Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Felmerül a kérdés, miért teszik Hondoék? Az utóbbi részek alapján a fickó inkább szeret jóban lenni a Jedikkel, mint sem. Ráadásul elméletileg a Revival előtt járunk, ahol szintén megsegíti Kenobiékat. Mondjuk így több értelmet nyer Ahsoka nem épp barátságos modora Hondo felé az 1. részben.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, jelezte e már valaki, de a TCW 5. évadból immáron elérhető 1080p FULL HD-s WEB-DL is! Ncore-on is fenn van, én most töltöm, ha lejön, teszek be sample képet. Ez baromi új "kiadás" és egyúttal nagyszerű fejlemény is, az Ncore-ra is csak 3 órája került ki, egyébként 877MB-os egy rész.

Addig is, az alábbi linken valamennyi új Full HD-s WEB-DL release elérhető:

(Regisztrálni kell és már be is tudtok lépni!)

http://tehparadox.com/forum/search.php?searchid=144252467

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nem lennék meglepve, ha Ahsoka megmentése egy újabb próba lenne az ifjaknak, és Hondóékat erre is csak felbérelték :D

Hozzászólás ideje:

Ahogy ígértem, íme az összehasonlító kép az 1080p WED-DL releasből. :) Nagyon szép a minősége...készítettem két képet, egyet a szokásos 720p-s web-dl verzióból, másikat az 1080p-s web-dl változatból. Mentsétek le mind a két képet és ha van képnézegetőtök, teljes képernyőn ugráljatok ide-oda a két kép között, látszik a külöbség, sokkal élesebb és tisztább a kép, érdemes leszedni. ;)

720p HD.jpg

1080p HD.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, jelezte e már valaki, de a TCW 5. évadból immáron elérhető 1080p FULL HD-s WEB-DL is! Ncore-on is fenn van, én most töltöm, ha lejön, teszek be sample képet. Ez baromi új "kiadás" és egyúttal nagyszerű fejlemény is, az Ncore-ra is csak 3 órája került ki, egyébként 877MB-os egy rész.

Addig is, az alábbi linken valamennyi új Full HD-s WEB-DL release elérhető:

(Regisztrálni kell és már be is tudtok lépni!)

http://tehparadox.com/forum/search.php?searchid=144252467

úgy néztem, hogy piratebay-en is fent van ez az 1080p-s WEB-DL verzió, de azért köszönjük, hogy megosztottad ;)

Hozzászólás ideje:

Szóval Grievous itt fogja leromboltatni Hondo erődjét. Érdekes, azt hittem az más sztori lesz.

Én is. Eddig arról szólt a fáma, hogy az lesz az évadzáró duó. Egyébként én bírom a csávót, de nem lesz ez sok belőle és társaiból?

Hozzászólás ideje:

Én is. Eddig arról szólt a fáma, hogy az lesz az évadzáró duó. Egyébként én bírom a csávót, de nem lesz ez sok belőle és társaiból?

De, szerintem is. Wulff Yularen avgy Cad Bane visszatérésének jobban örülnék. :)

Hozzászólás ideje:

Feltűnt nektek, hogy a Young Jedi arc-ból a nagy előzetesek egyikében sem láttunk még egy cafatot se?

Persze mert az évad 2. felében akarták berakni. De mikor feltűnt az első kép a Wookie padawanról a befagyott tóval, rögtön gyanús lett az egész kronológia, mert csak közeli részek képeivel szoktak dobálózni.

Fél nappal később már jött is ez új sorrend..

Örülök, hogy a Clovis szálat -sok más egyéb mellett- beelőzte! :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Zééé a linket! Szerintem én is majd átállok rá, bár nekem úgy is konvertálnom kell, szóval nem tudom megéri-e.

Off

Ajánlom neked Ody....Oplay mini. Minden formátumot támogat, nekem is ez van, illetve vettem egyet tesómnak és anyuméknak. ;) Imádják, csak felmásolom nekik egy 2,5-ös HDD-re a filmet (vagy egy sima USB memóriára) és már nézik is. Napi használatban van. Nem kell tökölni a konvertálással és nagyon erős a procija, nem gond neki a FULL-HD-s film sem, a 15 gigás HD rippet is úgy kezeli, hogy egy másodpercet sem tököl, ha tekerek vele.

http://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/asus/o-play-mini-p45549449/termek-leiras.html#properties

Itt pedig használtan:

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=oplay

On

szerk: A megjegyzés csak Odynak szól, ASUS-os voltam évekig....kérlek, ne válaszoljatok és ne véleményezzétek a hozzászólást, ne flameljünk, jobban ismerem a terméket, mint itt bárki. (köszi!)

Hozzászólás ideje:

Csak szerintem furcsa, hogy a nagy hagyományt követő és dogmatikus jedik egy droidot alkalmaznak egy ilyen fontos feladatra, mint a ifjoncok első fénykardjának megpítése

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.