Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Büszke vagyok ifjú tanítványom, csak így tovább! Ennyire ráérsz éjszaka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Ezt a hivatalos, SW:CW 100 részt ünneplő videót láttátok? http://www.youtube.com/watch?v=06S3f_dGPdY&NR=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Láttuk. A századik epizód előtt volt téma a lezárt topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Bocsi. Hogyan is gondolhattam, hogy újat tudok Nektek mutatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Büszke vagyok ifjú tanítványom, csak így tovább! Ennyire ráérsz éjszaka? Melózom, ezért érek rá...jó mi? Bocsi. Hogyan is gondolhattam, hogy újat tudok Nektek mutatni? Inkább 2x, mint 1x se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Semmi gond Platschu! Legalább gondoltál ránk. csoli! De jó ám. Szerkesztve: 2013. Január 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Semmi gond Platschu! Legalább gondoltál ránk. csoli! De jó ám. Na tessék, még 1 bagoly...Te ingyen vagy fönnt? Szerkesztve: 2013. Január 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. OFF Ingyen de már nem sokáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Holnap, nagy nap. Rég várok erre a részre. Bár a következő kettőre is: Sidi báááá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Bónusz trailer. http://starwars.com/explore/the-clone-wars/ep514/#!/media/bonus_trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Holnap, nagy nap. Rég várok erre a részre. Bár a következő kettőre is: Sidi báááá! Remember, there can be only two... and you are no longer my apprentice. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Ez nem is rossz ötlet, én is lepörgetem az "előzményeket" Bónusz trailer. http://starwars.com/explore/the-clone-wars/ep514/#!/media/bonus_trailer Jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Bónusz trailer. ilyen se volt még guide-ban.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. (szerkesztve) Eminence torrent link! Szerkesztve: 2013. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Eminence torrent link! köszi, de nálam ezzel valami bibi van. Nem hozza a program a file-t a jobbos ablakban és el sem indul a letöltés + a nod is prüszköl pirosakat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Nálam már 57% -on van. Bele is néztem, ez az új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Nálam már 57% -on van. Bele is néztem, ez az új rész. Okés szedem máshonnan. A kalózöböl nálam mostanság problémás. Kezd megjelenni más oldalakon is hálisten'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. (szerkesztve) Eminence xvid és 720p verzió... Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E14.HDTV.XviD-AFG http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/af0d5f7db186f82d150e07087157936a Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E14.720p.HDTV.x264-SYS http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/cd2088cd0c23a47bcb7f7539dd1286ab http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/92590d54288df09790b6baea2962a45d Szerkesztve: 2013. Január 19. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Eminence xvid és 720p verzió... Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E14.HDTV.XviD-AFG http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/af0d5f7db186f82d150e07087157936a Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E14.720p.HDTV.x264-SYS http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/cd2088cd0c23a47bcb7f7539dd1286ab http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/92590d54288df09790b6baea2962a45d köszi! én a mai napig szedem ezt a normál xvidet. idén eddig mindig a az "AFG" szállította... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Köszi! Már töltöm is, ma megnézem, holnap írok véleményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Köszi albundy! Már csak a felirat kell. Aki látta annak tetszett? Beváltotta a reményeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Köszi albundy! Már csak a felirat kell. Aki látta annak tetszett? Beváltotta a reményeket? Tetszett! Csak rájötem, hogy nem ezt vártam, hanem a 3 részt egyben. Meglesz az is hamar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Jaj csoli.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Köszi albundy! Már csak a felirat kell. Aki látta annak tetszett? Beváltotta a reményeket? A leglátványosabb rész eddig az évadban, az akciók terén is. Vizsla vagányabb, mint valaha, Maulnak meg nagyszerű szövegeket adtak a szájába Úgy gondolom azt hozta, amit lehetett tőle várni, bár azért ez sem tökéletes rész... Bővebben majd később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. (szerkesztve) A TFN-en írják páran, hogy ez a szezon csak 20 részből fog állni. Ez valami orbitális hülyeség lehet, valaki esetleg olvasott róla? És ez a Boba Fett kép volt már? Ugyancsak a TFN fórumára lett belinkelve, hogy szerintük így fog kinézni ebben a szezonban. (???) Én úgy tudom, hogy csak egy flashback jelenet lesz, amiben látjuk Bobát, amint siet fel a Slave I rámpáján. Szerkesztve: 2013. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Én meg azt olvastam ugyanott, hogy 23 részre spekulálnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Boba nem lesz benne az évadban, ezt Filoni többször is mondta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Boba nem lesz benne az évadban, ezt Filoni többször is mondta. Én annyira emlékszem, hogy azt mondta, Bo-Katan többet szerepel és tesz az évadban, mint amennyit Boba eddig tett. És mivel a Celebration alkalmával beszámoltak róla, hogy egy montázsban Boba is szerepelt, amint lépked a Slave 1 rámpáján és a háttérből figyeli Cade Bane, így szerintem ez egy pici flashback lesz egy rész elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Boba Fett nem fog feltűnni ebben az évadban. Azt a képet korábban én is betettem Bobáról, mert valóban elég TCW stílusú hatást kelt, de állítólag a The Force Unleashed 2-ből származik. Egyébként a kölyök Boba (maximum 12-13 éves) hogy viselhetné a felnőtt Jango páncélzatát? Itt össze vannak gyűjtve az évad előtti pletykák, amik nagy része már megvalósult, így szavaznék neki valóságalapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Szerintem is TFU-2 es kép ez, nézzétek a kopásokat. Annyit elvárok a TCW-tól, hogy ha szerepelni is fog ebben a páncélban Boba, az csilli-villi legyen.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.