Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Gratulálok az évfordulóhoz! Remélem, még jó pár évig leled majd örömed SW témájú képek készítésében, és ezt megosztod velünk és a honlapod látogatóival is. Nagyon jó az oldalad önmagában nézve is, de most eszembe jutott, hogy ha nem bukkanok rá véletlenül valami SW témájú fórumba belinkelt egyik képed okán, akkor talán ezt a fórumot sem találtam volna meg - és mindkettőt nagyon-nagyon sajnálnám. Csak így tovább! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Gratula az évfordulóhoz, Zoli! Csak csatlakozni tudok Pildihez. Kívánom neked, hogy még nagyon sokáig leld kedved ebben a műfajban mindannyiunk örömére! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Így tovább! Gratula. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Én is szeretnék gratulálni a szép évfordulóhoz. A neten az egyik legigényesebb SW oldal a tiéd, és ezt nem csak magyar vonatkozásban értem. További sok szép képet, és különleges dolgokat várok a jövőben tőled. Remélem időd is engedni fogja majd a munkálkodást. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Én is gratulálok, Zoli! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Happy birthday a honlapodnak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Gratula Zoli Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Köszönöm szépen mindenkinek! Ody: különleges dolgokból van pár ötletem. Remélem, megvalósul belőlük ez-az... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Ody: különleges dolgokból van pár ötletem. Remélem, megvalósul belőlük ez-az... Izgalmasan hangzik. Remélem minél előbb olvashatunk a tervekről. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hát, az egyikhez még hónapok kellenek, de ha tetszett az Essence-kommentár, akkor alighanem az is fog. Aztán porondon van még egy külön háttérképszekció a Clone Wars-nak, minden epizódhoz egy-egy képpel. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Zoli a figyelmedbe ajánlanám ezt a helyet: The Ultimate Star Wars Gallery Ismerős képek, ismerős aláírással... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Köszi, már régebbről ismerem az oldalt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.Gratulálok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Olvastam róla, hogy fogsz előadást tartani,remélem, jól sikerül Majd mesélj róla, milyen volt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Online közvetítést kérünk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Zoli, egyre jobban kúszol fel a Star Wars-szal kapcsolatos hírességek ranglétráján Gratulálok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.Ez nagyon komolyan hangzik! Erről nekem is megvan a saját látásmódom, amivel szívesen összehasonlítanám a Tiéd. szóval majd felrakhatnád az anyagot ide, ha már előadtad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ez nagyon jó, gratula Zoli! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Gratula, SimonZ, a felkéréshez! Kár, hogy nem Pesten tartod az előadást, mert nagyon szívesen meghallgatnám, de ha van róla írásos anyag, és ilyen szinten publikus, akkor megoszthatnád velünk. Amint látom, sokakat érdekelne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Szerintem a többséget érdekelné, az tuti Remélem, hozzá juthatunk majd Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megy még az a műsor a tv-ben, hogy Minden Tudás Egyeteme? Anno sokat néztem Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Miért, annak a keretében lesz a dolog? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Miért, annak a keretében lesz a dolog?Pl lehetne Bár nem hinném, hogy egy fantáziavilág tudománya igazából komoly előadással bírna abban a körben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. starwars.hu-n van a cikkek szekcióban egy írás erről a fősulis dologról. Nézzétek meg ott. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Utánanéztem az sw.hu-n és egy egész kurzusuk van az SW-hez kapcsolódva Remélhetőleg majd valahol elérhetőek lesznek az anyagok, kíváncsi lennék rájuk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Akár csak én Nagyon szimpatikus dolog nekem, hogy így beviszik egy fősuliba a Star Warst Ha már volt/van Tolkien-kurzus az ELTEn, lehet SW-ből is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Ha már volt/van Tolkien-kurzus az ELTEn, lehet SW-ből is Ja-ja-ja. Ha érdekelne engem, mehetnék mert már láttam a felhívást róla Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Off Az nem lenne gond, hogy másik karon vagy? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. OFF Biztos nem gond, az előadások szerintem szabadon látogathatóak az azonos intézményben tanulóknak, csak idő kérdése, mi fér bele az ember órarendjébe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.