Ugrás a kommentre

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondoltatok már arra, hogy azzal, hogy az EpVIII első jelenete onnan fog folytatódni, ahol az EpVII lezárult, lehet, hogy olyan érzésünk lesz később, mintha az EpVII-VIII egy nagy film lenne csak két részre bontva?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Gondoltatok már arra, hogy azzal, hogy az EpVIII első jelenete onnan fog folytatódni, ahol az EpVII lezárult, lehet, hogy olyan érzésünk lesz később, mintha az EpVII-VIII egy nagy film lenne csak két részre bontva?

Ez tulajdonképpen az R1-CSH párosra is áll.

Nekem nincs nagy bajom vele. Elvileg a Kill Bill két része is egy sztori.

Viszont szerintem a filmben lesz legalább egy nagyobb, több hetes vagy akár hónapos*** ugrás Rey kiképzése ill. Kylo továbbképzése miatt + Finnek is fel kell épülnie, hogy kémkedhessen, meg úgy egyáltalán...

*** már abban az esetben, ha ők is SI-ben számolnak, ami mondjuk nehéz, hiszen az SI nem egy olyan régi-régi dolog.

Szerkesztve: - Tarzaan
Hozzászólás ideje:

szerintem 1:47 nel Luke kylo ren hez beszél. Régebben mondtak hogy esőben lesz egy csata amiben a ren lovagok megtamadják Luke ot, de Arról nem volt szo hogy Luke megsebesült, a videoban pedig látszik hogy tiszta vér a szája. ki okoza neki a sérülést szerintetek????

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy az egyensúlyhoz mindkét oldalt el kell sajátítani valamilyen szinten. Szerintem Luke nem azért akar véget vetni a Jediknek, hogy le lehessen több Sötét Oldalra tért tanítványa. Inkább valami új megalkotása lehet a célja. Ezért is kezdi el tanítani végül Rey-t. Mellesleg, valami egyedi szemlélet az Erő kapcsán sokkal érdekesebb lenne, mint az, ki áll a Világos vagy a Sötét oldalra. Remélem, nem az lesz a trilógia fő csavarja, hogy Rey vagy Kylo oldalt cserél.

Hozzászólás ideje:

index fórumról loptam

Mantis Screamer Creative Commons License 3 órája 0 0 41062

Azért remélem ha már lesznek lépegetők meg hóban nagy kapu előtt álló Leia, akkor legalább nem fognak se Poe-t (...) se mást szénbe fagyasztani mert egy néger elárulta őket a felhők között.

Hozzászólás ideje:

A vékony fehér sóréteg nem kb. ugyanúgy néz ki?

Úgy néz ki de akkor se hó. Mint ahogy a banán se narancs. A f*szságokat meg nem kell beidézni. Aki kíváncsi az index fórumos hozzászólásokra az menjen oda és olvasgassa.

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki de akkor se hó. Mint ahogy a banán se narancs. A f*szságokat meg nem kell beidézni. Aki kíváncsi az index fórumos hozzászólásokra az menjen oda és olvasgassa.

Ugye a Jakku se volt Tauin, meg Rey sem volt parasztgyerek meg a Csillagpusztító sem volt Halálcsillag, oszt mégis kb.a fél világnak az jött le, hogy az EP7 sztorija az bizony elég erős deja vu....

Hozzászólás ideje:

Szerintem kicsit se tűnik hónak. Nekem inkább egy fehér sivatagra emlékeztet. Abafar volt hasonló a TCW-ben (ott érdekes módon nem merült föl hogy az Hoth lenne, pedig az sokkal fehérebb volt). Viszont itt nagyon domináns a vörös szín.

Igen, sokkal inkább hasonlít Abafarra. A lépegetők felállása és a bázis viszont a Hoth-ra hajaz ezt kár lenne tagadni. Egyébként a bázis is kb. akkoriban jött létre amikor a Hoth. Egyébként a hegy gyomrában bánya van. Kíváncsi vagyok mi az a vörös anyag.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Az utolsó Jediket egy olyan képpel hirdetik, amely az egyik karakter átállását sugallja. A dupla plakáton külön oldalon szerepelnek a Világos és Sötét Oldal képviselői - azonban Snoke helyén is Luke van... Emiatt sokan arra gyanakodnak, hogy Luke esetleg átállhatott a Sötét Oldalra.

evil-luke.jpg

Szerkesztve: - tomcsi80
Hozzászólás ideje:

Az utolsó Jediket egy olyan képpel hirdetik, amely az egyik karakter átállását sugallja. A dupla plakáton külön oldalon szerepelnek a Világos és Sötét Oldal képviselői - azonban Snoke helyén is Luke van... Emiatt sokan arra gyanakodnak, hogy Luke esetleg átállhatott a Sötét Oldalra.

Én nem értek velük egyet. Nekem inkább azt sugallja ez a marketing, hogy: "-2 éve mindenki Luke-ot kereste? Nesztek, most minden anyagunk, -ahogy a filmünk is- róla szól!"

Hozzászólás ideje:

Szerintem csoli, a te elméleted áll közelebb az igazsághoz. De én még megtoldanám még eggyel: Luke mindkét oldalhoz köthető. Kylo az ő tanítványa volt Rey meg most az ő tanítványa, így mindkét oldalhoz köthető.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.