mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. (szerkesztve) Benicio Del Toro szerint egy "intergalaktikus gonoszt" fog játszani az Ep VIII-ban. http://www.starwarsnewsnet.com/2016/08/benicio-del-toro-says-he-plays-an-intergalactic-villain-in-star-wars-episode-viii.html Szerkesztve: 2016. Augusztus 8. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Mivel az intergalaktikus szót valószínűleg a mi galaxisunkon kívüliként használta, sok újat nem mondott. Jó lesz gonosznak abban biztos vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mestal Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Hasonlítsuk már össze ezt a topikot az EpVII előtti időszak kezdetével. Szerintem ég és föld. Most már mindenki tudja, hogy a folytatás JÓ dolog. De egy adag szkepticizmus engedtessék már meg. Azért érdekes hogy általában sokkal szkeptikusabbak az emberek, mert az EP7 után nagyon nagy volt a lelkesedés. Mindenki arról írt, hogy mennyire tetszik neki a folytatás, és hogy milyen sokszor nézte meg a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Nade épp azaz hogy most már egyáltalán nincs az a világvége hangulat mint az ep.7 elött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. (szerkesztve) Szerintem azért nincs világvége hangulat, mert megkédőjelezhetetlen az az éra amiben a Rogue One játszódik. Nem kell, és nem is szabad nagyon újat, mást alkotni. A készítők tudják hogy az OT-t, a prequel és sequel gyűlölői is megkérdőjelezhetetlenül imádják. Nem csodálkoznék, ha több pénzt hozna mint az EP VII. Ezt az összes heat-er meg fogja nézni, akkár jóval többször is, mint az EP VII-et. Sokak szerint a Rogue One az az igazi SW film amire vártak, és nem az EP VII. Szerkesztve: 2016. Augusztus 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Szerintem azért nincs világvége hangulat, mert megkédőjelezhetetlen az az éra amiben a Rogue One játszódik. Nem kell, és nem is szabad nagyon újat, mást alkotni. A készítők tudják hogy az OT-t, a prequel és sequel gyűlölői is megkérdőjelezhetetlenül imádják. Nem csodálkoznék, ha több pénzt hozna mint az EP VII. Ezt az összes heat-er meg fogja nézni, akkár jóval többször is, mint az EP VII-et. Sokak szerint a Rogue One az az igazi SW film amire vártak, és nem az EP VII. Én csodálkoznék, ha az ep VII-nél sikeresebb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Szerintem azért nincs világvége hangulat, mert megkédőjelezhetetlen az az éra amiben a Rogue One játszódik. Nem kell, és nem is szabad nagyon újat, mást alkotni. A készítők tudják hogy az OT-t, a prequel és sequel gyűlölői is megkérdőjelezhetetlenül imádják. Nem csodálkoznék, ha több pénzt hozna mint az EP VII. Ezt az összes heat-er meg fogja nézni, akkár jóval többször is, mint az EP VII-et. Sokak szerint a Rogue One az az igazi SW film amire vártak, és nem az EP VII. Ez nem a Rouge One topik, és nem is arról volt szó. Ne keverjük már mindig off -ba a topikokat, unom már a pakolgatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. (szerkesztve) Luke én vagyok a nagyapád. A Star Wars 8 szkriptje leplezi le Anakin Skywalker származását? http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/15690/news/kiszivargott-a-star-wars-viii-egyik-jelenete Szerkesztve: 2016. Augusztus 30. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. (szerkesztve) Ennek a valószínűtlen pletyka után eszembe jutott ha ez a új trilógia vissza nyúlna Anakin-hoz a születésére vagy a próféciához és a valami új információt közölne ezekről és netalán Snoke karaktere is kapcsolódna ezekhez hogy az menyire lenne jó ötlet? Én magam még nem tudom hogy örülnék-e neki de estleges ilyen mértékű kapcsolódás a PT-vel azért az jó lenne. Szerkesztve: 2016. Augusztus 30. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 31. Ennek a valószínűtlen pletyka után eszembe jutott ha ez a új trilógia vissza nyúlna Anakin-hoz a születésére vagy a próféciához és a valami új információt közölne ezekről és netalán Snoke karaktere is kapcsolódna ezekhez hogy az menyire lenne jó ötlet? Én magam még nem tudom hogy örülnék-e neki de estleges ilyen mértékű kapcsolódás a PT-vel azért az jó lenne. Annyiban jó lenne talán, hogy egységbe forrasztaná a(z első) 9 részt (merthogy ki tudja, hány epizód lesz ). Nem Saga+3 rész, hanem 9. Az előzmények történései hatással vannak a galaxisra és a próféciára még 50 év múltán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. 