Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. (szerkesztve) Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót. Először egy Hold, aztán egy bolygó, az ep. 8-ban egy csillagrendszer, az ep. 9-ben meg egy egész galaxist alakítanak fegyverré. Szerkesztve: 2015. December 30. - Rajmesz Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Ez nem igaz, mert már a 9-et is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Nekem is volt egy ilyen álmom. Annyi különbséggel, hogy Poe-t fagyasztották karbonitba, de előtte összejött Rey-el, akinek a kezét nem vágták le. Ja és ez NEM rémálom volt Volt olyan része is, amikor Kylo Ren megtér, és belehajítja Snoke-ot egy aknába. Először egy Hold, aztán egy bolygó, az ep. 8-ban egy csillagrendszer, az ep. 9-ben meg egy egész galaxist alakítanak fegyverré. Mindig van hová fokozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. (szerkesztve) Áprilisban Újfent forgatnak majd a Kerry szigeten, Írországban. Ezek szerint lesz jelenet bőven az Ahch-To -n. Esetleg más szigetre is ellátogatnak Luke -ék a kiképzés során? Szerkesztve: 2016. Január 7. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Kapjunk is Luke-ból minél többet. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz mester szerepben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Ezt a részt látatlanban is ő fogja eladni már most feltenném rá a fél karom. Bosszút áll Soloért. Plusz újra együtt lesznek Leiával... Remek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Egy Jedi nem áll bosszút. Pláne nem Luke. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. A Jedi Rend egyszer majdnem kihalt, az újjáélesztése sem sikerült tökéletesen,ezek után lehet radikálisan új alapokra helyezi a második próbálkozást és átmegy keménybe és odacsapósba :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Az nem lenne Jedis Nem mellékesen, ha ez Erő szeretné, hogy újra legyenek Jedik - már csak az egyensúly okán is -, gondoskodhatna róla, hogy ez összejöjjön. Hoppá, meg is tette, Rey személyében Vagy valami hasonló, és ez sem őrültebb kitaláció, mint az eddigiek. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Plusz újra együtt lesznek Leiával... What the...? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Úgy értettem természetesen, hogy találkozik vele. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Úgy értettem természetesen, hogy találkozik vele. Jól van, gondoltam Egyébként én is megnéznék már végre egy Luke-Leia közös jelenetet, mikor újra találkoznak, sok-sok év után. Ha már a Han-Leia-Luke közös scene nem jött össze az Ep VII-ben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) Jani Boy szerint sötétebb film lesz, mint az előző Helyes! Szerkesztve: 2016. Január 11. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Azt is mondta, hogy fizikálisan megterhelőbb lesz számára a film, ezért edzenie kell. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Legalább nem liheg majd annyit Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Jani Boy szerint sötétebb film lesz, mint az előző Helyes! Pedig szerintem már az EP7 is meglehetősen sötét tónusú volt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. A rész eleji faluégetést és Han halálát leszámítva, elég könnyed hangulatú film volt, sok humorral fűszerezve (talán a leghumorosabb film a Sagában) Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Azért remélem, most nem lesz már akkora titkolózás, mint az Ep VII-nél. Lassanként majd jöhetnek az első infomorzsák a story-ról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Pedig szerintem már az EP7 is meglehetősen sötét tónusú volt. Szerintem is. Messze a legkomolyabb nyitó darab, és ha a VIII ennél is ütősebb lesz akkor le fog esni az állunk. