Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve A megnyitó előadás, amit JJ, Kathleen és az EP7 meglepetésvendégei tartanak, magyar idő szerint 7-től 8-ig fog tartani. Az előzetest biztos nem 19.01-kor fogják leadni, sokkal inkább a vége felé, és lehet, hogy egy kis csúszás is lesz, de biztos nem többórás, mert a rendezvényen sok előadás lesz, ez "csak" egy a sok közül - mégha valószínűleg a legfontosabb is.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve J.J. Kennedy és a Disney nagyfőnökék már a helyszínen vannak.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Nagyon jó!!! Tényleg komolyan veszik a rendezvényt, jó látni, hogy JJ és KK mellett Bob Iger is ott van. A 2. képen a The Old Republicból van egy képkocka. Az égő város viszont lehet, hogy már EP7, vagy az is játék? Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - SimonZ
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerintem az égő város is abból van. Az nem az a jelenet, amikor lebombázzák Coruscant-ot és a Jedi-templomot?
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerintem az égő város is abból van. Az nem az a jelenet, amikor lebombázzák Coruscant-ot és a Jedi-templomot? Igen, az is TOR képkocka. Az első trailer záróképe volt. Jake, ne linkeld már be újra és újra a livestrem YT-csatornáját.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Jake, ne linkeld már be újra és újra a livestrem YT-csatornáját. De két stream is van az SW youtube oldalán, egyik a nemzetközi. Ha az egyik szaggatna, akkor ott van a másik.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző No megjöttem! Sportolni voltam meg egyéb dolgokat intéztem de miután beraktam az EPVI zenéjét és megláttam a nyitó oldalon a képeket azonnal végem lett! Akkora feeling van, hogy csak na!! Ezt vártam, remélem fennmarad az izgalom (naná! ). Huhhh de izgatott vagyok! Végre!
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Azt hiszem, lassan mindannyiunk pulzusszáma az egekbe kerül. Szerkesztve: 2015. Április 16.10 éve - mikiwan
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Már a közvetítésnél is SW zenék mennek. Baromi jó! Igen, közben átváltottam arra. Marha nagy találmány ez a youtube. Nem fog fagyni így kényelmesen lehet nézni majd a közvetítést.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Szerző Épp az Ewok téma ment. Mindjárt kezdődik! Arra kérnék mindenkit, hogy ide majd csak akkor írjatok ha a trailer vagy valami előzetes féle lemegy. A többi mehet a spoileres topikba.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve AZt hiszem ennyire tátva ...nem is tudom mikor maradt a szám. a teaser se volt semmi, de EZ...EZZZZZZ MAGA A MENNYORSZÁG!!! NA kiposztolom mindenhol és menézem 1000000X
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!! Szerkesztve: 2015. Április 18.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve És az a durva hogy ez csak a második számú teaser. Május elsején jön a theatrical trailer! Észvesztő.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Hidegrázás, libabőr... hú... azt hiszem nem lesz itt másolás, a régi alapokon, de egy igazi új SW-éra vár ránk. Decembert, most!
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Basszus... erre nincsenek szavak! Libabőr és örömkönnyek... ezt még emésztenem kell egy jó darabig. Hihetetlen, mi lesz a moziban!
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve MOSTAKAROM!!!! nem fogom tagadni, megkönnyeztem az egészet. Hihetetlen, alig bírom felfogni! De szép lesz a december.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 16.10 éve Azta....ez durva volt. Bekönnyeztem a trailer alatt. Azt hiszem megyek megnézem megint.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.