Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Én nem tudom leszedni Sajnos féltávnál volt egy resetem, azóta semmi Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Eskű mintha csak erre született volna Klassz kis riport volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Nagyon jó beszélőkéje van. A riporterek rá is éreztek erre, és bátran kérdezték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Csatlakozom az előttem szólókhoz, mint aki erre született. És hál' istennek a riporterek sem kérdeztek semmi gyagyát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Feltűnően értelmesek voltak a kérdések! Még a Hajas is próbált bekapcsolódni, habár látszott, hogy SW-hez nem nagyon ért, nem vágja. De bedobta azt a Bosch témát és kölcsönzött egy intellektuális árnyalaltot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. De bedobta azt a Bosch témát és kölcsönzött egy intellektuális árnyalaltot. Mondjuk ezen megakadtam (és ahogy elnézem, Zoli is), mert a két munkásság között semmiféle hasonlóság nem fedezhető fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. (szerkesztve) Nagyon jó volt. Gratula, és a riportereknek is, hogy nem félvállról vették a témát! Ja és a ripért külön köszönet! Szerkesztve: 2007. Július 17. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. (szerkesztve) Megnéztem én is, Zoli remekül megoldottad, remek kis beszélgetés volt Szerkesztve: 2007. Július 17. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Szuper volt Zoli! Nagy vagy! Hogy odavoltak Mark Hamill miatt. Amikor azt akarták, hogy beszélj róla, elintézted annyival, hogy "... viszont ott volt Palpatine is!!" - hát igen, sokunknak ő az igazi durranás. Köszi a videót, de mintha a vége hiányozna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Igen, az micsoda húzás volt Nekem sincs meg a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Töltsétek le újra. Most direkt leszedtem, hogy végig fennt van-e. Egyezik az eredetivel. 58,1MB 5perc 12 mp Legutolsó kép mikor a Campona parkolójában mutatják a konstruktívot(3 nagy kocka). Donát neked lejött? Esetleg még a Youtube-ra tudom feltenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Töltsétek le újra. Most direkt leszedtem, hogy végig fennt van-e. Egyezik az eredetivel. 58,1MB 5perc 12 mp Legutolsó kép mikor a Campona parkolójában mutatják a konstruktívot(3 nagy kocka). Donát neked lejött? Esetleg még a Youtube-ra tudom feltenni. Nem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. (szerkesztve) Király vagy Zoli!Legalább színt vittél az RtlKlub felhozatalába. Nekem elősszőr csak az első perc jött le, utána már a teljes video, csak hang nincs a végén. Felakartam kelni reggel megnézni, de nem volt merszem végignézni a többi hülye vendéget. Szerkesztve: 2007. Július 17. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. (szerkesztve) Köszönöm a véleményeket az interjúról, nagyon jólestek! Lokatellinek külön köszi, hogy feltette. Itthon sem látta mindenki, jól jött a felvétel. Hajnali négy után keltem fel (ezzel hétre emelkedett az "aligalvós" napok száma - öreg vagyok én már ehhez ), és 7 órára kellett mennem az RTL-hez. Zakár Péter, a filmzenei koncert producere vitt a Camponánál lévő stúdióba. Korán megérkeztünk, már fél hétre, így a Csillagok háborújáról szóló beszélgetéssel ütöttük el az időt. Kaptam egy enyhe sminket, átadtam egy CD-t, ami a kiállított képeimet tartalmazta, majd fél nyolc után leültettek a beszélgetős díszletbe. Előtte izgultam kicsit , de a beszélgetés közben már eléggé nyugodt voltam. A kérdések jók voltak, csak az volt a bibi, hogy amikor a sagaposzteremről beszéltem, akkor pont nem azt mutatták, de sebaj. A Bosch-kérdés meglepett... Mark Hamillről pedig nem volt mit mondanom, pár percig láttam, és nem tett rám mély benyomást, ellentétben McDiarmiddal és Danielsszel... És hogy az elején kezdjem a történetet: emlékeztek a filmzenei koncert szórólapja kapcsán tett észrevételemre? Nos, abból egy e-mal született, amit egy személyes beszélgetés követett, és az eredmény egy múlt szerdán, a Londonba indulásom napján Zakár Péter producer segítségével kiadott sajtóközlemény lett. Ez lényegében arról szólt, hogy július 13-15. között zajlik a Celebration Europe, és én vagyok az egyetlen magyar kiállító. Ez alapján született meg a Bors magazin cikke, és aztán az összes többi is: Metro BORSonline Uno.hu (ez pontosan megegyezik a sajtóközleménnyel) Ebből lett az RTL-es interjú is, amit először a weboldalam vendégkönyvében jelzett a Reggeli egyik szerkesztője (a bejegyzését később az ő kérésére töröltem, mivel megadta benne a mobilszámát is). Holnap pedig egy sajtótájékoztatóra kerül sor a filmzenei gálakoncerttel kapcsolatban. Ezen a tájékoztatón én is részt veszek, mivel a második kiállításomra minden valószínűség szerint a koncerten, illetve az azt követő fesztiválon kerül sor a Várban, az Oroszlános Udvarban. Szerkesztve: 2007. Július 18. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. No akkor tovább haladnak a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Wow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 18. Hát Zoli ez aztán tényleg nem semmi! Remélem a holnapi sajtótájékoztatóról is kapunk egy kis beszámolót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Nincs mit Zoli! Örülök, hogy segíthettem. Jól alakulnak a dolgaid! