Hozzászólás ideje: 2008. November 15.16 éve Gratulálok az évfordulóhoz! Remélem, még jó pár évig leled majd örömed SW témájú képek készítésében, és ezt megosztod velünk és a honlapod látogatóival is. Nagyon jó az oldalad önmagában nézve is, de most eszembe jutott, hogy ha nem bukkanok rá véletlenül valami SW témájú fórumba belinkelt egyik képed okán, akkor talán ezt a fórumot sem találtam volna meg - és mindkettőt nagyon-nagyon sajnálnám. Csak így tovább!
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Gratula az évfordulóhoz, Zoli! Csak csatlakozni tudok Pildihez. Kívánom neked, hogy még nagyon sokáig leld kedved ebben a műfajban mindannyiunk örömére!
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Én is szeretnék gratulálni a szép évfordulóhoz. A neten az egyik legigényesebb SW oldal a tiéd, és ezt nem csak magyar vonatkozásban értem. További sok szép képet, és különleges dolgokat várok a jövőben tőled. Remélem időd is engedni fogja majd a munkálkodást.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Szerző Köszönöm szépen mindenkinek! Ody: különleges dolgokból van pár ötletem. Remélem, megvalósul belőlük ez-az...
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Ody: különleges dolgokból van pár ötletem. Remélem, megvalósul belőlük ez-az... Izgalmasan hangzik. Remélem minél előbb olvashatunk a tervekről.
Hozzászólás ideje: 2008. November 16.16 éve Szerző Hát, az egyikhez még hónapok kellenek, de ha tetszett az Essence-kommentár, akkor alighanem az is fog. Aztán porondon van még egy külön háttérképszekció a Clone Wars-nak, minden epizódhoz egy-egy képpel.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 1.16 éve Zoli a figyelmedbe ajánlanám ezt a helyet: The Ultimate Star Wars Gallery Ismerős képek, ismerős aláírással...
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Szerző Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.Gratulálok
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Olvastam róla, hogy fogsz előadást tartani,remélem, jól sikerül Majd mesélj róla, milyen volt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Zoli, egyre jobban kúszol fel a Star Wars-szal kapcsolatos hírességek ranglétráján Gratulálok!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Ha minden a terv szerint halad, kedden előadást tartok az egri főiskolán a Csillagok háborúja vizualitásáról és arról, hogyan kapcsolódnak a filmek Lucas életéhez.Ez nagyon komolyan hangzik! Erről nekem is megvan a saját látásmódom, amivel szívesen összehasonlítanám a Tiéd. szóval majd felrakhatnád az anyagot ide, ha már előadtad.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Gratula, SimonZ, a felkéréshez! Kár, hogy nem Pesten tartod az előadást, mert nagyon szívesen meghallgatnám, de ha van róla írásos anyag, és ilyen szinten publikus, akkor megoszthatnád velünk. Amint látom, sokakat érdekelne.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Szerintem a többséget érdekelné, az tuti Remélem, hozzá juthatunk majd
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Megy még az a műsor a tv-ben, hogy Minden Tudás Egyeteme? Anno sokat néztem
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Miért, annak a keretében lesz a dolog?Pl lehetne Bár nem hinném, hogy egy fantáziavilág tudománya igazából komoly előadással bírna abban a körben.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 11.15 éve starwars.hu-n van a cikkek szekcióban egy írás erről a fősulis dologról. Nézzétek meg ott.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 11.15 éve Utánanéztem az sw.hu-n és egy egész kurzusuk van az SW-hez kapcsolódva Remélhetőleg majd valahol elérhetőek lesznek az anyagok, kíváncsi lennék rájuk
Hozzászólás ideje: 2009. Október 11.15 éve Akár csak én Nagyon szimpatikus dolog nekem, hogy így beviszik egy fősuliba a Star Warst Ha már volt/van Tolkien-kurzus az ELTEn, lehet SW-ből is
Hozzászólás ideje: 2009. Október 11.15 éve Ha már volt/van Tolkien-kurzus az ELTEn, lehet SW-ből is Ja-ja-ja. Ha érdekelne engem, mehetnék mert már láttam a felhívást róla
Hozzászólás ideje: 2009. Október 11.15 éve OFF Biztos nem gond, az előadások szerintem szabadon látogathatóak az azonos intézményben tanulóknak, csak idő kérdése, mi fér bele az ember órarendjébe.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.