Ugrás a kommentre

EPVIII spoileres topik


Rog

Ajánlott hozzászólás

34:56-nál kezdődik a Daisys rész. :)

Szerkesztve: - Merr-Sonn
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is örülök, hogy Hamill ennyire élvezi ezt az egészet. :)

 

Szerintem a VIII-ban nem fog meghalni, a IX-ben tudok elképzelni egy jó drámai végkifejletet a karakterének.

Én azt sem bánom, ha felemelkedik. Elvégre a drámája már megvolt képernyőn kívül.

Van is egy jó címem a 8-nak: A jedi visszatér :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahhoz a teóriához mit szóltok, hogy Rey Kyloval jön össze a trilógia folyamán? Külön face-csoportot is láttam már erről nemrég. Talán a Rey iránti érzései hozzák vissza Ben-t a jó oldalra?

Nem rég ugyanez a teória fogalmazódott meg bennem, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. :D Egyébként nagyon kicsi esélyt látok rá, hogy így legyen, de ha figyelembe vesszük a szerelmi szál lehetőségeket, ez tűnne a legjobbnak. Finn-Rey: ennek mondhatni meglehettek volna az alapja, de Rey egyértelműen csak barátként néz rá és nem véletlenül lett ez kihangsúlyozva az EP7 végén. Poe-Rey: sokan rajonganának ezért, de abból kiindulva, hogy egymáshoz sem szóltak az ep7-ben nem arra következtetek, hogy ebbe az irányba akarnak menni. Imádom mindkét karaktert, de az ő kettejük összehozásának vágya sok emberben azért van meg mert Finn nem egy jóképű gyerek és ha szimpatikus is nekik, nem szeretnék, hogy Rey vele legyen együtt ezért reménykednek abban, hogy Poe-val jön össze. Szó volt még új női karakter behozásáról, hogy Finnek vele lesz egy szerelmi szála, de ha így is lesz, és ragaszkodnak a szerelmi motívumhoz, ami eddig mindkét trilógiában erősen jelen volt, akkor nem tartom elég erősnek ahhoz, hogy ezt a hátán elvigye egy olyan karakter aki feltehetően nem a fő vonalba tartozik, még ha fontos szereplő is lenne. Most képzeljétek el mennyire illúzió romboló lett volna, ha az OT-ben egy Lando-Leia szerelmi szál indul el. :D Persze az is nagy kérdés, hogy Rey a jediség mellett érdeklődik-e egyáltalán a szerelem iránt. Ha így lenne, akkor figyelembe kell venni, hogy ő sokkal távolabb lesz Finntől és Poe-tól a jedi képzése miatt, nem biztos, hogy lenne idő kibontani velük egy szerelmi szálat, jó eséllyel Kyloval sokkal többet találkozik majd mint velük. Kylo amúgy is különös érdeklődést mutatott felé és talán nem csak az ereje miatt, könnyedén megölhette volna Reyt a párbajban a szakadékos jelenetig, de nem akarta. És tény, hogy eredetiséget tekintve nagyon ülne a dolog. Azt pedig szintén ne feledjük, hogy jelenleg ez a teória az egyetlen kilátás a Skywalker vérvonal továbbélésére. :)

 

szerk.: Ez ráadásul nem is vonná magával feltétlenül Kylo megtérését, bár ez esetben nagyon sötét befejezése lenne a trilógiának, viszont ha esetleg megvalósulna egy ilyen lezárás, akkor talán az csak a trilógiát zárná le és megalapozná az esetleges ep10-11-12-t.

