Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Én a prequelt meg az ep.7-et is előre elolvastam, Trónoknál is még az új évad spoilereket is befaltam amik már a könyv utáni eseményeket irták le. Annyira nem zavarnak a spoilerek. A leírás egyébként nagyon vázlatos (részben azért mert az illető aki irta másodkézből szedte az egészet ő maga nem látta). Tehát tényleg csak a sztori váza derül ki, a film ehhez még rengeteget hozzátehet. Ami a vázat illeti egy nagyon jó kalandfilmnek igérkezik, egy akkora csavarral a végefelé, amitől főleg a vérbeli fanok -pláne az itt fórumozók- lefogják tenni a hajukat. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Szeretem letenni a sérót! hmmm. Most már nagyon fel vagyok húzva... Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Csubi nőnemű, vagy mi?! Vagy valaki valakinek a valakije, ami megcsesz nagyon? El ne mondd! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) Szerintem Han Jabba fia. Szerk: aktív topik, hoppá! Szerkesztve: 2018. Május 12. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Én is elolvastam. Wáó, ezt kicsit emésztenem kell, márha igaz az a rész Spoiler Darth Maul? WTF??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Szerintem Qi'ra terhes lesz Han-tól és a gyereket úgy hívják hogy.... Captain Cannady. 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Addig dumáltatok róla, hogy nem bírtam ki. El kellett olvasnom... Bassza a kutya, de ez talán még a Zsiványnál is jobb film lesz, pedig az is veszettül tetszett. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) Kasdnék tudnak valamit. LOL! Az IMDB-n 6.3! Szerkesztve: 2018. Május 12. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Na az imdb-nél se százasok hogy másfél héttel a premier előtt megnyitották a szavazást... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Közben 6,2. Érdemes megnézni a demográfiai eloszlást. Például a 45+ nők között 2.9 a film, míg a 18 év alattiaknál 9,8-10. Mekkora egy sz*r ez az egész imdb-s baromság.... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Mégegyszer átfutva igazából baromi jók az alapok egy remek filmhez. Luke19 neked mi volt azaz egy-két dolog ami nem tetszett a leírásban? Bár az egyikre van egy tippem. Az hogy az egyik antagonista egy 16-nak kinéző lány? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. 13 perccel korábban, Bomarr írta: Mégegyszer átfutva igazából baromi jók az alapok egy remek filmhez. Luke19 neked mi volt azaz egy-két dolog ami nem tetszett a leírásban? Bár az egyikre van egy tippem. Spoileres tartalom megtekintése Az hogy az egyik antagonista egy 16-nak kinéző lány? Igen, az egyik ez, a másik pedig Spoiler hogy elvileg a film elején csak annyit mond Han, hogy a neve simán ennyi, és a birodalmiak adják neki a Solo nevet. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hívogat ez a sötét oldali spoiler-barlang, de be nem megyek oda. Nehéz megállni, de nheee. Bomarr, tudsz még vmit írni, ügyesen, finoman, de kecsegtetve? Mééég a filmről! Köszike. Vagy bárki, aki belenézett... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Tetszik a leírásban hogy afféle hullámvasút lesz ez a film. Egymást követik a kisebb-nagyobb fordulatok. A készitőknek láthatóan fontos volt a kánon is. Csak azért mert Kasdan írta -aki köztudottan nem túlzottan törödik a trilógián kivüli dolgokkal- nem jelenti hogy mindenféle zöldség lesz bedobva meg nem fog úgy tűnni mintha ez valami alternativ galaxisban játszódna. Az pedig biztos, hogy olyan Star Wars filmet fogunk látni amilyet eddig sose. Persze lehetett tudni már előre, hogy most ez nem a Lázadók meg a Birodalom sokadik harcát dolgozza fel, de jó volt látni a leiráson hogy most tényleg a fő konfliktustól leszakadva belelátunk egy másik világba. Mindezt egy nagyon vázlatos leírás alapján mondom. Az biztos, hogy eddig is vártam a filmet, de most még jobban várom. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hát ha valamelyik filmnek akkor ennek aztán illik is leszakadni a fő sodortól. A Rogue One nem tudott, hisz annak szerves része volt a Halálcsillag terveivel. De ez... Amennyire nem érdekelt, most már annyira foglakoztat. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Nah én is elcsábultam és elolvastam, amit őszintén szólva nem bántam meg. Most még jobban várom a filmet, mint eddig. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Dettó. Tetszik ez a "kis" csavar a végén, amit már előre várok hogy bontanak majd ki ha folytatják! 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Na az imdb-nél se százasok hogy másfél héttel a premier előtt megnyitották a szavazást... Az biztos. A Filmkatalóguson például jól csinálják, mert ott csak a premier napjától kezdve lehet szavazatot leadni. