Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Te jó ég, jönnek az új részek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok neki örülni, de WOW! Végre kerek lehet a sztori. Hát a Disney idén másodszor lep meg baromira. Először Darth Maul élőszereplős behozásával, most meg ezzel. Millió és egy dolog szólt ellene mégis meglépték. Állam a padlón....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ennek kapcsán eszembe jut az amit Jon Kasdan mondott mikor többen is jelezték neki, hogy a gyenge BO ellenére megnéznének egy Solo folytatást. Azt mondta, hogy ha a rajongók akarnak folytatást akkor ezt jelezzék a Lucasfilmnek, mert akár hiszik akár nem a Lucasfilm hajlamos hallgatni a rajongókra. Hát nem viccelt. Itt most tényleg hallgattak rájuk.

Hozzászólás ideje:

És legbelül valahol éreztem ezt gyerekek. Nem hiába lett Filoni az animációs részleg vezetője, több projekten dolgozik ő, nemcsak a Resistance -en. Legbelül hittem benne, hogy ez még nincs letudva, valahogyan kapunk majd történeteket, de így... ez a hír engem most nagyon fellelkesített!!! 

Na vajon Dzséjt és Ody mit szól majd ehhez? :D

Hozzászólás ideje:
2018. 06. 26. - 21:47, Bence1997 írta:

Szerintem tuti befognak valamit jelenteni. Szerintem visszaidézik a régi dolgokat, mesélnek az egész projektről, és a végefelé mutatnak valamit, amit megkaphatunk majd ősszel.

Tippre vagy új részek lesznek

A másik tippem, hogy bejelentik a várva várt Mandalore ostromát

Ezek után én csak azt szeretném kérdezni, hogy az 5-ös lottó e heti nyerőszámairól mi a véleményed? :D

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Ezek után én csak azt szeretném kérdezni, hogy az 5-ös lottó e heti nyerőszámairól mi a véleményed? :D

:P

Látván az előzetest, talán nem megkapjuk végre az Utapau és a Bad Batch normális változatát a Mandalore -i ostrommal karöltve? :yes:

Itt már minden egyes történetszál 4 részes. Szóval 3 történetszálat kapunk majd. :)

Amúgy szerintem ezek lesznek: Utapau (normálisan), Bad Batch (normálisan) + zárásként a Mandalore ostroma.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Látván az előzetest, talán nem megkapjuk végre az Utapau és a Bad Batch normális változatát a Mandalore -i ostrommal karöltve?

Nem akarok túlzott elvárásokat támasztani, de én teljesen új sztoriknak jobban örülnék az Utapau és a Bad Batch helyett...

Arról van valami infó, hogy kb mikor jön?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Nem akarok túlzott elvárásokat támasztani, de én teljesen új sztoriknak jobban örülnék az Utapau és a Bad Batch helyett...

Én is, csak a helyszín miatt gondoltam a Bad Batch -re. Én is örülnék, ha új történeteket mesélnének el, sőt örülnék neki. Majd meglátjuk.

Egy biztos: a Mandalore -i ostromot megfogjuk kapni, ez 100%. :yes:

Ez a Disney Direct nem a Disney streaming -je lesz? Ha igen, akkor szerintem ez jövőre fog jönni. De remélem nem, és még idén megtekinthessük. :D

Hozzászólás ideje:
2018. 06. 27. - 1:47, Dzséjt írta:

Ez kizárt. Nem így működik a dolog. Ha be akarták volna valaha is fejezni a TCW félig kész részeit, megtették volna a 6. évadnál. Filoni lehet, hogy nagyvezír lett, de nem az atya úr isten. A TCW múltidő. Nem fognak új részek készülni hozzá. Seggemet a földhöz verném, ha tényleg így lenne, de szerintem piros havon az égből leszánkázó cigánygyerekekre előbb számíthatunk. :)

Én olyan kib*szottúl k*rvára örülök, hogy ekkorát tévedtem, hogy azt ki sem tudom fejezni!!!!! :yeah:És most megyek, hogy párszor a földhöz verjem a hátsómat. :D 

20 perccel korábban, Bomarr írta:

Ennek kapcsán eszembe jut az amit Jon Kasdan mondott mikor többen is jelezték neki, hogy a gyenge BO ellenére megnéznének egy Solo folytatást. Azt mondta, hogy ha a rajongók akarnak folytatást akkor ezt jelezzék a Lucasfilmnek, mert akár hiszik akár nem a Lucasfilm hajlamos hallgatni a rajongókra. Hát nem viccelt. Itt most tényleg hallgattak rájuk.

És igen! Ezek ott a Disney-nél és a Lucasfilmnek nem normálisak, hála a magasságos istennek. Mindent felrúgnak a rajongók kedvéért. Hát így kell kiszolgálni az embert! Nem a hülyékre, hanem a rajongókra hallgatni, akik szeretik az SW-t. Hát zsinorban kétszer így megcáfolni... Nem lesz Darth Maul soha. Áááá... Aztán keresd meg az állad a moziteremben a Solo közben.

Nem lesz több TCW. Ja, csak most valaki szedjen le a plafonról, mert addig ugráltam örömömben, míg fennakadtam. :rock:

A Disney és a Lucasfilm az isrtencsászár. Állítok is egy oltárt nekik! :) 

6 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy szerintem ezek lesznek: Utapau (normálisan), Bad Batch (normálisan) + zárásként a Mandalore ostroma.

A próféta szóljon... Ja, várjál, de hiszen az szól! :bb8flame:

2 perccel korábban, Yoda József írta:

Én nagyon fogok örülni ennek a kettőnek, mert pokolian idegesített, hogy két befejezetlen sztori is kánon. Új történetnek meg ott lesz a Mandalore. És DARTH MAUL!!!!!! :psycho:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.