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. A rész eleji faluégetést és Han halálát leszámítva, elég könnyed hangulatú film volt, sok humorral fűszerezve (talán a leghumorosabb film a Sagában) Hát nem tudom. A poénok sok esetben oldották a feszültséget (és azt kell mondjam, a humor megjelenési aránya itt nagyon el lett találva), de valahogy mégis borongósnak éreztem az egész filmet. Már eleve a Jakku egy iszonyat magányos és sivár helyszín, aztán Han és Leia esetében ott volt a kimondatlan szomorú nosztalgia, arról nem is beszélve, hogy a dialógusokon keresztül a nézőben tudatosul, hogy valahol a múltban kisiklott minden (Luke kudarca és elvonulása, Ben Solo átállása), és ez pl. nálam rá nyomta a bélyegét az egész filmre. A III. rész után ez volt nálam a legsötétebb hangulatú film, megelőzve még a Birodalom visszavágot is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Ez már EPVII -es téma. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. (szerkesztve) SÖTÉTEBB LESZ A STAR WARS VIII. RÉSZ Manapság már divattá vált a sötét tónus alkalmazása a filmekben, de tudjuk, hogy a Star Wars esetében ez a két legjobb részt eredményezte. Elég, ha csak A Birodalom visszavágra, vagy A Sith-ek bosszújára gondolunk. Független attól, hogy ki, mit gondol a fenti filmekről, vagy Az ébredő Erőről, az biztos, hogy a VIII. rész számos kérdést fog megválaszolni és nyilván számos újabbat fog feltenni. Mindenesetre a Finnt alakító John Boyega szólta el magát nemrég a sötét tónussal kapcsolatban: "Éppen most kezdtünk el a Star Wars VIII-on dolgozni, ezért most ismét titoktartásba burkolózom. De remek. Sokkal sötétebb lesz, ezért izgatottak is vagyunk." Boyega emellett elhintett egyet s mást a karakterével kapcsolatban, többek között, hogy többet láthatjuk majd harcolni legközelebb. "Az ébredő Erőt csak felvettük jelenetről jelenetre. A következő film a részemről sokkal fizikálisabb lesz, szóval több időt tölthetek majd az edzőteremben." Akárhogy is legyen, a következő epizód sok szempontból rokonságot mutat a Saga sokak által kedvelt filmjével, A Birodalom visszavággal, nem csak a középső rész mivolta miatt, hanem mert a forgatókönyvért is felelős Rian Johnson képében egy igazi szerzői filmes áll a széria élére, hasonlóan, mint annak idején Irvin Kershner. Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams egy barátja szerint a következőt mondta a VIII. rész forgatókönyvéről: "Annyira jó, hogy bánom, hogy nem én rendezem." Sőt, a Rey-t alakító Daisy Ridley is elismerően beszélt a róla pár hete. Forrás: Star Wars Media Szerkesztve: 2016. Január 15. - tomcsi80 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. A hírek szerint csak februárban kezdik forgatni a filmet. Johnson újraírt pár részt a forgatókönyvben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. A hírek szerint csak februárban kezdik forgatni a filmet. Johnson újraírt pár részt a forgatókönyvben. Biztos beleírt néhány PT-s fajt, és ezeket le kell gyártani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Nem egészen. Állítólag pár új karakter szerepét kurtította meg. Persze nem tudom mennyire lehet hinni az alábbi kémjelentésnek. "Last week we mentioned Bel Powely and Gina Rodrigues. Now I heard Gina didn’t get it. Now I am told Episode VIII has been pushed about a month. Rian Johnson is going to do another rewrite, and I heard an Asian actress got the role Bel and Gina were up for. But I don’t know if the Bel Powely thing will work out. I said before there were two young female roles, now I actually heard that the rewrite will make these roles smaller. They want to get to know better the characters they already have. So the new rewrite is shrinking the new roles in order to spend more time with Rey, Poe and so on." Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Nem egészen. Állítólag pár új karakter szerepét kurtította meg. Persze nem tudom mennyire lehet hinni az alábbi kémjelentésnek. "... to spend more time with Rey, Poe and so on..." A kiemelt résznek örülnék, hiszen a karakterek közötti dinamika itt a középső részben hihetetlenül fontos lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Mindig a középső részben bontakozik ki a lényeg így ezzel maximálisan egyetértek. Ennek a résznek nagyot kell ütnie. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Szóval akkor elvileg több játékidő jut Poe-nak is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Remélem a Köztársasági hadsereg vezérpilótája lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.