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én is elolvastam. Wáó, ezt kicsit emésztenem kell, márha igaz az a rész Spoileres tartalom megtekintése Darth Maul? WTF??? 5 órával ezelőtt, RacerX írta: Én bele lestem. Egy soron akadt meg a szemem, a többit el se olvastam. Spoileres tartalom megtekintése Darth Maul! Spoiler Maul elvileg kevesebb mint egy percet fog szerepelni, és hologramként. Én azt sajnálom, hogy Boba Fett nem lesz benne, illetve Rotáról nem találtam említést. Ami pedig Jabbát illeti: ha jól értelmeztem, ő nem fog felbukkanni, csak utalnak rá. Szerkesztve: 2018. Május 12. - caseyjones Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Szerintem én lazán kibírom a filmig a szpojleres cuccok olvasása nélkül. Valahogy nem tudnak annyira érdekelni a leírások hogy átfussam őket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. 58 perccel korábban, kudar írta: Dettó. Tetszik ez a "kis" csavar a végén, amit már előre várok hogy bontanak majd ki ha folytatják! Apropó... Kicsit olyan érzésem van mintha siker esetére megágyaztak volna a folytatásnak. A Qi'ra szál úgy tűnik befejezetlen marad és több magas labdát nem ütöttek le. Se Boba Fett se Jabba nem tűnik fel. Talán majd a következő Han filmben? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) Figyelj, ha sikeres lesz a film - minden adott hozzá - akkor jöhet a stúdió részéről a rábólintás egy 2. részre Spoiler amelyben szépen kibonthatják a Boba és Han közötti viszonyt, megkaphatod a Jabba-perceidet (nem bírtam kibírni ) és Han végre leamortizálhatja a Falcont. Illetve a spoileres dolgokról Spoiler nem úgy szól a fáma Maullal kapcsolatban, hogy a Malachoron tengeti az idejét egészen a Rebelsig? Szerkesztve: 2018. Május 12. - Bence1997 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Én úgy tudom hogy nincs konkrétan meghatározva hogy Maul mikor zuhant le a Malachorra. Itt a filmben mindenesetre évekkel a Rebels előtt járunk 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. 7 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ami a vázat illeti egy nagyon jó kalandfilmnek igérkezik, egy akkora csavarral a végefelé, amitől főleg a vérbeli fanok -pláne az itt fórumozók- lefogják tenni a hajukat. Ez igazán jól hangzik Még nem olvastam el a leírást, de majd még meggondolom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Apropó... Spoiler elrejtése Kicsit olyan érzésem van mintha siker esetére megágyaztak volna a folytatásnak. A Qi'ra szál úgy tűnik befejezetlen marad és több magas labdát nem ütöttek le. Se Boba Fett se Jabba nem tűnik fel. Talán majd a következő Han filmben? 1, Én úgy olvastam azt nyilatkozták, hogy ezt nem egy filmre tervezték csak. És az olvasottak alapján ez valóban így tűnik. Mondanám, hogy ez siker függvénye, de mégis csak egy SW filmről beszélünk. Kétlem, hogy ha tervben volt, akkor ne folytatnák. 2, Imádom, hogy a spoileres topicban mindenki spoiler mögött beszél a spoilerekről. 1 Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Közben 6,2. Érdemes megnézni a demográfiai eloszlást. Például a 45+ nők között 2.9 a film, míg a 18 év alattiaknál 9,8-10. Mekkora egy sz*r ez az egész imdb-s baromság.... Kár ezen ennyire kiakadni. 772 szavazat alapján k*vára mindegy hányasra áll egy film. Majd a bemutató után úgyis megváltozik és elnyeri "méltó" helyét. Az imdb rendszere egyébként nem olyan rossz. Egész reális eredmények születnek (többségében) Elolvastam a filmet. Spoiler Darth Maul? WTF?! jó lesz látni végre tüsifejt egy élőszereplős filmben No Boba és Jabba? Maga a film viszont jól hangzik így elsőre, a sztori egész érdekes. A karaktereket meg majd meglátjuk élőben. Határozottan az az érzésem hogy folytatásra gyúrnak. Szerkesztve: 2018. Május 13. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. Hozzászólás ideje: 2018. Május 13. 4 órával ezelőtt, Jar-Jar Binks írta: Kár ezen ennyire kiakadni. Az emberi hülyeség és ostobaság mindig kiakaszt, pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem foglalkozok velük. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Új BTS videó. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Új jelenetekkel... Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Egész TCW hű lett ez a pyke: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Nagyon jók! Még most is alig hiszem el, hogy behozták az élőszereplősbe őket! TCW-ben nagy kedvenceim voltak, főleg ahogy beszéltek. Az egyik legjobban várt része a filmnek az, hogy ők milyenek lesznek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.