Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szegény Zoli! Nincs meg neki az EPIV-V-VI, ki kellett vennie DVD-n :lol:

Zoli, beruházunk neked egy trilógiára, mit szólsz? :P:D

:P Látszottak a beállított szituációk és az elmondottak sem voltak eget rengetőek, de mégis benne volt az estében. :P Remélem majd mesél róla Zoli, hogy került képbe. Egyébként reméljük minden stimmelni fog és itt forgatják majd a sorozatot.

Hozzászólás ideje:
Szegény Zoli! Nincs meg neki az EPIV-V-VI, ki kellett vennie DVD-n :lol:

Ezen jót szórakoztam én is :D

Illusztrációnak azért nem volt rossz :P

Vajon mi lehetett a teljes verzióban?

Hozzászólás ideje:
:P Látszottak a beállított szituációk és az elmondottak sem voltak eget rengetőek, de mégis benne volt az estében. :D Remélem majd mesél róla Zoli, hogy került képbe.

Igen, az a lényeg, hogy benne volt :P

Lehet, hogy a két évvel ezelőtti újságcikk és műsor miatt megmaradt a neve a médiában :P Egyébként szerintem jó, hogy őt találták meg ezzel (vagy bármi más hasonló műsorral, ha megtalálják) :P

Phobos, köszi :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Igen, az a lényeg, hogy benne volt :P

Lehet, hogy a két évvel ezelőtti újságcikk és műsor miatt megmaradt a neve a médiában :D Egyébként szerintem jó, hogy őt találták meg ezzel (vagy bármi más hasonló műsorral, ha megtalálják) :lol:

Bizony jó! A többi arc enyhén szólva sem szalonképes. Az IQ szintről nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:
Bizony jó! A többi arc enyhén szólva sem szalonképes. Az IQ szintről nem is beszélve.
Emlékszem régebben Bartha Dzsedáj Zolit mutatták a TV-ben :lol:
Hozzászólás ideje:
Emlékszem régebben Bartha Dzsedáj Zolit mutatták a TV-ben :lol:

Eszembe jutott, hogy most végre nem őt látjuk egy műsorban :P

Hozzászólás ideje:

No, ez gyors volt. :P Kb. két mondattal számítottam többre, mint ami lement. Az interjúba Atlason keresztül kerültem be mint Pesten hozzáférhető ismert Star Wars-rajongó. Negyed négykor kaptam a megkeresést, négykor vettük fel az anyagot az Odeonban. Maga a beszélgetés kb. 5 perc volt, amiből ugye max. 0,5-1 percnyi hasznos anyagot lehet összehozni. A vágókép... hát, olyan, amilyen, sose a mélyértelműségről szoktak híresek lenni. :P Donát, köszi a felajánlást, de inkább valami másra cserélném be azt a trilógiát, ha válogathatok. :D

Egyébként az az érzésem, hogy kicsit "túlvágták" ezt az anyagot, a többivel összevetve ennek nem volt igazán jó lezárása... Az a két mondatom, amit hiányoltam, az interjú vége volt, és zárszónak szerintem teljesen jól működött volna (az volt a kérdés, hogy mitől népszerű ennyire a SW).

Nem ezzel a csajjal beszélgettem ( :lol: - na de nem lehet mindig Ördög Nórával találkozni :P ), hanem azzal a fickóval, aki a SW összeállításban látszik. A vágóképek kapcsán az a vicces, hogy a fickó utána tényleg kikölcsönözte a filmeket, hogy pár snittet betegyen az anyagba. :P

Hozzászólás ideje:

Én tegnap viszonylag korán mentem el aludni, bár a melegtől nem igazán tudtam. Aztán épp mentem ki egy pohár vízért, amikor láttam, hogy be van kapcsolva a tévé, és valami Star Wars témájú izé megy az M1-en. Gondoltam belenézek, erre látom, hogy ott a Simon Zoli adja az interjút. :lol: De erről is csak most hallottam, tényleg fognak forgatni Magyarországon is? Nem úgy volt, hogy Csehországban?

Hozzászólás ideje:

Elég rövid volt a riport, de maga az össz anyag a témáról is. A műsor eleji témát simán hanyagolhatták volna, ebbe úgyis több realítás van :lol:

A kölcsönzős dolgon jót röhögtem viszont :P Majd neked pont ne lenne meg a DVD. :D

Node így tovább, még több ilyen vagy ehhez hasonló felkérést. :P

Hozzászólás ideje:

Részemről én tuti nem ellenkeztem volna, ha a pasival kell dumálni :lol:

Kár, hogy kimaradt a végszó, jó lezárás lett volna, ami elhangzott még a helyszínen.

Hozzászólás ideje:

Engem is megkerestek, még aznap negyed 12-kor, csak passzoltam, mert gondoltam, lázas betegen nem fogok két kérdés miatt felutazni Pestre :lol: Az IQ-szintről meg a szalonképességről már nem is beszélve....

Hozzászólás ideje:
Egyébként pont most forgatják nálunk az általam legjobban várt TV-sorozatot, a Katedrálist is. Nem semmi lenne ha az SW is idekeveredne.

Hű, mindkettő jó hír, a helyszín miatt és a Katedrális esetében egyébként is. Remek könyv, megérdemel egy sorozatot!

Az SW forgatási helyszín látogatásban én is benne lennék! :)

Emlékszem régebben Bartha Dzsedáj Zolit mutatták a TV-ben ;)

De kár, hogy épp nem voltam itthon! Köszi, Phobos, hogy így utólag megnézhettem ezt a pár percet. :)

Bartha Zolival az a legnagyobb baj, hogy Zolival ellentétben semmi lelkesedés nem látszik az arcán, amikor a Star Warsról beszél, márpedig a rajongás, mint szó minimum egy mosolyt megkívánna.

Lara, ha nem vagy lázas, Te is bátran vállalhattad volna a felkérést. :) Ugyan még nem találkoztunk személyesen, de a hsz-eid alapján biztos mosolygós vagy. :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Remek lenne. Szép nő, máris nagy kedvencem. :)

Szerintem is. Kimondottan illene a sorozatba, feltéve ha valóban szerepelni fog.

Hozzászólás ideje:

Bocsi, hogy nem olvasom végig a cikket, de az is lehet, hogy valamilyen maszk és kosztüm alá lesz rejtve a hölgy :)

Hozzászólás ideje:
És kit játszana a hölgy? :)

Egyenlőre még rejtély. Viszont én MissKarrdének adok igazat. Több színészt/színésznőt a felismerhetetlenségig átalakítottak a filmekben. :D

Hozzászólás ideje:
Felőlem hordhat annyi kosztümöt és maszkot, mint Amy Allen, Femi Taylor vagy Nishan és Nifa Hindes :D

Nem ilyesmire gondoltam a piszok fantáziámmal :)

Hozzászólás ideje:
Nem ilyesmire gondoltam a piszok fantáziámmal :D

Akkor mire? :P Kíváncsian hallgatom... :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.