SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A megnyitó előadás, amit JJ, Kathleen és az EP7 meglepetésvendégei tartanak, magyar idő szerint 7-től 8-ig fog tartani. Az előzetest biztos nem 19.01-kor fogják leadni, sokkal inkább a vége felé, és lehet, hogy egy kis csúszás is lesz, de biztos nem többórás, mert a rendezvényen sok előadás lesz, ez "csak" egy a sok közül - mégha valószínűleg a legfontosabb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. J.J. Kennedy és a Disney nagyfőnökék már a helyszínen vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Nagyon jó!!! Tényleg komolyan veszik a rendezvényt, jó látni, hogy JJ és KK mellett Bob Iger is ott van. A 2. képen a The Old Republicból van egy képkocka. Az égő város viszont lehet, hogy már EP7, vagy az is játék? Szerkesztve: 2015. Április 16. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem az égő város is abból van. Az nem az a jelenet, amikor lebombázzák Coruscant-ot és a Jedi-templomot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem az égő város is abból van. Az nem az a jelenet, amikor lebombázzák Coruscant-ot és a Jedi-templomot? Igen, az is TOR képkocka. Az első trailer záróképe volt. Jake, ne linkeld már be újra és újra a livestrem YT-csatornáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jake, ne linkeld már be újra és újra a livestrem YT-csatornáját. De két stream is van az SW youtube oldalán, egyik a nemzetközi. Ha az egyik szaggatna, akkor ott van a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ja, oké, akkor nem szóltam, sorry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. No megjöttem! Sportolni voltam meg egyéb dolgokat intéztem de miután beraktam az EPVI zenéjét és megláttam a nyitó oldalon a képeket azonnal végem lett! Akkora feeling van, hogy csak na!! Ezt vártam, remélem fennmarad az izgalom (naná! ). Huhhh de izgatott vagyok! Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Már a közvetítésnél is SW zenék mennek. Baromi jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Azt hiszem, lassan mindannyiunk pulzusszáma az egekbe kerül. Szerkesztve: 2015. Április 16. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Már a közvetítésnél is SW zenék mennek. Baromi jó! Igen, közben átváltottam arra. Marha nagy találmány ez a youtube. Nem fog fagyni így kényelmesen lehet nézni majd a közvetítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Már kb 40 perce hallgatom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. LAza 30000en nézzük csak az egyik streamet éééés van kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Épp az Ewok téma ment. Mindjárt kezdődik! Arra kérnék mindenkit, hogy ide majd csak akkor írjatok ha a trailer vagy valami előzetes féle lemegy. A többi mehet a spoileres topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Valaki lője le a Dj-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Íme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. AZt hiszem ennyire tátva ...nem is tudom mikor maradt a szám. a teaser se volt semmi, de EZ...EZZZZZZ MAGA A MENNYORSZÁG!!! NA kiposztolom mindenhol és menézem 1000000X Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. AZTAK*RVA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Yeah, man! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. És az a durva hogy ez csak a második számú teaser. Május elsején jön a theatrical trailer! Észvesztő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. B+ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Feljövök fórumra, mondom mi ez a tömeg... Aztán leesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hidegrázás, libabőr... hú... azt hiszem nem lesz itt másolás, a régi alapokon, de egy igazi új SW-éra vár ránk. Decembert, most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Basszus... erre nincsenek szavak! Libabőr és örömkönnyek... ezt még emésztenem kell egy jó darabig. Hihetetlen, mi lesz a moziban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Eléképesztő ez a látvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. MOSTAKAROM!!!! nem fogom tagadni, megkönnyeztem az egészet. Hihetetlen, alig bírom felfogni! De szép lesz a december. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Azta....ez durva volt. Bekönnyeztem a trailer alatt. Azt hiszem megyek megnézem megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.