Szerkesztve: - Palpi
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát ha nem is jönnek össze, valahogy én is úgy érzem hogy Kylo a trilógia végére átáll a jó oldalra. :)

De amit sokkal jobban szeretnék ha Rey meg valahogy átsodródna a gonoszra. :) Na az lenne az igazán jó kis fordulat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Viszont az ep.8 nem az ellentmondásoktól hemzsegő könyvnek hanem az ep.7-nek lesz a folytatása. Ott épp az történt, hogy Rey felhasította Kylo arcát, otthagyva rajta egy elég komoly sebhelyet. Kylo biztos nagy rajongója most Rey-nek..... ahogy Rey is nyilván imádja Han gyilkosát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ha Rey összejönne Kylóval, az olyan lenne, mintha Leia összejönne Tarkinnal. Ez az ötlet már alapjainál marhaság, hogy működjön, a következő két részben a karakterfejlődés isteni csodáját kéne prezentálni. Rey, akit Kylo maga is csak egy guberálónak tartott, mélységesen megalázta, legyőzte és megsebezte. Rey pedig már eleve nem szívlelte azt a maszkos kreatúrát, és Han meggyilkolása után van egy olyan érzésem, hogy utálata még tovább nőtt.

Ami a könyvet illeti, azon túl, amit Bomarr írt, a kedvelés semmit sem jelent. Pláne nem a Sötét Oldalon. Arról nem beszélve, hogy mikor kedvelte? Amikor megismerkedtek, vagy azután, hogy fejbe vágta fénykarddal? Nem olvastam a könyvet, de gyanúm szerint nem azután írták ezt le, hogy kicsit csúfabbá vált az arca Reynek hála.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mondjuk senki nem mondta, hogy már a TFA-ban oda meg vissza voltak egymásért, de azért egyértelmű volt, hogy ez a trilógia alapvetően kettejükről fog szólni, mindenki más csak töltelék a tortán. Kylo esetében mindenképpen érződik valamilyen szintű szimpátia. A párbajt is már rég lerendezhette volna, de látszott, hogy nem akarja kinyírni. Persze, ott van az apja megölése, valamint az a mély seb az arcán, de ettől függetlenül ki tudja? Talán lehetne ez egy "anti Anakin-Padmé" kapcsolat. Anit az érzései lökték végleg a Sötét Oldalra, Kylot pedig az érzései rángathatják vissza.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem csak afféle megkísértést láthattunk, mint korábban oly' sokszor. Bár az igaz, hogy még sosem volt a főhős női karakter, így végül is bármi megtörténhet. Tudja a fene, hog Rian mit talált ki. :) Engem a filmmel kapcsolatban legjobban a mítosz mélységének továbbfűzése érdekel. Az Erő és a Jedi rend múltja, jövője. Rey kiképzése rohadt érdekes lesz az első jedi templom körül. Nagy infókra számítok! Bár elég nehéz lehet egy olyan mitológiát mélységében továbbfűzni amit talán csak Lucas ismert a legjobban. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Dehogy jön össze Kyloval Rey!

Aki ezt kitalálta semmi rálátása nincs a logikus karakterfejlődésekre.

És Kylo nem térhet vissza a világos oldalra. Mit is tett? És mennyire lenne ez copy-paste? Nem.

Jó hát a copy paste-ről ne beszéltünk az EP7 után azt hiszem.

Ettől függetlenül és simán látok még rá esélyt, ahogy amit Vaderrel nem tudtak véghez vinni, mármint megmenteni, azt vele meg tudják.

Mert mi lett volna ha Vader túléli az EP6ot? Mindenki örülne hogy hurrá segített nekünk aztán elítélnék? Amúgy érdekes kérdés. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mert mi lett volna ha Vader túléli az EP6ot? Mindenki örülne hogy hurrá segített nekünk aztán elítélnék? Amúgy érdekes kérdés. :)

Pontosan ez lenne. Vader egy tömeggyilkos szörnyeteg, senki sem fog neki megbocsátani azért, mert egyszer véletlen tett még valami jót. Kylóval is ugyanez lenne a helyzet. Bármi jót is tesz, attól még egy tömeggyilkos szörnyeteg marad, akit meg kell ölni, mint bármilyen veszett állatot. Az ilyen kreatúráknak nem jár megbocsátás, csak a bitófa.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.