Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De Bailel, Monthmával sok mindent lehetne kezdeni. Esetleg még Ackbart is mutathatnák ahogy szolgaként Tarkin mellett tanulgatja a hadvezetést. ;)

Igen, rájuk már én is gondoltam. Mon Monthma szerintem is érdekes lenne, mert ő csak a harmadik és a hatodik részben szerepel, és hát elég nagy szerepe van a lázadás megszervezésében. Ackbart is szívesen látnám benne.

Szerkesztve: - Milandra

Hozzászólás ideje:
A 3. részből végül kivágták. Sajnos. ;)

De legalább leforgatták az ő jelenetét, ami rajta van a DVD-n, és ha jól emlékszem a könyvben is benne van a szenátorok találkozója.

Szerkesztve: - Milandra

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem nem csak JW-n múltak azok a zenei "összecsapások". Én nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ő fogja írni a sorozat zenéjét.

Hozzászólás ideje:

Lucas az élő-szereplős sorozatról: "This is the kind of thing where the studios say 'you can't do that, it will destroy the franchise"

Magyarul: "Ez egy olyan tipusu dolog lesz, aminél egy stúdió azt mondaná: ne csináld, ez elrontja a franchise-t"

Hozzászólás ideje:
Lucas az élő-szereplős sorozatról: "This is the kind of thing where the studios say 'you can't do that, it will destroy the franchise"

Magyarul: "Ez egy olyan tipusu dolog lesz, aminél egy stúdió azt mondaná: ne csináld, ez elrontja a franchise-t"

Na ez most jót jelent, vagy rosszat? :) Homályosabban már nem tudott volna fogalmazni? :D

Hozzászólás ideje:

Mondjuk Lucas szájából hajlamos vagyok elhinni. Aki egy régi trilógia után képes előállni egy Baljós Árnyakkal, ugy hogy közben láthatóan tisztában van vele, hogy a rajongók a Birodalom visszavágra indulnak be, illetve aki egy TV-re szánt sorozat elejét berakja a mozikba, annak hajlamos vagyok némi merészséget tulajdonitani :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Három írót megneveztek akik az epizódok forgatókönyvein dolgoznak.

? Tony McNamara

? Fiona Seres

? Louise Fox.

Mind a három ausztrál. Eddig közösen dolgoztak egy felnőtt dráma sorozaton, melynek címe Love My Way. Valaki ismeri őket?

Hozzászólás ideje:

Fogalmam sincs, h kik Ők, a soriról sem hallottam, de az imdb-n ez nem hangzik éppen rosszul vele kapcsolatban:

8,8 és User Comments:Best Drama on Australian TV

Eddig bíztatóan hangzik

Hozzászólás ideje:
Louise Fox.

Az imdb szerint szerepelt a Farscape-ben, ez már 0,5 pont a javára :)

Tényleg, ha ausztráliában forgatják (gondolom, ha már ausztrál írók vannak... legalábbis ez a három), vajon Priest és társai benne lesznek? :oops:

Hozzászólás ideje:

Lehet, h hülye kérdés, de vajon bábú lenne vagy CGI Jabba?? Merthát nem hiszem, h újra felépítenék a bábút, de hát egy sorozatban CGI szereplők......húú de nem tudom egyenlőre elképzelni, h milyen lesz ez a sorozat, de nagyon várom már. Boba Fett és Jabba, és méghogy teljesen más SW lesz....na azért :cry:

Szerintetek ennek a pilotja is lesz mozikban???

Hozzászólás ideje:
de hát egy sorozatban CGI szereplők......

Annyira nem elképzelhetetlen, mert már volt rá nem egyszer precedens: asgardok, ree'touk, freolok a Stargate-ben, árnyak a Babylon 5-ben, vízi és rovar Xindik, valamint gornok a Star Trekben. Ráadásul, mivel az ep1-ből és 4-ből (feltehetően) még megvan a modell, azt nem lesz nehéz újrahasznosítani.

A moziba kerülésen nem lepődnék meg, bár annak már komolyan meg kellene közelíteni a filmek szintjét, révén mindkettő élőszereplős lenne.

Hozzászólás ideje:

Ezt nem tudtam, és milyen volt ezeknek az effekteknek a minősége?

A másik amin gondolkoztam, h milyen jó lenne, bár ez tudom, h kizárt, hogyha a Force Unleashed főszereplője benne lenne ebben a sorozatban. Úgy is élőszínészről lett mintázva, aki ráadásul most lesz a Smallville új évadjában Doomsday. (A képregényben Ő öli meg Superman-t)

Hozzászólás ideje:

Változó a minőségük. A Stargate és a Babylon 5 kis költségvetésű széria, ráadásul a B5 a '90-es évek végén készült, akárcsak az SG egy része. Szóval ennek a kettőnek a minősége nem mozifilmbe illő :cry:

A Star Trek Enterprise-é viszont lazán vetekedett a maga idejében (2004-ben voltak állandó jelleggel CG karakterek) vetekedett a kisebb költségvetésű mozifilmek CG karaktereivel, és ez nagyköltségvetésű volt, amilyen az SW is lesz:

Rovar xindi:

Xindi-Insectoid.jpg

Vizi xindi:

Xindi-Aquatic.jpg

Gorn:

Slar.jpg

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Dragon Con-on azt mondta Steven Sansweet, hogy 2011-2012-nél előbb ne várjuk az élőszereplős sorozatot, mégcsak most írják a forgatókönyveket.

Hozzászólás ideje:

Nem kapkodják el. A Stargate Universe-hez még csak most kezdik meg a forgatókönyvek írását, aztán jövő nyáron meg már adásba megy. Ezek meg 3-4 évig kotlanának az elkészítésén? Nem semmi :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.