Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Felmerül a kérdés, miért teszik Hondoék? Az utóbbi részek alapján a fickó inkább szeret jóban lenni a Jedikkel, mint sem. Ráadásul elméletileg a Revival előtt járunk, ahol szintén megsegíti Kenobiékat. Mondjuk így több értelmet nyer Ahsoka nem épp barátságos modora Hondo felé az 1. részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Akkor biztos azért volt mérges rá, bár most nem rémlik ez a jelenet. Egyébként ez a kép szerinted a Florrum -ot ábrázolja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Szinte biztosra veszem. Egyébként ebből még érdekes sztori lehet az ifjoncok további fejlődése szempontjából. Kíváncsi vagyok, Grievous hogy kerül a képbe - bár ha jól tudom, ő csak a sztori 4. részében lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Igen, itt fogja lerombolni Hondo erődjét. Szerintem Ahsokék valamilyen módon segíteni fognak nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. (szerkesztve) Nem tudom, jelezte e már valaki, de a TCW 5. évadból immáron elérhető 1080p FULL HD-s WEB-DL is! Ncore-on is fenn van, én most töltöm, ha lejön, teszek be sample képet. Ez baromi új "kiadás" és egyúttal nagyszerű fejlemény is, az Ncore-ra is csak 3 órája került ki, egyébként 877MB-os egy rész. Addig is, az alábbi linken valamennyi új Full HD-s WEB-DL release elérhető: (Regisztrálni kell és már be is tudtok lépni!) http://tehparadox.com/forum/search.php?searchid=144252467 Szerkesztve: 2012. November 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Nem lennék meglepve, ha Ahsoka megmentése egy újabb próba lenne az ifjaknak, és Hondóékat erre is csak felbérelték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. (szerkesztve) Ahogy ígértem, íme az összehasonlító kép az 1080p WED-DL releasből. Nagyon szép a minősége...készítettem két képet, egyet a szokásos 720p-s web-dl verzióból, másikat az 1080p-s web-dl változatból. Mentsétek le mind a két képet és ha van képnézegetőtök, teljes képernyőn ugráljatok ide-oda a két kép között, látszik a külöbség, sokkal élesebb és tisztább a kép, érdemes leszedni. Szerkesztve: 2012. November 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Nem tudom, jelezte e már valaki, de a TCW 5. évadból immáron elérhető 1080p FULL HD-s WEB-DL is! Ncore-on is fenn van, én most töltöm, ha lejön, teszek be sample képet. Ez baromi új "kiadás" és egyúttal nagyszerű fejlemény is, az Ncore-ra is csak 3 órája került ki, egyébként 877MB-os egy rész. Addig is, az alábbi linken valamennyi új Full HD-s WEB-DL release elérhető: (Regisztrálni kell és már be is tudtok lépni!) http://tehparadox.com/forum/search.php?searchid=144252467 úgy néztem, hogy piratebay-en is fent van ez az 1080p-s WEB-DL verzió, de azért köszönjük, hogy megosztottad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Szóval Grievous itt fogja leromboltatni Hondo erődjét. Érdekes, azt hittem az más sztori lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Szóval Grievous itt fogja leromboltatni Hondo erődjét. Érdekes, azt hittem az más sztori lesz. Én is. Eddig arról szólt a fáma, hogy az lesz az évadzáró duó. Egyébként én bírom a csávót, de nem lesz ez sok belőle és társaiból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Én is. Eddig arról szólt a fáma, hogy az lesz az évadzáró duó. Egyébként én bírom a csávót, de nem lesz ez sok belőle és társaiból? De, szerintem is. Wulff Yularen avgy Cad Bane visszatérésének jobban örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. úgy néztem, hogy piratebay-en is fent van ez az 1080p-s WEB-DL verzió, de azért köszönjük, hogy megosztottad Igen, PB-n is fenn van már! És gyorsan is jön... http://thepiratebay.se/search/the%20clone%20wars%201080p%20web%20dl/0/99/0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Feltűnt nektek, hogy a Young Jedi arc-ból a nagy előzetesek egyikében sem láttunk még egy cafatot se? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Igen, PB-n is fenn van már! És gyorsan is jön... http://thepiratebay.se/search/the%20clone%20wars%201080p%20web%20dl/0/99/0 Tényleg érezhető a különbség, főleg, hogyha nagy képernyőn nézed, mondjuk a TV-n... Én is csak ajánlani tudom mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Feltűnt nektek, hogy a Young Jedi arc-ból a nagy előzetesek egyikében sem láttunk még egy cafatot se? Persze mert az évad 2. felében akarták berakni. De mikor feltűnt az első kép a Wookie padawanról a befagyott tóval, rögtön gyanús lett az egész kronológia, mert csak közeli részek képeivel szoktak dobálózni. Fél nappal később már jött is ez új sorrend.. Örülök, hogy a Clovis szálat -sok más egyéb mellett- beelőzte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Köszi Zééé a linket! Szerintem én is majd átállok rá, bár nekem úgy is konvertálnom kell, szóval nem tudom megéri-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Köszi Zééé a linket! Szerintem én is majd átállok rá, bár nekem úgy is konvertálnom kell, szóval nem tudom megéri-e. Off Ajánlom neked Ody....Oplay mini. Minden formátumot támogat, nekem is ez van, illetve vettem egyet tesómnak és anyuméknak. Imádják, csak felmásolom nekik egy 2,5-ös HDD-re a filmet (vagy egy sima USB memóriára) és már nézik is. Napi használatban van. Nem kell tökölni a konvertálással és nagyon erős a procija, nem gond neki a FULL-HD-s film sem, a 15 gigás HD rippet is úgy kezeli, hogy egy másodpercet sem tököl, ha tekerek vele. http://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/asus/o-play-mini-p45549449/termek-leiras.html#properties Itt pedig használtan: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=oplay On szerk: A megjegyzés csak Odynak szól, ASUS-os voltam évekig....kérlek, ne válaszoljatok és ne véleményezzétek a hozzászólást, ne flameljünk, jobban ismerem a terméket, mint itt bárki. (köszi!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Mi lehet ilyen érdekes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) Mi lehet ilyen érdekes? Nézik az új részt! Szerkesztve: 2012. November 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) Mi lehet ilyen érdekes? Nézik az EP 7-et Szerkesztve: 2012. November 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Nézik az EP 7-et Te is neki állhatnál már a guide -nak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Te is neki állhatnál már a guide -nak... Bocsi, tételekkel volt muszáj foglalkoznom, de meglesz az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) DW fanok örülhetnek. David Tennant szinkronizálja az egyik droidot a következő részben. Itt egy részlet belőle. http://www.youtube.com/watch?v=gfbVejZgIeE Szerkesztve: 2012. November 6. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Szuper, imádom Tennant -ot, ráadásul ahogy elnézem ez a rész is zseniális lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Ez már droid! Jó sokat láthatott azalatt a pár ezer év alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Ez aztán a hír! Én is imádom Tennantet, és szerencsére abszolút felismerhető a torzítás ellenére is a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) Ó, szuper! David 'Doctor' Tennant!! Szerkesztve: 2012. November 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Csak szerintem furcsa, hogy a nagy hagyományt követő és dogmatikus jedik egy droidot alkalmaznak egy ilyen fontos feladatra, mint a ifjoncok első fénykardjának megpítése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Ez a droid legalább ezer éves.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Egy ősi droid is lehet a hagyomány része. Amikor a Jedi-rend megalakult, már létezett a csillagközi utazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.