2 forgatási videó sajnos nem sok minden lehet kivenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. max annyit, hogy továbbra is szép a vidék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Legalább lett volna állványa. De ahhoz is amatőr volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Legalább lett volna állványa. De ahhoz is amatőr volt. Meg párszoros optikai zoom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Állítólagos részletek és filmcím az Ep8-hoz. Lehet, hogy nem sok köze van a valósághoz, de érdekességnek elmegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Aha, biztos valós, már csak a nyilvánvaló önellentmondások miatt is: "Rey anyja meghalt az ütközetben." "Rey-nek sem voltak szülei" Ez azért jóval túltesz Anakinon, a nem is létező anyja jól meghalt. Dupla csapás! "Néhány világ túlélte a Starkiller pusztítását, akik zavart keltetek a világok között, mert minden út rajtuk keresztül vezetett, így tehát most Vikram útra kell, és megpróbálja helyrehozni a dolgokat, és elkerüljék azt, hogy a Köztársaságon úrrá legyen a teljes anarchia." - most tekintsünk el attól, hogy ez a mondat zagyvaság, de azért na, ti észrevettétek, hogy néhány világ túlélte a Csillagpusztító lövését? Én azt hittem, az egész Galaxis elporladt... :S "Leia szerint mindkét oldal káoszban van, tökéletes az időzítés egy ütközetre." - Ez annyira Leiásan hangzik. De tényleg, ő már csak ilyen idióta, aki vágyik a harcra. "A Köztársaság biztonságban van, hiszen egy erős pajzs védi az Első Rend cirkálóitól." - az egész Köztársaságot? Remélem, az is egy napból nyeri az energiát. És a slusszpoén: a végére betesz egy "ezeréves" képet az enciklopédiából. Miért is? Amúgy "szép" összeollózása ez az eddigi pletykáknak, bár a Luke lenyomja a Ren lovagjait jelenet kimaradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Szerintem ne számítsunk túl sok hiteles story infóra jövő tavaszig. Akkor kijöhet az első teaser is. De addig minden a zsiványokról fog szólni. Főleg a következő 3 hónapban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Az ep7 előtt is fél évvel jelent meg az első sztorileírás, ami nagy vonalakban tényleg tartalmazta a történet vázát, és olyan 40-50%-a az infóknak valóra is vált belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megtudjuk Luke és jedi nemzedéke háttértörténetét is. Kiderül, hogy Snoke miként csábította át Kylo Ren-t a Sötét oldalra, illetve azt is, hogy nem egyedüli volt, többen követték Ben Solo-t. Snoke felszólította új tanítványait, hogy öljenek meg mindenkit, akik Luke Skywalker mellett maradtak. Kiderül, hogy többen túlélték az ütközetet, köztük volt Rey is, akit így a Jakku-ra száműzött Luke. Ez mondjuk tetszik nekem. Jó lenne ha nem csak Rey lenne az egyedüli túlélő és mondjuk ebbe a 8.részben ők is feltűnnének azt lehetne egy kis jedi csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. (szerkesztve) Igen ez tényleg jól hangzik. Az új Jedi generációt nem irtották ki teljesen, mint ahogy Rey látomása sugallja ( ott ugyanis mindenhol holtesteket látunk a Ren Lovagjai körül). Meg ez az infó megmagyarázná, hogy képes Rey mindenféle tanítás nélkül használni az Erőt, fénykardot forgatni stb. Mert már korábban padawan volt. Talán Luke törölte az emlékeit? Szerkesztve: 2016. Szeptember 29. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Én úgy tudom, hogy a Vérvonal című könyv alapján Ben Solo 6 évvel Az ébredő Erő előtt még a jó oldalon volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Nyilván fan made cucc, de nekem tetszik: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Daisy elárulta, hogy az EPVIII -ból kiderül kik a szülei! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Valami ilyesmit nagyon szeretnék látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Daisy elárulta, hogy az EPVIII -ból kiderül kik a szülei! Úgy rémlik, hogy év elején még azt mondta, hogy nem számít, kik Rey szülei. Vagy esetleg a szerződése szerint most kezdhet el fecsegni a story-ról? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Nem talán azon az arisztokratikus bolygón élnek a szülők? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. A végén még kiderül hogy Rey hercegnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Vagy esetleg a szerződése szerint most kezdhet el fecsegni a story-ról? Vagy esetleg a szerződése szerint most kezdhet el ködösíteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. A film címe vajon mikor derül majd ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 20. Szerintem jövő év elején, vagy tavaszán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.