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. (szerkesztve) Most lesz a koncert az ATV híreiben, ha minden igaz. Én most nem beszéltem, mivel ez a sajtótájékoztató a koncertről szólt, én meg csak egy érdekes programpont leszek a sok közül. Viszont Zakár Pétert láthatjátok. 11-kor volt a tájékoztató a Westendben, a mozi előtt. Nem volt sok hely a falon, így nem lett kirakva a sagaposzterem sem, bár ez tervbe volt véve. Gyorsan lement, szerintem alig 5-10 perc volt az egész. Közben bevonultak a jelmezesek (Vader+rohamosztagosok, meg volt egy Potter és egy Indy is), a végén meg volt egy torta. Jelen volt az ATV, a Magyar Nemzet, meg még pár médium. Mivel az MTI is ott volt, nem lehet tudni, ki mindenki veszi majd még át a hírt. EDIT: Most volt a hír. Nem volt hosszú, kb. egy perc. Egy kameramozgás erejéig látszom benne. Szerkesztve: 2007. Július 19. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Hát ezt nem tudtam felvenni. Csak most olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 19. Én sem láttam, de hátha valaki felvette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. A múlt csütörtöki megyei napilap mellékletében volt rólam egy kis szösszenet, majd felrakok egy képet a cikkről. Most szombaton lesz a filmzenei gálakoncert, másnap pedig a filmzenei fesztivál. A koncerten Star Wars-zenék alatt az én képeimet is fogják vetíteni, másnap, a fesztiválon pedig kiállítják a posztereimet, sőt, 11.30-12.00 között egy előadásom is lesz... A fesztiválra ingyenes a belépés, a részletes program a következő: augusztus 5. (az előadások helyszíne: Budavári Oroszlános udvar) Sátor A.: 10.00 - 10.30: A James Bond-zenék világa (előadja: Hubai Gergely) 11.00 - 11.30: Az elutasított zenék (rejected score-ok) (előadja: Tihanyi Attila) 12.00 - 13.00: Rózsa Miklós munkássága (előadja: Nyitrai László, a Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetségének titkára) 13.30 - 14.00: John Williams-filmzenék (előadja: Hubai Gergely) 14.00 - 15.00: Gulya Róbert ("S.O.S. Szerelem") - A filmzeneszerzés rejtelmei 15.00 - 15.30: Artisjus - A szerzői jogok (előadja: Dr. Mann Judit) 15.30 - 18.00: A Grantfilm bemutatja: 56 csepp vér - filmbemutató, beszélgetés az alkotókkal Sátor B.: 10.30 - 11.00: Érzelmek a filmben, avagy mitől működik egy történet (előadja: Szirányi Péter a Script Doctor Bt.-től) 11.30 - 12.00: Simon Zoltán - beszélgetés plakátterveiről, munkásságáról 17.00 - 18.00: Analogartists - filmes iskola, képzések, tanfolyamok Schilling Zoltán: a magyar és az európai forgatókönyvírás napjainkban, illetve hogyan változtatta meg az itthoni helyzetet több mint öt évvel ezelőtt az Analog Artists Filmakadémia színrelépése Tóth Róbert: a jó filmötlet nélkülözhetetlen elemei, valamint az általános közönségfilmek jellemzői Sátor C.: Citysound Hangstúdió - narráció, a hangalámondás munkafázisainak bemutatása, hangtisztítás, hangrestaurálás szemléltetése Sátor D.: Gyuricza Ferenc (Freddymusic) - a filmzenekészítés módjai, filmzenekészítés számítógépes programmal Sátor E.: Csere-bere, CD/DVD-árusítás Szabadtér: Benedek László - egész napos zenélés, felolvasás Lego-játékok Fényképkészítési lehetőség Star Wars-"díszletben" Remélem, minél többen el tudtok jönni rá. Megjegyzés: a beszélgetés "munkásságáról" kifejezés kicsit erős... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Nem erős Valószínűleg nem tudok elmenni rá, de neked sok sikert és gratula az újabb szerepléshez És persze érezd jól magad a programokon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Majd eldől, de érdekel az egész (pl atrisjus, Sátor C is). Szerintem megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Én ott leszek a koncerten és másnap is megnézek egy-két programot. Zolit biztos megnézem , de lesz még más is amit érdemes megsasolni. Zoli azt nem tudod, ha eső lesz mi lesz? Nekem mikor vettem a jegyet azt mondta a pénztáros, hogy eső esetén is menjünk, mert ha eláll még lesz valami. Ha nem áll el mi lesz? Sajnos van esély rá, hogy esni fog szombat este, ahogy figyeltem az időjárást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Az esőnap elvileg augusztus 5., vasárnap. De akkor is lehet eső... Nem tudom. Bízzunk benne, hogy nem lesz gond. Szerintem is lesz mit megsasolni. Déltől kettőig pl. elég jónak tűnik az A sátor programja, de a C/D is érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. SimonZ előadása (töredék) http://www.freeweb.hu/krande/simonz1.mov http://www.freeweb.hu/krande/simonz2.mov Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Köszi Krande! Gratulálok Zoli, nagyon jól ment az előadás amint látom. A képeidről is beszéltél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Felvettem Simon Zoli előadásának a hangját, kifejezett kérése ellenére . Szóval nekem megvan a maradék. Majd felteszem. Addig is csináltam néhány képet a mai napról fogyasszátok egészséggel. Zoli képei kitéve a sátor mellett: Ez egy kicsit csúnya lett a nap miatt bocsi: Együtt: A Mester előadás közben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 5. Mennyien voltak az előadáson? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.