SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Köszönöm, örülök. Igen, az EW jó anyagot adott, de ezen a képen pár nappal korábban elkezdtem már dolgozni. Akkor abbahagytam, mert valami hiányzott - na, ezt pótolta az Entertainment Weekly. Ody: ezt külön köszönöm, megtisztelő. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Vader dereka körül ahol olyan mintha karcos lenne a film, ott van valami konkrét minta vagy csak a hangulatot emeli? Mindenesetre nagyon szépen összefoglalja, mit tudunk egyelőre a filmről Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Karcos? Szerintem azok parazsak. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Gyönyörűszép lett az új poszter *_* Gratula! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Igazán szuper poszter. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. (szerkesztve) Köszönöm szépen! Krande, azok valóban parazsak. Vannak izzó és röpködő parazsak is. Egy új kép: Ben's Sunset, egy háromtagú sorozat első darabja. Bent a bölcs, öreg hős archetípusaként ábrázoltam, akinek már csak az a feladata, hogy továbbadja tudását egy hűséges tanítványnak, majd szembenézzen a halálával - és azzal, ami utána jön, ha jól tanulta ki az Erő titkait. Szerkesztve: 2015. Augusztus 25. - SimonZ 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Egyszerű, de nagyszerű Remek lett ez is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Ezt a képet még nem is láttam Obi-Wan -ról. Remek a háttérben Qui-Gon! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszönöm! Igen, ez egy ritkán felbukkanó kép az öreg Jediről. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Örülök, hogy újra készülnek képek Zoli! A minőség nem csökkent! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Az Örökség nagyon tetszik! Szép!!! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Köszönöm! Bár (szentségtörő módon ) akár trailer nélkül is kibírnám már ezt a szűk két hónapot a bemutatóig, azért készítettem egy új posztert Az ébredő Erőhöz. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. És milyen jól tetted. nagyon szép lett, le is mentettem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Igazán szupi. Simán elfogadnám hivatalos TFA poszternek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én is elfogadnám annak Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Egyértelműen elfogadnám én is! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Sokkal jobban tetszik mint az előző! Ez most megy a háttérképek közé! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Ez a félredöntött háttér baromi jó hangulatot ad neki, szuper lett! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Nagyon-nagyon jó! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. A Vader tüze plakátot nem is mutatod itt? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 29. RIP 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szép munka Zoli! Kerestem rejtett képelemeket -esetleg egy idősebb ep7-s Leiát, de jó látom, hogy nincs? Ez így olyan New Hope-os/Rogue One-os ihletésű. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Köszönöm! Valóban a New Hope/Rogue One párost akartam megidézni. Egyetlen apróság van csak elrejtve: a fényesebb csillagok általában vadászgépek csóváiból állnak, de a Tantive IV alatt egy mentőkabin húz el. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Köszönöm! Valóban a New Hope/Rogue One párost akartam megidézni. Egyetlen apróság van csak elrejtve: a fényesebb csillagok általában vadászgépek csóváiból állnak, de a Tantive IV alatt egy mentőkabin húz el. Ó, ügyes! A háttérbeli x-wingek pedig Kylo Ren kard stílusban vannak! Ne is mondd, hogy nem tudatos! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Persze, hogy nem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. (szerkesztve) Ó, ügyes! A háttérbeli x-wingek pedig Kylo Ren kard stílusban vannak! Ne is mondd, hogy nem tudatos! Ezt észre se vettem. Nagyon jó ahogy Leia hátába áll. Szerkesztve: 2017. Január 24. - Ody Mandrell Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Elhatároztam, hogy nyomtatok pár SW-posztert a falamra, mivel még vannak rajta üres részek, és ugye a Csillagok háborújából sohasem elég. Eszembe jutott, hogy van itt, a fórumon egy link, mely SimonZ oldalára irányít, így úgy gondoltam, onnan szedem le a falamra tervezett képeket. Hát, őszintén szólva legszívesebben a weblapon található összes képet kinyomtatnám, de azt sajnos nem tehetem. Ezért csupán néhányat tudtam kiválasztani. Nagyon jó képek! Minden elismerésem a készítőé, látszik, hogy rengeteget foglalkozott velük. Ha legközelebb Star Wars-os fali posztert, esetleg háttérképet szeretnék a számítógépemre, már tudom, hova kell mennem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. (szerkesztve) Elhatároztam, hogy nyomtatok pár SW-posztert a falamra, mivel még vannak rajta üres részek, és ugye a Csillagok háborújából sohasem elég. Eszembe jutott, hogy van itt, a fórumon egy link, mely SimonZ oldalára irányít, így úgy gondoltam, onnan szedem le a falamra tervezett képeket. Hát, őszintén szólva legszívesebben a weblapon található összes képet kinyomtatnám, de azt sajnos nem tehetem. Ezért csupán néhányat tudtam kiválasztani. Nagyon jó képek! Minden elismerésem a készítőé, látszik, hogy rengeteget foglalkozott velük. Ha legközelebb Star Wars-os fali posztert, esetleg háttérképet szeretnék a számítógépemre, már tudom, hova kell mennem. Az biztos, hogy sok remek munkája van Zolinak. Sajnos konkrétan az Ő posztereiből nem lett kirakva itthon, de van olyan kép amit tőle kaptam (kb.10 éve), az kint van. Szerkesztve: 2017. Október 27. - csoli1138 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hosszú idő után újra poszt a topikban.! Ezúttal a Star Wars Celebrationre készített mutatom be. A képről a hivatalos oldal is beszámolt, a többi művész munkáival együtt, így végre én is megoszthatom. 1 1 4 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Elsőre mondom ez mi? De aztán közelebbről jobban sasolva remek ötlet sőt pazar....Hatalmas nagy gratulációt küldök az erő segítségével! Az erő van veled, de tényleg Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.