszerú megoldást választja mindenki.... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Nem is sürgető, de miért mindenki jobb kezes? Kifejezetten zavaró, hogy animációban az egyszerú megoldást választja mindenki.... Miért olyan fontos ez? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hát, kétbalkezes van egy pár. Pl Grievous meg Krell? Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Nekem eddig is egyértelmű volt, hogy Lucas aktívan benne van a sorozatban. Minden egyes ötlet az ő jóváhagyásával valósul meg, úgyhogy minden sorozatban látott dolog hivatalos, a filmek szemszögéből is. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Negyedik évados visszatekintő interjú Filoni-val Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Negyedik évados visszatekintő interjú Filoni-val Ez egy nagyon érdekes és átfogó interjú. Bár egy kicsit már unom, h minden negatív csengésű kérdésre az a válasza Filoni-nak, hogy "George akarta így", "George ezt akarta". Lehet, hogy így van, de nekem ez egy kicsit olyan, hogy "mosom kezeimet". De hatásos, mert sok fan bele is törődik, hogy "jaaah, hát, ha Lucas akarta!". Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. De igaza van, mert végső soron, mindennek át kell jutnia a George Lucas nevű "szitán". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Ez egy nagyon érdekes és átfogó interjú. Bár egy kicsit már unom, h minden negatív csengésű kérdésre az a válasza Filoni-nak, hogy "George akarta így", "George ezt akarta". Lehet, hogy így van, de nekem ez egy kicsit olyan, hogy "mosom kezeimet". De hatásos, mert sok fan bele is törődik, hogy "jaaah, hát, ha Lucas akarta!". De mit mondjon ha úgy volt? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Lehet, hogy George Lucas a főnök abban a stábban, azért Dave Filoninak is van beleszólása a dolgokban, például Grievous tábornok EU-s háttértörténete is miatta nem változott meg a Lair Of Grievousben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.