Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gratulálok az évfordulóhoz! :clap: Remélem, még jó pár évig leled majd örömed SW témájú képek készítésében, és ezt megosztod velünk és a honlapod látogatóival is. Nagyon jó az oldalad önmagában nézve is, de most eszembe jutott, hogy ha nem bukkanok rá véletlenül valami SW témájú fórumba belinkelt egyik képed okán, akkor talán ezt a fórumot sem találtam volna meg - és mindkettőt nagyon-nagyon sajnálnám.

Csak így tovább! :)

Hozzászólás ideje:

Gratula az évfordulóhoz, Zoli! Csak csatlakozni tudok Pildihez. Kívánom neked, hogy még nagyon sokáig leld kedved ebben a műfajban mindannyiunk örömére! :clap:

Hozzászólás ideje:

Én is szeretnék gratulálni a szép évfordulóhoz. A neten az egyik legigényesebb SW oldal a tiéd, és ezt nem csak magyar vonatkozásban értem. További sok szép képet, és különleges dolgokat várok a jövőben tőled. :clap: Remélem időd is engedni fogja majd a munkálkodást.

• 1 hónappal később...
  • 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.
Gratulálok :angry:
Hozzászólás ideje:
Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.
Ez nagyon komolyan hangzik! Erről nekem is megvan a saját látásmódom, amivel szívesen összehasonlítanám a Tiéd. :angry: szóval majd felrakhatnád az anyagot ide, ha már előadtad.
Hozzászólás ideje:

Gratula, SimonZ, a felkéréshez! :( Kár, hogy nem Pesten tartod az előadást, mert nagyon szívesen meghallgatnám, de ha van róla írásos anyag, és ilyen szinten publikus, akkor megoszthatnád velünk. Amint látom, sokakat érdekelne. :)

Hozzászólás ideje:
Miért, annak a keretében lesz a dolog?
Pl lehetne :( Bár nem hinném, hogy egy fantáziavilág tudománya igazából komoly előadással bírna abban a körben.
Hozzászólás ideje:

Utánanéztem az sw.hu-n és egy egész kurzusuk van az SW-hez kapcsolódva :roll:

Remélhetőleg majd valahol elérhetőek lesznek az anyagok, kíváncsi lennék rájuk :|

Hozzászólás ideje:

Akár csak én :roll: Nagyon szimpatikus dolog nekem, hogy így beviszik egy fősuliba a Star Warst :| Ha már volt/van Tolkien-kurzus az ELTEn, lehet SW-ből is :P

Hozzászólás ideje:

OFF

Biztos nem gond, az előadások szerintem szabadon látogathatóak az azonos intézményben tanulóknak, csak idő kérdése, mi fér bele az ember órarendjébe.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.