Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Kylo kardjának új burkolata van. Vagy az egy másik kard lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. A poszter úgy tűnik, hogy holnapra marad. Sebaj, akkor is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Kylo kardjának új burkolata van. Vagy az egy másik kard lehet? Szerintem ugyanaz a markolat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Lehet, de a külseje biztos más. Talán Rey ahogy szét csapata felújításon esett át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Csak a kezéből csapta ki a pengét megütve, a kardnak nem esett baja. Szerintem semmi különbség nincs. De majd elválik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Amit az előzetesben a földről felvesz annak fekete a külseje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Én azt néztem, amit a másik topicban betett utolsó tweetben van. De az ep7-ben is fekete a kardja. Szerkesztve: 2017. Október 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Mások a fényviszonyok, ezért sötétebbnek látszik, de amúgy full ugyanaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Eszerint elmaradt a meglepi..Akkor talán holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Csak részben maradt el. Az előzetes beharangozása is a része volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Gondoltatok már arra, hogy azzal, hogy az EpVIII első jelenete onnan fog folytatódni, ahol az EpVII lezárult, lehet, hogy olyan érzésünk lesz később, mintha az EpVII-VIII egy nagy film lenne csak két részre bontva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Én már gondoltam erre. Sokat nem fogunk haladni szerintem. Karakterek szintjén várok sokat illetve hogy bontsák ki az Erő témát és benne Luke szerepét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. (szerkesztve) Gondoltatok már arra, hogy azzal, hogy az EpVIII első jelenete onnan fog folytatódni, ahol az EpVII lezárult, lehet, hogy olyan érzésünk lesz később, mintha az EpVII-VIII egy nagy film lenne csak két részre bontva? Ez tulajdonképpen az R1-CSH párosra is áll. Nekem nincs nagy bajom vele. Elvileg a Kill Bill két része is egy sztori. Viszont szerintem a filmben lesz legalább egy nagyobb, több hetes vagy akár hónapos*** ugrás Rey kiképzése ill. Kylo továbbképzése miatt + Finnek is fel kell épülnie, hogy kémkedhessen, meg úgy egyáltalán... *** már abban az esetben, ha ők is SI-ben számolnak, ami mondjuk nehéz, hiszen az SI nem egy olyan régi-régi dolog. Szerkesztve: 2017. Október 9. - Tarzaan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. szerintem 1:47 nel Luke kylo ren hez beszél. Régebben mondtak hogy esőben lesz egy csata amiben a ren lovagok megtamadják Luke ot, de Arról nem volt szo hogy Luke megsebesült, a videoban pedig látszik hogy tiszta vér a szája. ki okoza neki a sérülést szerintetek???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Beszélhet Rey-hez is. Van egy olyan jelenet ami hasonló és abban benne van Rey is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Imax mozikban ilyen is lesz. Luke mindkét oldalon ott van. Mintha két énje lenne. Szerkesztve: 2017. Október 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Lehet, hogy az egyensúlyhoz mindkét oldalt el kell sajátítani valamilyen szinten. Szerintem Luke nem azért akar véget vetni a Jediknek, hogy le lehessen több Sötét Oldalra tért tanítványa. Inkább valami új megalkotása lehet a célja. Ezért is kezdi el tanítani végül Rey-t. Mellesleg, valami egyedi szemlélet az Erő kapcsán sokkal érdekesebb lenne, mint az, ki áll a Világos vagy a Sötét oldalra. Remélem, nem az lesz a trilógia fő csavarja, hogy Rey vagy Kylo oldalt cserél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Én is valami újabb megközelítést várok. Jöhet az akár Snoke-tól is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. index fórumról loptam Mantis Screamer Creative Commons License 3 órája 0 0 41062 Azért remélem ha már lesznek lépegetők meg hóban nagy kapu előtt álló Leia, akkor legalább nem fognak se Poe-t (...) se mást szénbe fagyasztani mert egy néger elárulta őket a felhők között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Sehol nincs hó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Sehol nincs hó... A vékony fehér sóréteg nem kb. ugyanúgy néz ki? Szerkesztve: 2017. Október 11. - Tarzaan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Bocs srácok, nem szokásom negatív cikkeket belinkelni, de az itt hivatkozott két "okos" érv ugye idéjét múlt az Ep5 párhuzamot illetően? http://valasz.hu/kultura/pofatlan-nyulas-lesz-az-uj-star-wars-epizod-is-125816 Vagyis nem lehet majd a linkelt youtube videóhoz hasonlót készíteni? Szerkesztve: 2017. Október 11. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. A vékony fehér sóréteg nem kb. ugyanúgy néz ki? Úgy néz ki de akkor se hó. Mint ahogy a banán se narancs. A f*szságokat meg nem kell beidézni. Aki kíváncsi az index fórumos hozzászólásokra az menjen oda és olvasgassa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Úgy néz ki de akkor se hó. Mint ahogy a banán se narancs. A f*szságokat meg nem kell beidézni. Aki kíváncsi az index fórumos hozzászólásokra az menjen oda és olvasgassa. Ugye a Jakku se volt Tauin, meg Rey sem volt parasztgyerek meg a Csillagpusztító sem volt Halálcsillag, oszt mégis kb.a fél világnak az jött le, hogy az EP7 sztorija az bizony elég erős deja vu.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. És ez engem miért érdekeljen? Az számít nekem tetszik-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerintem kicsit se tűnik hónak. Nekem inkább egy fehér sivatagra emlékeztet. Abafar volt hasonló a TCW-ben (ott érdekes módon nem merült föl hogy az Hoth lenne, pedig az sokkal fehérebb volt). Viszont itt nagyon domináns a vörös szín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Igen, sokkal inkább hasonlít Abafarra. A lépegetők felállása és a bázis viszont a Hoth-ra hajaz ezt kár lenne tagadni. Egyébként a bázis is kb. akkoriban jött létre amikor a Hoth. Egyébként a hegy gyomrában bánya van. Kíváncsi vagyok mi az a vörös anyag. Szerkesztve: 2017. Október 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. (szerkesztve) Az utolsó Jediket egy olyan képpel hirdetik, amely az egyik karakter átállását sugallja. A dupla plakáton külön oldalon szerepelnek a Világos és Sötét Oldal képviselői - azonban Snoke helyén is Luke van... Emiatt sokan arra gyanakodnak, hogy Luke esetleg átállhatott a Sötét Oldalra. Szerkesztve: 2017. Október 12. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Az utolsó Jediket egy olyan képpel hirdetik, amely az egyik karakter átállását sugallja. A dupla plakáton külön oldalon szerepelnek a Világos és Sötét Oldal képviselői - azonban Snoke helyén is Luke van... Emiatt sokan arra gyanakodnak, hogy Luke esetleg átállhatott a Sötét Oldalra. Én nem értek velük egyet. Nekem inkább azt sugallja ez a marketing, hogy: "-2 éve mindenki Luke-ot kereste? Nesztek, most minden anyagunk, -ahogy a filmünk is- róla szól!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Szerintem csoli, a te elméleted áll közelebb az igazsághoz. De én még megtoldanám még eggyel: Luke mindkét oldalhoz köthető. Kylo az ő tanítványa volt Rey meg most az ő tanítványa, így mindkét oldalhoz köthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.